Malina super, dobro da si rijesila stvar.
Mi koristimo 5 😁 iz dm a.
Danas papao matelicu tikvu i palentu😆ok ajde.Tvoj ce uskoro na kahlicu 🤣🤣🤣🤣🤣na pelenama vec slika dijeteta koje ide u skolu😝😝salim se,to je na 6-ici.Ovaj moj malac ima takvu gradu.Sve su mi se druge ocrtavale jako
Mada su dm manje pelene bar ja mislim.
😆😆🤣
.
Soba sva mirise na luk a meni se tako jedu cevapi.🤤
Mi smo odavno na ppc 4,a i sve ostale koristimo 4. Violeta nam je ok i 4+. A manekenske je građe , 7kg. 🤷♀️
.
Ajoj Malina🤦♀️
🤞Da se sjetiš pina.
.
Jagodica slažem se s Jahanarom za bočicu.Pa kako na 4? Koliko je T visokDug 🙈🤣
Hahaha, nije mi bilo čudno da pitaš visok dok nisi komentirala 🤦♀️🙈
Početkom mjeseca je imao 68. 5.
Počeli smo s većim gaćicama jer su ga manje dosta stisle i onda smo tak prešli i na pelene. 🤷♀️
Danas papao matelicu tikvu i palentu😆ok ajde.Tvoj ce uskoro na kahlicu 🤣🤣🤣🤣🤣na pelenama vec slika dijeteta koje ide u skolu😝😝salim se,to je na 6-ici.Ovaj moj malac ima takvu gradu.Sve su mi se druge ocrtavale jako
🤣🤣🤣
Negoooo, i veceras bez nunanja 🥳🥳🥳 spuatila ga, malo se bacao i zaspao.
Bravo i za mob i za nunanje 💪
Skoljka zbunila si me s pelenama😂jesi kupila mullerove ili dmove? Muller je beautylove ja koristim te njihove 4+ i meni su super nit mirisa nit icega nikad mi nije prosla pelena
I mulerove 3+ sad ih koristim za noc i presuper su. I dmove 4, jucer probala jednu i fakat je dobra, malo je tanja od mullerove i jos mu je komotna ipak je on maneken 😉
Jeste 1 je najmanja od drugih, sad ovi vevi brojwvi mi se ne cine manji nego veci odnoano dublji
Mi smo odavno na ppc 4,a i sve ostale koristimo 4. Violeta nam je ok i 4+. A manekenske je građe , 7kg. 🤷♀️
.
Ajoj Malina🤦♀️
🤞Da se sjetiš pina.
.
Jagodica slažem se s Jahanarom za bočicu.Pa kako na 4? Koliko je T visokDug 🙈🤣Hahaha, nije mi bilo čudno da pitaš visok dok nisi komentirala 🤦♀️🙈
Početkom mjeseca je imao 68. 5.
Počeli smo s većim gaćicama jer su ga manje dosta stisle i onda smo tak prešli i na pelene. 🤷♀️
Aha, moj ke nesto duzi/visi 😂😂
Jutro ☕☕
Kad bi ja išla spavat kad i on bila bi naspavana.
Skoljka meni je draže da ima lufta u peleni, tak da smo mi ranije prešli na 4 nego što treba 😁
.
Jučer smo počeli s kruškom, u komb s batatom i edmu. Inače je nakon kašice zaspao na sat i pol.
Kad uvedemo krušku, uvodim proso jer s obzirom da pojede 100 grama kašice, mislim da je spreman za zamijenit obrok 🤷♀️
Jutro!
Dobro kazes Sagi al mislim da malo tko ide spavati kad i bebe🤭
Bravo za imenjaka, super pojede.
.
Nama danas na meniju blitva,krumpir,mrkva i malo rizinih.
Jutro. 🎉🎉🎉 danas festica. 😂😂😂 buđenje u ponoc, pola 4 i 6 pa ipak produzili jos do 7 🙈 sad bi bilo super kad bi dorucokovala pa onda isla spavat. Evo sad smo se toliko ismijale, znaci lopuza mala pljuje namjerno dudu i smije se tome 😂
Mi smo na 7600 negdi ali isto nevolim da je pelene stiskaju, ona ide vise u sirinu nego duzinu 😂 uzela dvi 4+ i jednu peticu. Sad se mislim da cu ic s mamom u kik kad ona zaspe, imaju majicica po 8kn kratkih, odmah se za ljeto opremim.
Sortiraj odgovore
Najstariji