Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    21. Studeni 2020. 02:25

Malina super, dobro da si rijesila stvar.

Hany92

skoljka

Hany92

Mi koristimo 5 😁 iz dm a.
    Danas papao matelicu tikvu i palentu😆ok ajde.
    Tvoj ce uskoro na kahlicu 🤣🤣🤣
    🤣🤣na pelenama vec slika dijeteta koje ide u skolu😝😝salim se,to je na 6-ici.Ovaj moj malac ima takvu gradu.Sve su mi se druge ocrtavale jako
    Mada su dm manje pelene bar ja mislim.

😆😆🤣
    .
    Soba sva mirise na luk a meni se tako jedu cevapi.🤤

sagi
    21. Studeni 2020. 03:24

skoljka

skoljka

sagi

Mi smo odavno na ppc 4,a i sve ostale koristimo 4. Violeta nam je ok i 4+. A manekenske je građe , 7kg. 🤷‍♀️
    .
    Ajoj Malina🤦‍♀️
    🤞Da se sjetiš pina.
    .
    Jagodica slažem se s Jahanarom za bočicu.
    Pa kako na 4? Koliko je T visok
    Dug 🙈🤣

Hahaha, nije mi bilo čudno da pitaš visok dok nisi komentirala 🤦‍♀️🙈
    Početkom mjeseca je imao 68. 5.
    Počeli smo s većim gaćicama jer su ga manje dosta stisle i onda smo tak prešli i na pelene. 🤷‍♀️

sagi
    21. Studeni 2020. 03:25

Hany92

skoljka

Hany92

🤣🤣na pelenama vec slika dijeteta koje ide u skolu😝😝salim se,to je na 6-ici.Ovaj moj malac ima takvu gradu.Sve su mi se druge ocrtavale jako

🤣🤣🤣

sagi
    21. Studeni 2020. 03:27

malina08

Negoooo, i veceras bez nunanja 🥳🥳🥳 spuatila ga, malo se bacao i zaspao.

Bravo i za mob i za nunanje 💪

skoljka
    21. Studeni 2020. 06:43

Tea33❤️❤️

Skoljka zbunila si me s pelenama😂jesi kupila mullerove ili dmove? Muller je beautylove ja koristim te njihove 4+ i meni su super nit mirisa nit icega nikad mi nije prosla pelena

I mulerove 3+ sad ih koristim za noc i presuper su. I dmove 4, jucer probala jednu i fakat je dobra, malo je tanja od mullerove i jos mu je komotna ipak je on maneken 😉

skoljka
    21. Studeni 2020. 06:45

Hany92

skoljka

Hany92

Jeste 1 je najmanja od drugih, sad ovi vevi brojwvi mi se ne cine manji nego veci odnoano dublji

skoljka
    21. Studeni 2020. 06:47

sagi

skoljka

skoljka

sagi

Mi smo odavno na ppc 4,a i sve ostale koristimo 4. Violeta nam je ok i 4+. A manekenske je građe , 7kg. 🤷‍♀️
    .
    Ajoj Malina🤦‍♀️
    🤞Da se sjetiš pina.
    .
    Jagodica slažem se s Jahanarom za bočicu.
    Pa kako na 4? Koliko je T visok
    Dug 🙈🤣
    Hahaha, nije mi bilo čudno da pitaš visok dok nisi komentirala 🤦‍♀️🙈
    Početkom mjeseca je imao 68. 5.
    Počeli smo s većim gaćicama jer su ga manje dosta stisle i onda smo tak prešli i na pelene. 🤷‍♀️

Aha, moj ke nesto duzi/visi 😂😂

sagi
    21. Studeni 2020. 07:44

Jutro ☕☕
    Kad bi ja išla spavat kad i on bila bi naspavana. 
    Skoljka meni je draže da ima lufta u peleni, tak da smo mi ranije prešli na 4 nego što treba 😁

Jučer smo počeli s kruškom, u komb s batatom i edmu. Inače je nakon kašice zaspao na sat i pol. 
    Kad uvedemo krušku, uvodim proso jer s obzirom da pojede 100 grama kašice, mislim da je spreman za zamijenit obrok 🤷‍♀️

Jahanara
    21. Studeni 2020. 07:52

Jutro!
    Dobro kazes Sagi al mislim da malo tko ide spavati kad i bebe🤭
    Bravo za imenjaka, super pojede.
    .
    Nama danas na meniju blitva,krumpir,mrkva i malo rizinih.

21. Studeni 2020. 08:27

Jutro. 🎉🎉🎉 danas festica. 😂😂😂 buđenje u ponoc, pola 4 i 6 pa ipak produzili jos do 7 🙈 sad bi bilo super kad bi dorucokovala pa onda isla spavat. Evo sad smo se toliko ismijale, znaci lopuza mala pljuje namjerno dudu i smije se tome 😂
    Mi smo na 7600 negdi ali isto nevolim da je pelene stiskaju, ona ide vise u sirinu nego duzinu 😂 uzela dvi 4+ i jednu peticu. Sad se mislim da cu ic s mamom u kik kad ona zaspe, imaju majicica po 8kn kratkih, odmah se za ljeto opremim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.