Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Corinne
    28. Rujan 2020. 13:35

Joj Hany, ti si bas hrabra mama!  super da si slijedila svoj instinkt na početku! 
    .
    Ja ne diram kožicu, tak nam je rekla pedica. Nikad mu nis nije bilo crveno, nezz.. svaki doktor brije svoje.
    .
    Ja imam ptsp od svoje svekrve, skoči mi tlak samo dok se sjetim njenog graktanja. R je isto plakao čim ga je uzela u ruke, za razliku od moje mame. Pa joj je valjda ljubomora proradila, htjela je na silu da on zavoli da ga ona nosi. Jos je bilo ljeto. A ona znojna ga onako stisne.. uzas fuj! Kupala sam ga odmah poslije svakog druzenja s bakom. 

28. Rujan 2020. 13:52

Corinne

Joj Hany, ti si bas hrabra mama!super da si slijedila svoj instinkt na početku!
    .
    Ja ne diram kožicu, tak nam je rekla pedica. Nikad mu nis nije bilo crveno, nezz.. svaki doktor brije svoje.
    .
    Ja imam ptsp od svoje svekrve, skoči mi tlak samo dok se sjetim njenog graktanja. R je isto plakao čim ga je uzela u ruke, za razliku od moje mame. Pa joj je valjda ljubomora proradila, htjela je na silu da on zavoli da ga ona nosi. Jos je bilo ljeto. A ona znojna ga onako stisne.. uzas fuj! Kupala sam ga odmah poslije svakog druzenja s bakom.

Dakle i ja svog perem nakon druzenja s bakom. Moja ima ipokvarene zube, ako znate sto hocu rec 🙄🤦😂

skoljka
    28. Rujan 2020. 13:53

malina08

skoljka

Ja sam sad dobila savjet da trrbam mrvice kruha izdrobiti u kasicu da ga dobro drzi sitim 😂

Ti reci da si stavila 😁

Da pa da mu sutra ona da kruh kad ja negledam. 

Kad se uvodi kruh, s obzirom da ima soli, secera, znam da je to minimalno, al opet neznam bas kako to ide. 
    . A zaspao u 13:30 probudio se u 13:49 🙄 evo ga najbudniji na svijetu

Jahanara
    28. Rujan 2020. 14:10

Svekrve🤦‍♀️ a ti Malina sa "babo" me dokrajcis🤣

Hany92
    28. Rujan 2020. 14:22

Corinne

Joj Hany, ti si bas hrabra mama!super da si slijedila svoj instinkt na početku!
    .
    .

Joj,vjeruj mi ja se stalno kritiziram da sam pre slaba i budem ljuta na samu sebe.Htjela bi krenuti dalje..al evo stalno mu se nesto izdesava,pa te vrati,podsjeti😔
    Ali prezivjet cemo sve to,bit ce mom bebacu dobro👌
    Kaj se tice kozice i ja sam u pocetku samo vrhic lagano,a sada malo vise..tak mi u biolnici pokazivali.Tak me nervira kaj svi drukcije pricaju i onda nas bune😤

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Anita91
    28. Rujan 2020. 14:27

Hany92

Anita91

Hanyjel mi mozes napisat tocno vasu situaciju da mogu frendici prenjet? Bili su na pregledu di je malenom u mokraci otkrivena bakterija i jedan bubreg nisu nasli na uzv pa ih salju na rebro

😪
    Gle,mi smo sa 1 mj i 10 dana zavrsili u bolnici,jako los nalaz urina i krv.Ja skuzila da mi nekako cudan,vise placljiv,uspavaniji..nez kako bi opisala drukcije.Imao laganu temp..to mi bio alarm.Dan prije osip,gdje je dr dala kremu kao da je dermatitis,i je vjerojatno al mu se javio kao znak da nes ne stima.
    Kada smo u bolnici potvrdili nalaz,rekli su da ima urinarnu infekciju,da mu fali elektrolita od cega dolazi do dehidracije,dobio upalu bubrega,..ma joj..sve provjeravali,sve ultrazvuke,lumbalnu punkciju..stalno pikanje..prikopcan na infuziju i aparat za pracenje i 3,4 antibiotika dobivao,natrij na usta..dok ne skuze tocno od cega mu je.Nakon 15 dana otkrivena hidronefroza,urodjena(ona mu to sve napravila)da smo otkrili ranije prije rodjenja odma bi bio pod kontrolom .Ali rekli su da smo na vrijeme dosli.Kada smo isli na prvi pregled kod njegove ped sve bilo ok.Cak je i na kilazi normalno dobio(u pocetku bili problema malo padao doma)ali evo nakon 10 dana..ispalo da je i stagnirao na kilazi..to smo tek u bolnici otkrili.
    Drzim fige da nije tako kako se cini u slucaju tvoje frendice.Ako i je..postoji rijesenje sigurno.Bit ce sigurnija beba ako skroz obrade sve.Oni su mali i to im igra veliku ulogu ,kazu da se njima u sat dva situacija moze promjeniti..Sada ce vjerojatno sve zivo ispitivati.Sto dijagnoza..ja sam znala pitati kako je,hoce li biti dobro,a dr bi sutili😑.To je tesko.Samo neka se drzi kolko moze.
    Ako nesto treba pitaj slobodno..ne znam kolko ovo pomaze ali znam kroz sta u takvim situacijama zena prodje🙏❤

Hvala ti puno na odg, sve sam joj prenjela pa da joj makar malo bude lakse, da nije sama. Meni se cini da joj je situacija kao i tvoja jer su to s bubregom vidjeli jos dok je bila trudna ali su kasnije zakljucili da bude to ok kad se rodi 🤷‍♀️, ide danas na rebro pa cemo znat vise. 
    Tebi svaka cast kako se s tim nosis ❤

Hany92
    28. Rujan 2020. 14:34

malina08

E jucer mi bilo smjesno, nismo bili tamo 2 tjedna..i stavila ona kavu na stol, neke siromasne kolace iz skrinje i bude ona s malim u krilu pijuckala i mrvila… Mislim si, da babo, budes, nije ti ovo 1987! I mali odmah poceo plakati! To sine moj!! 😘 Ona stalno ima izjave da nikad vIse vremena nije imala nego kad su djeca bila mala ko moj mali 🙄 a sad nema vremena za nista (jer moras babo hodati po selu i tracati ,normalno da nemas!!). Njezinu djecu nitko nije smio nositi osim nje (ni svekar moj), a 6 mjeseci nisu smjeli iz kinderbeta. Jbt hitlerovka.
    Kupila mi vrecu za spavanje u pepcu, najtanju na svijetu, pretrgla se od shoppinga. Mislim si babo, pa nije vani 35, mi se sad pokrivamo s jorganom 🤦a ne s tankom plahtom.
    Rekla sam joj da hocu s nogavicama vrecu, kaze ona: ne, kupit cu zatvorenu. Aj u k babo 😁

Umrla sam 🤣🤣🙈

Hany92
    28. Rujan 2020. 14:38

Anita91

Hany92

Anita91

Hanyjel mi mozes napisat tocno vasu situaciju da mogu frendici prenjet? Bili su na pregledu di je malenom u mokraci otkrivena bakterija i jedan bubreg nisu nasli na uzv pa ih salju na rebro

😪
    Gle,mi smo sa 1 mj i 10 dana zavrsili u bolnici,jako los nalaz urina i krv.Ja skuzila da mi nekako cudan,vise placljiv,uspavaniji..nez kako bi opisala drukcije.Imao laganu temp..to mi bio alarm.Dan prije osip,gdje je dr dala kremu kao da je dermatitis,i je vjerojatno al mu se javio kao znak da nes ne stima.
    Kada smo u bolnici potvrdili nalaz,rekli su da ima urinarnu infekciju,da mu fali elektrolita od cega dolazi do dehidracije,dobio upalu bubrega,..ma joj..sve provjeravali,sve ultrazvuke,lumbalnu punkciju..stalno pikanje..prikopcan na infuziju i aparat za pracenje i 3,4 antibiotika dobivao,natrij na usta..dok ne skuze tocno od cega mu je.Nakon 15 dana otkrivena hidronefroza,urodjena(ona mu to sve napravila)da smo otkrili ranije prije rodjenja odma bi bio pod kontrolom .Ali rekli su da smo na vrijeme dosli.Kada smo isli na prvi pregled kod njegove ped sve bilo ok.Cak je i na kilazi normalno dobio(u pocetku bili problema malo padao doma)ali evo nakon 10 dana..ispalo da je i stagnirao na kilazi..to smo tek u bolnici otkrili.
    Drzim fige da nije tako kako se cini u slucaju tvoje frendice.Ako i je..postoji rijesenje sigurno.Bit ce sigurnija beba ako skroz obrade sve.Oni su mali i to im igra veliku ulogu ,kazu da se njima u sat dva situacija moze promjeniti..Sada ce vjerojatno sve zivo ispitivati.Sto dijagnoza..ja sam znala pitati kako je,hoce li biti dobro,a dr bi sutili😑.To je tesko.Samo neka se drzi kolko moze.
    Ako nesto treba pitaj slobodno..ne znam kolko ovo pomaze ali znam kroz sta u takvim situacijama zena prodje🙏❤

Hvala ti puno na odg, sve sam joj prenjela pa da joj makar malo bude lakse, da nije sama. Meni se cini da joj je situacija kao i tvoja jer su to s bubregom vidjeli jos dok je bila trudna ali su kasnije zakljucili da bude to ok kad se rodi 🤷‍♀️, ide danas na rebro pa cemo znat vise.
    Tebi svaka cast kako se s tim nosis ❤

Nema na cemu!
    Ajde sretno joj🤞javi kad stignes.Inace najcesce deformacije su upravo vezane za bubreg🙄

• Pupi30
    28. Rujan 2020. 15:13

Cure moze savjete za hranilicu? S tim da sam ja cesto na relaciji Zg-Zd pa nebi bilo lose da je i prakticna za prevesti u autu ali nije nuzno...mogu nabaviti neku jeftinu za zd.

My baby
    28. Rujan 2020. 15:41

Malina ti bas imas averziju na svoju svekrvu😂.
    A Skoljka nemoj mrvice daj mu snitu🤣pa nek jede heheh.
    Ja nemam pojma kad sam svojima dala kruh uopce se ne sjecam al mislim da su imale 8,9mj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.