Palenta je super da! I sa voćem i sa povrćem. Možeš grašak možda.
Koliko sam skužila davati ćeš samo tu juhicu u kojoj se kuhalo meso, ali meso nećeš. Napravi kao normalnu kasicu - izvadi povrće i dodaj te juhice koliko je dovoljno da zblendas na gustoću kak inače dajes, ne mora biti ništa jušnije. To je bar moje mišljenje
Palenta je super da! I sa voćem i sa povrćem. Možeš grašak možda.
Koliko sam skužila davati ćeš samo tu juhicu u kojoj se kuhalo meso, ali meso nećeš. Napravi kao normalnu kasicu - izvadi povrće i dodaj te juhice koliko je dovoljno da zblendas na gustoću kak inače dajes, ne mora biti ništa jušnije. To je bar moje mišljenje
Da tak sam mislila prvi put.
Cure sta mislite ako pije 2 puta antibiotik jel onda treba probiotik dva puta?🙄!!
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Cure sta mislite ako pije 2 puta antibiotik jel onda treba probiotik dva puta?🙄!!
Pa ja ne bi prekoračivala dnevnu dozu.
Jel piše u uputama dal se uopće smije više puta na dan? 🤔 pitala bih pedijatra il u ljekarni možda.
Pa ja ne bi prekoračivala dnevnu dozu.
Jel piše u uputama dal se uopće smije više puta na dan? 🤔 pitala bih pedijatra il u ljekarni možda.
Evo pitali,ne ipak
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Jutro!
Moj zaspao obucen iz setnje vanredno u pola 7 navecer i samo 3 puta sisao,jos spava.
A eto moje prve prave migrene nakon dugo vremena... Ne znam kak se zovem 🧐 popila 2 neofena, 2 mqgnezija, limun,kava oblozi.
Imam lijek za migrenu al onda ne smijem 12 sati dojiti sto nije opcija 🙄
Jutro zene!
Prvo budjenje u pola 3, drugo oko pola 6 i od tada budan.
.
Hany kako je maleni?
.
Malina bravo za dobar spavanac😀 migrene ima kolegica s posla tako da po njenoj prici znam da je grozno. Drzi se!
.
Da li vase bebe prde smrdljivo? Pokraj mog se ne da biti kako smrdi. To je pocelo u zadnje vrijeme.
Jutro
.
Malina nadam se da ce uskoro proci 🤞🏻
.
Hany mislim da se obicno jedan pije
. Jaganara moj prdi rafale 🤦🏻♀️😂
Jutro, ja naspavana 🎉 buđenje 12,3 i od 6 budne.
Skoljka ja sam taj prvi put ponudila i jusno i blendano, nije joj se nijedna varijanta svidila 😂
Malina uf nezelim ni zamisliti kako boli
Jahanara moja zasad ne smrdi, to obicno tako bude ako duze ne kaka, bar mislim ako se sjecam od starije
.
Jel vama od dm-a stiglo jos kakvih kupona osim onih na pocetku?
Mell meni nije. Samo onaj sta sam pokupila kad sam rodila. Poslije nista.
Sortiraj odgovore
Najstariji