Malina ako voli tikvu samo ti nju stavljaj u sve kasice. Na zimskima je netko bebi u sve kasice bananu stavljao inace nije htjela jesti. Da recimo moj samo tako hoce bome bi ja stavljala, bitno da pojede.
.
Bome zavidna kilometraza💪 svaka cast
Dobro jutroo moze ☕ 😅Mi evo drugo jutro tikvice, neke tri kasike, ali on bi jos jeo cini mi se 🙄 Sta bi mogla za drugu namirnicu, mislila sam svaka tri dana uvoditi novu, je li bolje da mjesam sa tikvicom ili posebno?
Ja mijesam sve kako uvodim, uopce ne dajem namirnice vise posebno. Slobodno umjesaj s tikvicom sto zelis!
Nagini daj mu nek pojede koliko zeli i ja sam mjesala namirnice nisam uvodila tri dana nego dva,mozes mu pomijesat s necim slobodno.
Nismo ni mi bi bili bajni sa spavanjem, kakala je u 3 pa u 7 i sad u pola 10, pocinjem sumnjat da ipak nije od zubica ili je ? Kolko puta u danu je uopce normalno?
Kod nas na meniju kruska, jabuka, palenta i edmu. Pojeo oko 150gr.
.
Evo nas kod mojih i brat ga nije vidio 2 tjedna pa kaze da se ubucao🤭 neka neka to volim cuti💪
.
Malina krenut ce to i kod vas samo treba vremena i strpljenja. Jel mu dajes u vrijeme kada inace ciki?
Bok svima,
moja dobro prihvaća hranu i stvarno pojede ok količinu, ni malo ni puno, a dajem joj uvijek nakon prvog spavanca. Danas smo imali b.tikvu, jabuku, proso i prvi put malo edmu, ide to njoj 💪🏻
Spavala do 7h, iako od 5h se stalno nešo meškoljila, okreće se na trbuh pa je to probudi, nikako da se namjesti 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji