Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nagini13
    14. Siječanj 2021. 18:23

Da tema ne ode u zaborav 😂 

skoljka
    15. Siječanj 2021. 11:40

Nagini13

Pozdraav cure ako ikoga ima tu 🤪

👋🏻 Pozdrav

Jahanara
    15. Siječanj 2021. 11:51

Nagini13

Pozdrav i vama! Kako ste? Kako malac?

skoljka
    15. Siječanj 2021. 12:02

Jahanara

Nagini13

Sad sam malo isla skicnuti druge teme, po godisnjim dobima, bas me razocaralo kako se cure ne dopisuju onak srcano kao sto smo mi ili zimske ispred nas. Mi smo bas povezane nekako bile uvijek, i bodrile jedna drugu prije i nakon pregleda, ma sve, savjetovale se, cestitale... Bas me sad nostalgija oprala 😪 ko da sam trudna 😂😂

Nagini13
    15. Siječanj 2021. 12:15

Mi dobro,malac puze tako da nigdje bez njega , papuce su mu glavno 😂  Lijepo je poceo i papati, idemo  ovih dana da vadimo krv 🥺 Spavanje i dalje jednu noc lijepo drugu  nikako i tako .. 
    A vi sve? Iako nisam puno pisala pratila sam pa mi falite :€

lealea
    15. Siječanj 2021. 17:41

Ja sam pretpostavljam jedina nova ovdje 😄 
    Nagini otkad puze? Moj se jos ni ne posjeda. 🤷🏼‍♀️
    Unazad nekoliko dana je od mirne bebe postao malo vristece cudoviste. Naspavan, mazili se, dam mu bocu 210 ml i kad pojede vrisak,ljutnja. Stvarno ne znam...Noc mi dobro spava, zna se okrenut na trbuh pa ga vratim pa pretpostavljam da nisu zubi, valjda bi bolilo i u noci. Najgore je sto se poklopilo s tim da moram ucit za ispitne rokove, a nema ga ko cuvati. Nece ni 15 minuta da bude sam na podu. Prije bi se zabavljao pola dana na casmatinu. 

Jahanara
    15. Siječanj 2021. 21:15

skoljka

Jahanara

Nagini13

Sad sam malo isla skicnuti druge teme, po godisnjim dobima, bas me razocaralo kako se cure ne dopisuju onak srcano kao sto smo mi ili zimske ispred nas. Mi smo bas povezane nekako bile uvijek, i bodrile jedna drugu prije i nakon pregleda, ma sve, savjetovale se, cestitale… Bas me sad nostalgija oprala 😪 ko da sam trudna 😂😂

Istina, bas smo si bile podrska i uvijek tu jedna za drugu❤ 

Nagini13

Mi dobro,malac puze tako da nigdje bez njega , papuce su mu glavno 😂 Lijepo je poceo i papati, idemo ovih dana da vadimo krv 🥺 Spavanje i dalje jednu noc lijepo drugu nikako i tako ..
    A vi sve? Iako nisam puno pisala pratila sam pa mi falite :€

Bravo za puzanje👏👏 moj vojnicki puza. Postavi se na sve 4 pa se ljulja, jos nije skuzio kako s rukama pa najcesce zavrsi na nosu😅
    I T voli papuce, a posebno moje gumene birkice, lagane su pa mu valjda pasu za mlatarat na sve strane s njima i gristi ih🤭
    Spava nikako-non stop se budi, pocasti me svakih 15 dana sa jednom dobrom noci-to podrazumjeva 1-2 budjenja od ponoci do 6🙉 

lealea

Ja sam pretpostavljam jedina nova ovdje 😄
    Nagini otkad puze? Moj se jos ni ne posjeda. 🤷🏼‍♀️
    Unazad nekoliko dana je od mirne bebe postao malo vristece cudoviste. Naspavan, mazili se, dam mu bocu 210 ml i kad pojede vrisak,ljutnja. Stvarno ne znam…Noc mi dobro spava, zna se okrenut na trbuh pa ga vratim pa pretpostavljam da nisu zubi, valjda bi bolilo i u noci. Najgore je sto se poklopilo s tim da moram ucit za ispitne rokove, a nema ga ko cuvati. Nece ni 15 minuta da bude sam na podu. Prije bi se zabavljao pola dana na casmatinu.

Sretno sa ucenjem🤞 

lealea
    15. Siječanj 2021. 22:34

Hvala 🙂 Kako vam bebe napreduju s kilazom? Mi smo se sad vagali i samo 600 grama za 2 mjeseca, cini mi se to bas malo. Pojede 2 kasice po 190 grama i mlijeko 3x dnevno po 180 ml (6mjerica), a zadnjih 7 dana smo na 210 ml i 7 mjerica.

Nagini13
    16. Siječanj 2021. 09:08

Ni moj se nije posjeo jos,isti glumi vrtnog,ne puze totalno pravilno jednu ruku vuce i dalje ali poceo je prije neke 2 Sedmice pa mu dajem rok da sam ispravi, brzo idemo fizijatru pa cu vidjeti sta ce reci. Na plocicama uziva 😂 Imamo dva zubicaa. Sto se tice kilaze prije mjesec  dana je imao 7.900 a 70cm. 

Nagini13
    16. Siječanj 2021. 09:10

Nego imamo proboem sto je i u noci poceo u kreveticu da puze i spava na stomaku .. Sve mislim ugusice se pa ko orao iznad motrim🤪 
    Sagi ima visokog malca koje pelene koristi zna li neko ako se ne javi :) Nama svake promoce u noci ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.