Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    25. Rujan 2020. 11:11

Hvala cure 😘❤️
    Da bas je proletilo, a kao da mu je jucer bilo 6.
    Minnie ako odemo na wp tam se svakako pridruzi 😉

Sad se mislim ako tam odemo sto cemo za lentice 😒, necemo vidjeti koliko je koja beba stara ili ima i za to rjesenje. Ili ste mislile da se i dalje tu dopisujemo a tamo djelimo slike videe?

Karla baa mi je zao sto imate takav odnos sa mamom. Moja je daleko od mene, ali je isto tvrdoglava i misli da je uvijek uopravu zato sto je starija, isto smo se prije super slagale ali valjda kako sam ja starija pa vidim da nije bas sve kako ona misli  pa se sukobimo sa misljenjima ali bez svadje, onda ona pocne kukati kako nju samo njena djeca ne postuju 🙄, nema to veze sa postovanjem al oni to tak tumace.
    Zao mi je sto je svekrva ovakva postala prije amo bas bile super, s njom sam mogla bas o svemu pricati.
    Cujem je maloprije kako se mm zali da ona svaki dan govori da je mali propuzao a da joj ja govorim da to nije puzanje nego odgurivanje, kao ona je upravu, i mm joj veli pa i nije to puzanje, da je sinoc bas grabio naprijed kordinirano rukama i koljenima i odgurivao se prsticima. Ali evo jutros joa nista 😜

25. Rujan 2020. 11:17

Ma, moja isto prica kak je mm prohodao sa 7 mjeseci, a u biti se vj drzao za namjestaj. Ko ih jebe

25. Rujan 2020. 11:19

Prije svega evo svima jedan komad 🎂

Nestizem vas od ove glupe prehlade/korone sto cega vec.
    Ugl ja nisam bas za whapp grupu jer mi je to skroz nepregledno i neprakticno i bilo bi milion poruka. Ovdje mi je puno draze, a sa drugih tema sam skuzila da ih se onda jos vise rasulo. A ovdje se eto mogu pojaviti i nove mame, a i evo stare, drago mi je kad se neko javi koga nismo dugo culi. Moram ja uvijek kontras biti, ali eto ako odete odmah da napisem da mi je drago bilo sto smo se dopisivale ovako 😊
    .
    Skoljka sretnih 7mj 🎊 al idu brzo i super za puzanje, moja vec ide po dnevnom amo tamo bas je zacas skuzila i pravilno puza i posjeda se, a meni jos nekako rano nisam se valjda tako brzo nadala.
    My baby jedna je mama ❤ ja sam stalno kod svoje i prosle god joj otkrili rak dojke i odmah je morala jednu odstraniti tako da me to bilo malo drmnulo. Sad je super ali stalno me valjda pomalo strah. A svekrva mi je isto super nemogu se previse zaliti. 

Jahanara
    25. Rujan 2020. 11:22

Mellorine jel ti to rockas? Ako je, neka ti je najsretniji🎉🎉

skoljka
    25. Rujan 2020. 11:30

Sretan rockas melorine 🥳🥳🥳
    Iskreno i ja imam takvo misljenje za wp, ali bi voljela da i dalje tu pisemo bas zbog preglednosti i ostalih mama koje se povremeno javljaju. Ne bih voljela da se raspadnemo i onako nas je malo

My baby
    25. Rujan 2020. 11:39

Hvala cure.
    Da Sagi i ja ti jako cesto pomislim da je lady Di andjeo radi mame i jos jena njen rodendan rodena sve to ima svoje razloge.
    Sto se tice grupe ma kako zelite ja se iskreno par putanisam uspjema spojit naforuum eto i Minnie je imala problem znala mi se srusit stranica.
    Ako zelite tamo mozemo slat videa i nesto zanimljivo a tu pisati i ako senekad desi da padne stranica imat cemo brojeve ja cu iskreno onda radje neku slikicu tamo poslat jer tu na forum moze bilo tko upast i u tih dvasata dok slika se ne izbrise.
    Skoljka sretnih 7❤️Ode vrijeme bas..meni vec fali kad je bila stara par dana.
    Mellorine sretan rockas!

My baby
    25. Rujan 2020. 11:40

A malo nas je ostalo kad se sjetim one liste sad nas se javi koliko? Mozda deset ako ne i manje

25. Rujan 2020. 11:52

Slazem se s mellorine al i sa mybaby. A da nam wp bude iskljucivo za fotke i videa? 

Vaki
    25. Rujan 2020. 12:00

Jao, žene... Pa vi ste se pošteno raspisale! 
    Zapamtila sam fotku Brankice (svekrve). Jako dobro... Malina08 ti si mi zakon s komentarima! Još pamtim onaj s kolačima pred TV-om.
    Mybaby - ja sam ostala bez tate prije skoro 20 godina i mama se razbolila kad sam prvi put zatrudnila. Bila sam ljuta na čitav svijet! Srećom pa se ona izvukla. Svaki dan se vidimo. Mužić sigurno nije najsretniji, ali on je na poslu pa nek misli kaj hoće. 🤪 Ona prije posla svrati svaki dan, makar na 10 min.
    Skoljka - čestitam! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Pupi30
    25. Rujan 2020. 12:38

Skoljka cestitam princu na 7 mj 😊
    .
    Melorine sretan rockas 🥳🥳
    .
    Mame koje vec dajete kasice jel imate za preporuciti neku stranicu di mogu naruciti posudice,zlicice,termo posudu,silikonske slinceke...sve na jednom mjestu i da su lijepi 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.