Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    27. Rujan 2020. 21:58

Palenta je super da! I sa voćem i sa povrćem. Možeš grašak možda. 
    Koliko sam skužila davati ćeš samo tu juhicu u kojoj se kuhalo meso, ali meso nećeš. Napravi kao normalnu kasicu - izvadi povrće i dodaj te juhice koliko je dovoljno da zblendas na gustoću kak inače dajes, ne mora biti ništa jušnije. To je bar moje mišljenje 

skoljka
    27. Rujan 2020. 22:30

MickeyMouse

Palenta je super da! I sa voćem i sa povrćem. Možeš grašak možda.
    Koliko sam skužila davati ćeš samo tu juhicu u kojoj se kuhalo meso, ali meso nećeš. Napravi kao normalnu kasicu - izvadi povrće i dodaj te juhice koliko je dovoljno da zblendas na gustoću kak inače dajes, ne mora biti ništa jušnije. To je bar moje mišljenje

Da tak sam mislila prvi put. 

Hany92
    27. Rujan 2020. 23:42

Cure sta mislite ako pije 2 puta antibiotik jel onda treba probiotik dva puta?🙄!!

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    28. Rujan 2020. 02:10

Hany92

Cure sta mislite ako pije 2 puta antibiotik jel onda treba probiotik dva puta?🙄!!

Pa ja ne bi prekoračivala dnevnu dozu.
    Jel piše u uputama dal se uopće smije više puta na dan? 🤔 pitala bih pedijatra il u ljekarni možda.

Hany92
    28. Rujan 2020. 05:58

sagi

Hany92

Pa ja ne bi prekoračivala dnevnu dozu.
    Jel piše u uputama dal se uopće smije više puta na dan? 🤔 pitala bih pedijatra il u ljekarni možda.

Evo pitali,ne ipak

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

28. Rujan 2020. 06:41

Jutro!
    Moj zaspao obucen iz setnje vanredno u pola 7 navecer i samo 3 puta sisao,jos spava.
    A eto moje prve prave migrene nakon dugo vremena... Ne znam kak se zovem 🧐 popila 2 neofena, 2 mqgnezija, limun,kava oblozi. 
    Imam lijek za migrenu al onda ne smijem 12 sati dojiti sto nije opcija 🙄

Jahanara
    28. Rujan 2020. 07:15

Jutro zene!
    Prvo budjenje u pola 3, drugo oko pola 6 i od tada budan. 
    .
    Hany kako je maleni?
    .
    Malina bravo za dobar spavanac😀 migrene ima kolegica s posla tako da po njenoj prici znam da je grozno. Drzi se!
    .
    Da li vase bebe prde smrdljivo? Pokraj mog se ne da biti kako smrdi. To je pocelo u zadnje vrijeme.

skoljka
    28. Rujan 2020. 07:36

Jutro
    .
    Malina  nadam se da ce uskoro proci 🤞🏻

Hany  mislim da se obicno jedan pije
    . Jaganara moj prdi rafale 🤦🏻‍♀️😂

28. Rujan 2020. 07:45

Jutro, ja naspavana 🎉 buđenje 12,3 i od 6 budne. 
    Skoljka ja sam taj prvi put ponudila i jusno i blendano, nije joj se nijedna varijanta svidila 😂
    Malina uf nezelim ni zamisliti kako boli
    Jahanara moja zasad ne smrdi, to obicno tako bude ako duze ne kaka, bar mislim ako se sjecam od starije
    .
    Jel vama od dm-a stiglo jos kakvih kupona osim onih na pocetku?

Jahanara
    28. Rujan 2020. 07:53

Mell meni nije. Samo onaj sta sam pokupila kad sam rodila. Poslije nista. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.