Ne boj se spavanja na trbuhu, veliki su oni sada😉
T ima 73-74 cm, ima oko 8 kg. Vagat cu ga za par dana. Koristimo Babylove br4. Nisu nam jos ni jednom promocile.
Reci cu Sagi da si pitala pa ce ti odg.
Kod mene nema DM :( Svakee u noci promoce , nemoguce da moja bena vise piski od ostali beba 😂🙄 Hvala Jahanara 🥰 I tvoj je visoki decko. Jeste li se rijesili dijastaze? Neke vjezbe imate li? Ja nikako da se pokrenem 7 mjeseci proslo 😩
Ni moj se nije posjeo jos,isti glumi vrtnog,ne puze totalno pravilno jednu ruku vuce i dalje ali poceo je prije neke 2 Sedmice pa mu dajem rok da sam ispravi, brzo idemo fizijatru pa cu vidjeti sta ce reci. Na plocicama uziva 😂 Imamo dva zubicaa. Sto se tice kilaze prije mjesec dana je imao 7.900 a 70cm.
Mi ih imamo 7.
On sad ima oko 8 kg, a prije više od mjesec dana je imao 71.5.
Prekp noći ppc pelene 4 ili violeta cotton 4.
Preko dana ppc gaćice 4 i pampers active gaćice 4.
U pripremi imamo i violetine gaćice.
Pozdraav cure ako ikoga ima tu 🤪Pozdrav i vama! Kako ste? Kako malac?Sad sam malo isla skicnuti druge teme, po godisnjim dobima, bas me razocaralo kako se cure ne dopisuju onak srcano kao sto smo mi ili zimske ispred nas. Mi smo bas povezane nekako bile uvijek, i bodrile jedna drugu prije i nakon pregleda, ma sve, savjetovale se, cestitale… Bas me sad nostalgija oprala 😪 ko da sam trudna 😂😂
A ništa morat ćemo opet sve skupa bit trudne. Druge nema 🤪
Ni moj se nije posjeo jos,isti glumi vrtnog,ne puze totalno pravilno jednu ruku vuce i dalje ali poceo je prije neke 2 Sedmice pa mu dajem rok da sam ispravi, brzo idemo fizijatru pa cu vidjeti sta ce reci. Na plocicama uziva 😂 Imamo dva zubicaa. Sto se tice kilaze prije mjesec dana je imao 7.900 a 70cm.
I moj identično što se tiče sjedenja , a i pločica.
Eto naručila tepih za kuhinju jer me živcira da leži na hladnim pločicama. A čim otvorim frižider, suđericu , eto njega 🙈
Kod mene nema DM :( Svakee u noci promoce , nemoguce da moja bena vise piski od ostali beba 😂🙄 Hvala Jahanara 🥰 I tvoj je visoki decko. Jeste li se rijesili dijastaze? Neke vjezbe imate li? Ja nikako da se pokrenem 7 mjeseci proslo 😩
Ja svako malo odlučim vježbati redovno, pa vježbam dan, dva pa opet ništa. Ali kad saž radila onaj test s prstima za dijastazu, imam kao rupu od jednog prsta pa je to kao ok valkda. Raidm vježbe disanja za akzivaciju tih trbušnih mipuča kad ae sjetim pa aajd barem nešto 🤣
Sagi 7 😲😲😲 Svaka cast! Sve te sam probala i promoce :( U iskusenju sam da stavljam dvije 😂
Isto i moj i kad pecnicu upalim unutra se svjetlo upali odmah je tu 😂
Imas li link za tee vjezbe makar to da radim 😂 Meni su dva prsta dijastaza oko pupka ostalo je na jedan
Sad kad čitam o trbušnim mišićima vidim da je i meni razmak. Čitav prst mi stane između. Hm? I do jučer sam bila zadovoljna prlenama broj 4 (kupila sam još 4 paketa). Mali ima oko 10.300 kg i jutros se probudio zapišan do grla. Nadam se da je slučajnost! Jutros smo vadili krv da pogledamo krvnu sliku. Super je prošlo, a ja od muke nisam spavala čitavu noć.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji