Skoljka pa tvoj je bas maneken. Mi smo na 4+ puffies i violeta je vec 4 bila. Sad se mislim da cu uzet pampers 2+1 isto 4+pa onda vjerojatno prelazim na babylove.
Malina ma ja svojoj moram izbaciti prvi spavanac jer ona se budi oko blize 7 pa joj se u 8 vec spava. Buli bi super kad bi izdrzala da doruckuje u 9 pa onda ide spavati.
Imam ti ja os Pampersa 4+, ako hoces da ti usporedim velicinu sa babylove 4
Mi koristimo 5 😁 iz dm a.
Danas papao matelicu tikvu i palentu😆ok ajde.
Tvoj ce uskoro na kahlicu 🤣🤣🤣
Mi smo ipak jeli bundevu tikvicu krušku i palentu i prošlo je super. Moze jedan savjet da mi malo olakšate haha. Mi sad imamo raspored ovakav: buđenje oko 8 i tu u krevetu bude cica odmah, onda bočica od 150 ml i spavanje idu oko 10, pola 11 i tu odguli uvijek oko sat, ili sat i pol. Kašica ide iza tog spavanja i to bude nekako oko 12 i 30. I onda nakon kašice negdje oko pola 2 ide bočica i spavanje. Moje pitanje je sad gdje da ubacim još jedan obrok? Sad ću joj počet lagano davat i meso i razmisljala sam da joj tak u vrijeme tog ručka dajem meso i povrće i da taj ručak mozda mrvicu pomaknem nekako na 13 h ili 13 i 30. Pa da nekad ujutro ubacim i dorucak sa voćem i žitaricama. Ne znam hoće to ujutro onda sve bit nabacano nekako u kratkom periodu. Cica, kašica, bočica, spavanje…. Da nešto izbacim?
Ja bi prije tog spavanja u 10 h kad dajes bocicu dala dorucak oko 9:30 voce+zitarice+ad pa na spavanac
Mi smo ipak jeli bundevu tikvicu krušku i palentu i prošlo je super. Moze jedan savjet da mi malo olakšate haha. Mi sad imamo raspored ovakav: buđenje oko 8 i tu u krevetu bude cica odmah, onda bočica od 150 ml i spavanje idu oko 10, pola 11 i tu odguli uvijek oko sat, ili sat i pol. Kašica ide iza tog spavanja i to bude nekako oko 12 i 30. I onda nakon kašice negdje oko pola 2 ide bočica i spavanje. Moje pitanje je sad gdje da ubacim još jedan obrok? Sad ću joj počet lagano davat i meso i razmisljala sam da joj tak u vrijeme tog ručka dajem meso i povrće i da taj ručak mozda mrvicu pomaknem nekako na 13 h ili 13 i 30. Pa da nekad ujutro ubacim i dorucak sa voćem i žitaricama. Ne znam hoće to ujutro onda sve bit nabacano nekako u kratkom periodu. Cica, kašica, bočica, spavanje…. Da nešto izbacim?
Izbaci bocicu a u kadicu dodaj ad uz voce i zitarice
Koliko pojede kasice? Ako ti pojede dovoljno nemoj joj za sat vremena davati bocicu, to ja mislim.
.
Skoljka, moj ima 8,5kg sad smo na ppc 4.
.
Mi na kraju danas doruckovali u pola 1, frutek sljiva i kruska, i nismo stigli rucati. 🤦..
Mell, nikako ju ne mozes drzati budnu jos sat? Ja svom kazem: sad si me dignuo i ssd ces biti budan 😂
Onda bi ti i njihova 4 bila dobra
Htjela sam reci ovo za pimpaca: da, kod vecine se to bude samo odradilo, ali ja znam vec dva slucaja gdje ce decki morati na rezanje u bolnicu (imaju sad godinu i pol). Ja malo navucem, a sad mi se cini da je rupica manja nego je bila, skoro da je i nema, bas me strah toga.
-
inace, moj spaljeni mozak je zaboravio pin na mobu i sva sam se zakljucala tako da sam bez moba do daljnjega. :(
Aaaa fensi smensi mob se neda🙈 zato ja nemam pin, jedva od banke zapamtim, svaki put na blagajni se mislim koji je
Mi smo odavno na ppc 4,a i sve ostale koristimo 4. Violeta nam je ok i 4+. A manekenske je građe , 7kg. 🤷♀️
.
Ajoj Malina🤦♀️
🤞Da se sjetiš pina.
.
Jagodica slažem se s Jahanarom za bočicu.
Pa kako na 4? Koliko je T visok
Mi smo odavno na ppc 4,a i sve ostale koristimo 4. Violeta nam je ok i 4+. A manekenske je građe , 7kg. 🤷♀️
.
Ajoj Malina🤦♀️
🤞Da se sjetiš pina.
.
Jagodica slažem se s Jahanarom za bočicu.Pa kako na 4? Koliko je T visok
Dug 🙈🤣
Skoljka zbunila si me s pelenama😂jesi kupila mullerove ili dmove? Muller je beautylove ja koristim te njihove 4+ i meni su super nit mirisa nit icega nikad mi nije prosla pelena
Mi koristimo 5 😁 iz dm a.
Danas papao matelicu tikvu i palentu😆ok ajde.Tvoj ce uskoro na kahlicu 🤣🤣🤣
🤣🤣na pelenama vec slika dijeteta koje ide u skolu😝😝salim se,to je na 6-ici.Ovaj moj malac ima takvu gradu.Sve su mi se druge ocrtavale jako
Mada su dm manje pelene bar ja mislim.
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji