Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    27. Rujan 2020. 16:54

MickeyMouse

Jutro svima!
    Vaki bolje je jutros ali noc 🤦🏼‍♀️ Milijardu cicanja, već u 21:30 kod mene u krevetu. Promocila joj pelena koliko se nacicavala, nije joj nikad po noći promocila pelena do sad. Al jutros je bolje, ne cvili toliko.
    Hany a miš mali kak ga tako muci pupa 🙁
    Skoljka po novom možeš papriku dati, ja bi je isto s butternut ili batatom

Ajuj ta nacicavanja🙈🙈
    A za mog muslim da mu je od ovog novog antibiotika,huh..bas me rastuzi.Sad je kolki tolko bolje  ali zubici isto😑

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    27. Rujan 2020. 17:16

A da,bas ga uhvatilo..😔

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

skoljka
    27. Rujan 2020. 18:25

Jahanara

Mickey evo uspavljujemo se za drugi spavanac.
    Imate kakvu tablicu za namirnice po mjesecima?
    .
    Skoljka ako si uvela rizu, mozes mu skuhat rizoto sa uvedenim povrcem pa tako i papriku dodati😉

Nisam rizu kao rizu, nego rizine pahuljice, ali kako cu rizoto kad on jos jede samo blendano komadice pljuje

MickeyMouse
    27. Rujan 2020. 19:16

Skoljka ja skuham rižu i zblednam s voćem/povrćem. Probala je i voli 😄 

mom3
    27. Rujan 2020. 19:37

Skoljka ja sam starijoj dala mango između 9 i 12 mjeseci, ne sjecam se tocno kada. Stavila sam komadice u onaj sisac za voce i uzivala je 😊

skoljka
    27. Rujan 2020. 20:02

mmammaa

Skoljka ja sam starijoj dala mango između 9 i 12 mjeseci, ne sjecam se tocno kada. Stavila sam komadice u onaj sisac za voce i uzivala je 😊

E dala sam mu jutros mango sa bananm i prosom, smazao sve 😋

skoljka
    27. Rujan 2020. 20:06

Uveli smo
    Povrce: 
    Tikvica, mrkva, blitva, batat, b. tikva, pastrnjak, cikla, krumpir, celer, persin, poriluk, korabu

Voce:
    Jabuka, kruska, banana, breskva, sljiva, smokva, mango

Pahuljice :riza, proso, pir, griz
    Edmu

Dajte prijedloge za dalje

Vaki
    27. Rujan 2020. 20:27

Mi nikako da se maknemo od tikvi. 🤣
    Mrkva je koma prošla, voće bez tikve također. No, danas sam mu u tikvicu i krušku stavila malo žitarica i bilo mu je fino. Ne znam što ga je zatvorilo, ali se napinje i nikako da se pokaki.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

27. Rujan 2020. 21:27

skoljka

Uveli smo
    Povrce:
    Tikvica, mrkva, blitva, batat, b. tikva, pastrnjak, cikla, krumpir, celer, persin, poriluk, korabu
    .
    Voce:
    Jabuka, kruska, banana, breskva, sljiva, smokva, mango
    .
    Pahuljice :riza, proso, pir, griz
    Edmu
    .
    Dajte prijedloge za dalje

Palenta ti je dobra za dosta kombinacija, kapulu mozes, neznam da li ima jos borovnica za nabaviti( ja imam smrznute)...dunje ce ubrzo...mozes i jogurt vec, meso, riba. Sve se to moze miksati ako mu komadici smetaju. Ja svojoj dala nekidan juhu od piletine ali nije bas nesto odusevljena bila. Sutra ponovni pokusaj.
    Vaki tikvica je temelj svega 😂😂

skoljka
    27. Rujan 2020. 21:45

Ajme napisem veliki post i nestade, sta sam stisla  🤦🏻‍♀️
    E da kapulu sam mislila uvesti prije mesa, a plan mi bio da sutra skuham krilce sa povrcem za juhu, a kako to ponuditi, povrce izblendati sa malo vode od juhe ili kako vec? Jel nije da treba bas jusno nuditi, bas sam glupa 🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.