Netko je pitao za rebro,mi bili nedugo..preporuka dosta prije doci,dok se prode trijaza(cula sam da cekaju i po pol sata)Muz je bio samnom ali mi smo tako morali(oboje dobili propusnice)
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
A skoljka mozda si u pravu ovako nemam brige no opet bi bilo lijepo da me nekad u zivotu nazove.
Sto se tice puzanj i hodanja,da istina neka djeca i ne puzu a prohodaju moje su prvo puzale pa prohodale.i prohodale su prije punih deset mj naravno bez forsanja i hodalica,starija je krenula za keksom jer je zderonja na slatko😂a mladja je ne prohodala nego protrcala ali naiskrenije s njom nikad nisam isla u prkic ubijala me ta njena brzina niceg se nije bojala ni visine ni nicega,gromove je obozavala,cak je i u vrticu pala i zavrsila na sivanju sreca nisam ja isla s njom nego bivsi i teta iz vrtica iskreno ne znam kako bi to prezivjela,no ona kako je bila sva nemirna je iduci dan iscupala te savove sreca nismo isli opet na sivanje jer se koza taman uhvatila😂ta je i propricala sa nepune dvije godine i bas predivno pricala.starija je samo mjenjala dude i nikad pricala do nekih dvije i pol god.
A mame…iskreno,uzivajte znam da nekad nazivciraju ja bi sve sad dala da mogu sa mojom mamom popit kavu i nasmijat se😭jer moja majka nije umrla prirodnom smrcu tako da kad se i posvadate s njima mirite se odnah jer kad ih ne bude falit ce vam bolesno cak i njihovo prigovaranje..
Znam,ja sam jako vezana za roditelje i bez obzira sto me nazivcira nekad, odmah me prodje...Ja kad vidim da je moja mama sretna i ja sam sretna...kad vidim da nije od volje stisne me oko srca.I jedini razlog zbog kojeg razmisljamo o preseljenu natrag u Zd je obitelj jer je i muz vezan za svoje i strasno nam fale.Bas mi je zao My baby 😭😭
Hvala cure..iako je proslo skoro sedam godina i dan danas znam zaplakati i pozeljeti samo jedan dan s njom da mi je..zato vam zavidim sto imate mame da vam pomognu ja nazalost vec odavno sve sama radim a kad se sjetim kako mi je znala cure uzet i otjerat me na kavu..sad bi sve dala za to njeno jedno tjeranje.zato mi je lijepo procitat da vam majke pomazu 🤗
Jutro ☕
Skoljka haha, i ja imam takav osjećaj 😂🙄
My baby žao mi je, to je baš teško. Zato ti je Lady Di tak dobra beba jer nosi njeno ime ❤️
Jutro zene!
My baby zao mi je zbog mame😔
.
Sto se svekrve tice, zivimo blizu jedni od drugih al se vidimo mozda jednom-dva puta mjesecno. Nit me zove nit mi daje savjete. Ja zadovoljna.
.
Kako pripremate prokulice? Inace ih skuham sa krumpirom pa prebacim na cesnjak. Trazim neki novi recept za danas.
Mybaby 😥❤️
Ja sam u boljim odnosima sa svekrvom nego mamom..moja mama je baš teeška osoba.. bilo je ok kad sam šutila i radila po njenom, jednom kad sam se suprotstavila onda je nastao kaos..pričamo mi i idemo jedni drugima, al to nije odnos mame i kčeri..brat i sestra su isto tako s njom.. ona je osoba koja je najpametnija, sve mora viti po njenom, najbolje zna za sve..a najviše nam smeta to što ona svima sve kaže u facu kaj misli, a kad netko njoj nešto kaže onda se ljuti i ne priča s tom osobom..uglavnom ne volim kad druge vidi, a sebe ne.. ne možeš tak funkcionirati u životu.. no mi smo se jednostavno pomirili s tim.. teško mi je bilo gledat prijateljice kako imaju podršku od svojih mama, a moju nije nikad bilo briga za ništa..al naučiš živjeti s tim.. ona je osoba koja nikad ne pita kako si, uvijek priča o sebi i samo o sebi.. 🤷 a onda se naljuti kad čuje da sam s tetom ili svekrvom radila nešto ili bila negdje.. a npr.ona nije htjela ići, radije je legla doma i ležala cijelo popodne..
Ok, raspisala se ja.. oprostite.. 😔
Nego, mi imali jednu od najgorih noći valjda.. opet 101 buđenje s plačem..kao zombi sam, već i kavu popila.. sad čekam da joj je počne spavat da i ja legnem na barem još pola sata..
.
Kako pripremate prokulice? Inace ih skuham sa krumpirom pa prebacim na cesnjak. Trazim neki novi recept za danas.
Na polovice, malo ulja, soli, pa u pecnicu, fino se karameliziraju tako!
My baby zao mi je za mamu.. meni zna bit krivo kad se porijeckam s mamom jer si mislim "nikad ne znas"... moja je imala prije 10ak godina rak pa se uopce ne zelim vracat i pomislit na to kak sam se osjecala, sad sam malo vise naucila cijenit vrijeme s njom.
Hany da, mogu mislit kak je to.. ja se nadam da ce se tad moc bit uz bebu isto!
Beba V. ❤
Jutro cure 🙈 jao ova glupa ⛈🌩⚡☔🙄
Noc uzasna, ne pamtim vise koliko se puta probudila 🤨🤔 mislim da pojedine babe podivljaju kad dobiju unucad 🤣
My baby 😥
I nama je noc bila uzasna.. mlađa se budila najmanje 10 puta i plakala, a inace imamo samo 1 buđenje kada papa. Starija samo jednom jer se otkrila pa joj je bilo hladno. Osjecam se kao zombi, a trebala bi cistiti kucu.. nis mi se neda.
.
Skoljka sretnih 7 mjeseci 🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji