Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    31. Listopad 2020. 13:26

medija5

Jagodica_bobica25 cao dragaa ako ti mogu pomoci imaju kuglice te ali nez da li mislimo na iste ali te kuglice se mogu dobiti samo u njemackoj i austriji mogu ti slikati pa poslati zaista su jako jako jako dobre nama svima u familiji su se izkazale top na biljnoj bazi su i hlade desne i beba se odmah smiri moja je pocela stvaljati prstice u usta i trlja desne cim joj dam samo 4 kuglice ona se odmah smiri i dobre volje.

Misliš na Osanit kuglice? Nama su one isto super. Donio ih šogor iz Njemačke po preporuci naše Maline. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

31. Listopad 2020. 13:33

Hehe! :)
    I moj bebac je uzasno nervozan od jutra a ja nikako sa otopim kuglice. Sad su u kuhinji u zlicici otopljene a malog sam uspjela ununati, vec 3.spavanac! Nadam se da ce bit manje nadrkan da mozemo bar malo van.
    .
    Ponudila sam mu frutek sad za rucak i onak, isto je slabije jeo jer je sat vremena prije sisao, al je pojeo vise nego jutro.
    Probat cu sutra dat mu kasicu kad bude skroz gladan nakon spavanja. E a ovaj frutek je jos srkao, jedva ustao otvarao... Ah.
    .
    I da, kakao i jutros! Jos cu se naviknuti 😁

31. Listopad 2020. 13:36

I jahanara, super Teo papa!
    .
    Svaka cast za goste, ja nemam zeludac za nikoga...em zbog zivaca, a i sad zbog korone to sto kazes. Moj muz svuda luta okolo, rekla sam da ako se gdje zarazi da cu mu sve pare uzeti pa nece vise ici nigdje po kavama!

sagi
    31. Listopad 2020. 14:34

Jagodica, Hany držte se 🤗

Mi smo imali dosta posjeta babinja, sad se sve malo usporilo, al još nisu svi bili 🙈
    Sutra idemo nećaku na rođendan i bit ćemo cijeli dan 🙄

31. Listopad 2020. 14:37

E cure da li koristi koja kokosovo ulje i ako da koje i gdje kupujete i dali ga smiju i bebaci 😊
    .
    A nama gosti inace ne dolaze jer je manji stan i uglavnom mi idemo svima drugima, sad manje naravno. Stalno idemo do moji i muzevi jer su 3 ulice od nas, a ovako sa drugima dogovorimo druzenje po vani. Ah da korona sto vise reci treba biti oprezan ali treba i iskoristiti ovo lijepo vrijeme pa u prirodu ko moze i setnjicu. 
    Jahanara sad kad se T zabuci od kasica neces ga prepoznati 😊
    Malina pa super za kakanje sad ce mu se i dovesti pribava u red vjerojatno kako papa, a ovo da treba naci koje im vrijeme odgovara sa jesti. Mojoj npr je dorucak u 9 nakon sto je odspavala pola sata, a rucak je tek u 3 jer ranije je odbijala tako da je između cica i vecera je u 6, pola 7

sagi
    31. Listopad 2020. 15:12

Mellorine mi koristimo Nutrigoldovo bez mirisa iz Tvornice zdrave hrane.
    Bebe smiju tek s 12+ barem tako kažu u Kašice grupi. 

31. Listopad 2020. 20:33

Mellorine

E cure da li koristi koja kokosovo ulje i ako da koje i gdje kupujete i dali ga smiju i bebaci 😊
    .
    A nama gosti inace ne dolaze jer je manji stan i uglavnom mi idemo svima drugima, sad manje naravno. Stalno idemo do moji i muzevi jer su 3 ulice od nas, a ovako sa drugima dogovorimo druzenje po vani. Ah da korona sto vise reci treba biti oprezan ali treba i iskoristiti ovo lijepo vrijeme pa u prirodu ko moze i setnjicu.
    Jahanara sad kad se T zabuci od kasica neces ga prepoznati 😊
    Malina pa super za kakanje sad ce mu se i dovesti pribava u red vjerojatno kako papa, a ovo da treba naci koje im vrijeme odgovara sa jesti. Mojoj npr je dorucak u 9 nakon sto je odspavala pola sata, a rucak je tek u 3 jer ranije je odbijala tako da je između cica i vecera je u 6, pola 7

I ja tako posliie 1.spavanca, sve si mislim da je sit od sisanja.
    .
    I ja koristim tocno kao iz Sagi taj kokos :D ima ga i u Bipi

Jahanara
    31. Listopad 2020. 20:51

Prosli nasi gosti, a Teo je odradio spavanac uz vrisku petero djece🤣 nista mu nije smetalo a navecer mu smeta ako laminat zaskripi😅

sagi
    31. Listopad 2020. 21:22

Jahanara

Prosli nasi gosti, a Teo je odradio spavanac uz vrisku petero djece🤣 nista mu nije smetalo a navecer mu smeta ako laminat zaskripi😅

Super 🙂 i mojem T paše žamor ljudi, djece 🤷‍♀️

skoljka
    31. Listopad 2020. 21:53

Jahanara

Joj to mi je najgore kad kao top spava uz najvecu buku, a kad meni kvrcne koljeno, skripne laminat, klikne kamera, sve neki zanemarivi zvukovi i odmah budjenje 🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.