Haha :D mada izgleda super za zenu od 61 god, ne jede bas jer lose kuha i relativno je skrta pa vrti 5 Yugo jela. nema zube prednje jedino, skriva ih. 😁 prema meni je inace ok, iako me zna poklopiti tipa: moja djeca su spavala u kinderbetu! A ja njoj: moj sin spava sa mnom 🤗 trebala sam ju pitati sta joj to znaci, da sam ja losa mama? Imam jos materijala al tko ce to sve pisati 😁
Cure moze savjete za hranilicu? S tim da sam ja cesto na relaciji Zg-Zd pa nebi bilo lose da je i prakticna za prevesti u autu ali nije nuzno…mogu nabaviti neku jeftinu za zd.
Pupi, planiram kupiti u Ikei za 100kn, kaze frendica da je super i da je kupila 3 iste za po svuda (baba,kuca,vikendica)
Hany- pa kako po kilaži? Tvoj mi je baš prekrasan bucko. Pa zar nije normalno da sad više ne dobivaju toliko... Kad smo bili na kontroli onda ga je 2 puta vagala, svaki put je pokazalo drugačije...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hoću reči da je možda i kod vas u bolnici isto takva vaga.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hany- pa kako po kilaži? Tvoj mi je baš prekrasan bucko. Pa zar nije normalno da sad više ne dobivaju toliko… Kad smo bili na kontroli onda ga je 2 puta vagala, svaki put je pokazalo drugačije…
Ako mislis na onaj dugacki post,to je bilo kad je imao mj dana kad smo zavrsili u bolnici.Sad je sve pod kontrolom osim kaj ima bakteriju u urinu i noro virus navodno..
Mozda sam se ja krivo izrazila da si tako skuzila,malo sam izvan sebe ovih dana,ali jos na nogama🤣
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Bookic curke!
Jedan dan cu se onesvijestiti od nespavanja🤣🤣
Moje dijete obozava biti budno, po danu posebno, a po noci se budi valjda 5x nekad i vise.
Nama je pedica rekla da ne provlacimo kozicu jos, bas sam ju pitala za to na zadnjem pregledu, sad ko bi ga znao🤣
I mene zanima hranilica, ali planirali smo uzeti Ikeinu isto jer sam cula da je stvarno okej :)
Bookic curke!
Moje dijete obozava biti budno, po danu posebno, a po noci se budi valjda 5x nekad i vise.
Nama je pedica rekla da ne provlacimo kozicu jos, bas sam ju pitala za to na zadnjem pregledu, sad ko bi ga znao🤣
I mene zanima hranilica, ali planirali smo uzeti Ikeinu isto jer sam cula da je stvarno okej :)
[email=teaB160@gmail.com]teaB160@gmail.com[/email]
Posalji mail sa br moba da te Mybaby doda na wp gupu, sve smo tamo
Bookic curke!
I nama je rekla da ne povlacimo kozicu, i vidim da mu se lijepo samo otvara, samo mu kod kupanja lijepo operem
Nama rekli da povučemo samo kolko ide čisto zbog čišćenja.
.
Teo danas prvi put spava u svojoj sobi,dogovorili se da prvi san odradi tamo pa ćemo vidjet do kad će to bit 😁 zaspao 15 do 8.
Evo i mene napokon!
Kad sam sve pročitala..
Hany joj držite se, stvarno se svašta prošli! 💙
Malina umirem na tvoje priče o svekrvi..😆😆
Vidim da više manje sve imamo slične probleme..nespavanje preko dana..zubići..
Mi ne možemo M uspavati normalno..luduje, priča, viče..al smiriti se da zaspi nikako.. uglavnom zadnja tri dana ima samo dva spavanja prek dana.. oko podne i oko 3-4.. izbacila je treće..meni to nekak prerano..al jednostavno je ne mogu natjerat da zaspi .
Zubići..e da i nas muče .. malo joj je nateklo zubno meso, jedinice donje.. i bijelije je nego prije.. tak da je možda i zbog toga cendravila..
A valjda će proći.. 🙄 tješimo se 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji