Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    01. Studeni 2020. 08:39

Malina ako voli tikvu samo ti nju stavljaj u sve kasice. Na zimskima je netko bebi u sve kasice bananu stavljao inace nije htjela jesti. Da recimo moj samo tako hoce bome bi ja stavljala, bitno da pojede.
    .
    Bome zavidna kilometraza💪 svaka cast

Nagini13
    01. Studeni 2020. 09:06

Dobro jutroo moze  ☕ 😅Mi evo drugo jutro tikvice, neke tri kasike, ali on bi jos jeo cini mi se 🙄 Sta bi mogla za drugu namirnicu, mislila sam svaka tri dana uvoditi novu, je li bolje da mjesam sa tikvicom ili posebno? 

01. Studeni 2020. 09:31

Ja mijesam sve kako uvodim, uopce ne dajem namirnice vise posebno. Slobodno umjesaj s tikvicom sto zelis!

01. Studeni 2020. 09:32

I kao sto su meni cure rekle: daj mu da jede koliko god zeli

Tea33❤️❤️
    01. Studeni 2020. 10:27

Nagini daj mu nek pojede koliko zeli i ja sam mjesala namirnice  nisam uvodila tri dana nego dva,mozes mu pomijesat s necim slobodno.

• Anita91
    01. Studeni 2020. 10:40

Nismo ni mi bi bili bajni sa spavanjem, kakala je u 3 pa u 7 i sad u pola 10, pocinjem sumnjat da ipak nije od zubica ili je ? Kolko puta u danu je uopce normalno?

01. Studeni 2020. 13:03

I danas debakl s hranom, totalno nezainteresiran. 🤔

Nagini13
    01. Studeni 2020. 13:12

Nece mu tesko na stomak pasti? Odmah puno da jede? 

Jahanara
    01. Studeni 2020. 13:25

Kod nas na meniju kruska, jabuka, palenta i edmu. Pojeo oko 150gr. 
    .
    Evo nas kod mojih i brat ga nije vidio 2 tjedna pa kaze da se ubucao🤭 neka neka to volim cuti💪
    .
    Malina krenut ce to i kod vas samo treba vremena i strpljenja. Jel mu dajes u vrijeme kada inace ciki?

• _Katja_
    01. Studeni 2020. 15:27

Bok svima,
    moja dobro prihvaća hranu i stvarno pojede ok količinu, ni malo ni puno, a dajem joj uvijek nakon prvog spavanca. Danas smo imali b.tikvu, jabuku, proso i prvi put malo edmu, ide to njoj 💪🏻 
    Spavala do 7h, iako od 5h se stalno nešo meškoljila, okreće se na trbuh pa je to probudi, nikako da se namjesti 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.