Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    24. Rujan 2020. 22:06

A sta je sa svekrvom od Grizli nisam u toku🤣

Jahanara
    24. Rujan 2020. 22:17

malina08

Cure, jel se bebe prvo posjednu pa propuzu ili obratno? Pricam sa frendicom iz siska, tamo masovno sve bebe moraju ici na vjezbe i to onak, u pol 7 ujutro

Moja se prvo posjela pa onda propuzala tek sa 10mj mislim.

Jahanara
    24. Rujan 2020. 22:18

My baby

A sta je sa svekrvom od Grizli nisam u toku🤣

Aždaja.

Boa35
    24. Rujan 2020. 22:20

Ma to uopće nema pravila.. 
    Malecka što je na isti dan rođena kad i M, zajedno smo bile u bolnici već puže na veliko skoro tjedan dana..posjela se nije.. meni M u rikverc ide sigurno tri tjedna, evo sad je krenula naprijed, al nekom svojom metodom dok ne skuži da mora i ruke pomicat naprijed 😆😆 nama je dr rekla da sve što radi sama nek je pustimo..tak da netko propuže s 6mj, netko s 8, a neka djeca uopće ne pužu, nego hodaju 🤣🤣 
    Mislim da je i Melorine pisala da je njena malecka propuzala, tak da nismo jedine.. sve vas to čeka 😆😆 pitanje je dana/tjedana 🤗🤗

skoljka
    24. Rujan 2020. 22:22

Hvala curke ❤️
    Karla super, ona je prije dva tjedna propuzala jel da? 
    Anitaa 😂😂😂unuka od svekrve trudna, alliii svekrva zivi kod mene pa ta ideja propada svakako 🙈😂
    Sagi ta tvoja spava ispod tvog balkona 🙈😂svaki put nesto vice ispod balkona 😄
    Malina ja koliko sam do sad skuzila da je pravilo razvoja motorike itd da beba prvo propuze pa iz tog polozaja da ide u vrtnog pa u sjed, neke bebe nisu puzaci pa se prvo posjednu i iz sjedeceg odmah kreni vjezbati hodanje. Mozda sam ja nesto krivo skuzila. 
    Mybaby ako neznas za sveki od Grizli onda neznas nista. I d zab sam ti danas napisati za tvoju novu, vjeruj ako te ne zove i bolje, manja vam je sansa u buducnoati posvadjate, ovak se poatujte ne petljajte se jedna drugoj u niata i super. 

Moja je prije bila super i bas je moja mama komentirala da smo ja i sveki kao frendice, al je zadnjih par mjeseci stvarno postala cudna. Cak je prije uvijek mene za nesto pitala kako sta treba da hoce da je u trendu sa svim, a sad sve kontra. 

Libica
    24. Rujan 2020. 22:27

Opa puzanje vec! Bravo!!
    Ja vec par dana pokusavam iscitat do zadnje stranice zaostatke pa nikako..
    Moja svekrva je cak i ok, nemrem se zasad pozalit, strah me jedino sta ce mu jednog dana davat sve za jest 😄 al to me i za moju mamu strah. Veca briga mi je baka koja ima 85 god i hoce ga nosat, pa uvijek nekak skombiniram nonsalantno da sjedne. Mislim, super se ona drzi, hoda okolo na kave s gospodama svojim, ide na plac, kuha.. al opet mi nije svejedno..
    Umrla sam od smijeha na ovu fotku trganja bebe 😄
    Hany, bit ce sve ok! Mi cemo isto s nekih godinu dana morat ic na operaciju micanja izraslinice s uha, ja sam mislila da se radi pod lokalnom ali ipak je opca, pa sad trtarim

Beba V. ❤

My baby
    24. Rujan 2020. 22:58

A skoljka mozda si u pravu ovako nemam brige no opet bi bilo lijepo da me nekad u zivotu nazove.
    Sto se tice puzanj i hodanja,da istina neka djeca i ne puzu a prohodaju moje su prvo puzale pa prohodale.i prohodale su prije punih deset mj naravno bez forsanja i hodalica,starija je krenula za keksom jer je zderonja na slatko😂a mladja je ne prohodala nego protrcala ali naiskrenije s njom nikad nisam isla u prkic ubijala me ta njena brzina niceg se nije bojala ni visine ni nicega,gromove je obozavala,cak je i u vrticu pala i zavrsila na sivanju sreca nisam ja isla s njom nego bivsi i teta iz vrtica iskreno ne znam kako bi to prezivjela,no ona kako je bila sva nemirna je iduci dan iscupala te savove sreca nismo isli opet na sivanje jer se koza taman uhvatila😂ta je i propricala sa nepune dvije godine i bas predivno pricala.starija je samo mjenjala dude i nikad pricala do nekih dvije i pol god.
    A mame...iskreno,uzivajte znam da nekad nazivciraju ja bi sve sad dala da mogu sa mojom mamom popit kavu i nasmijat se😭jer moja majka nije umrla prirodnom smrcu tako da kad se i posvadate s njima mirite se odnah jer kad ih ne bude falit ce vam bolesno cak i njihovo prigovaranje..

• Anita91
    24. Rujan 2020. 23:01

My baby

A skoljka mozda si u pravu ovako nemam brige no opet bi bilo lijepo da me nekad u zivotu nazove.
    Sto se tice puzanj i hodanja,da istina neka djeca i ne puzu a prohodaju moje su prvo puzale pa prohodale.i prohodale su prije punih deset mj naravno bez forsanja i hodalica,starija je krenula za keksom jer je zderonja na slatko😂a mladja je ne prohodala nego protrcala ali naiskrenije s njom nikad nisam isla u prkic ubijala me ta njena brzina niceg se nije bojala ni visine ni nicega,gromove je obozavala,cak je i u vrticu pala i zavrsila na sivanju sreca nisam ja isla s njom nego bivsi i teta iz vrtica iskreno ne znam kako bi to prezivjela,no ona kako je bila sva nemirna je iduci dan iscupala te savove sreca nismo isli opet na sivanje jer se koza taman uhvatila😂ta je i propricala sa nepune dvije godine i bas predivno pricala.starija je samo mjenjala dude i nikad pricala do nekih dvije i pol god.
    A mame…iskreno,uzivajte znam da nekad nazivciraju ja bi sve sad dala da mogu sa mojom mamom popit kavu i nasmijat se😭jer moja majka nije umrla prirodnom smrcu tako da kad se i posvadate s njima mirite se odnah jer kad ih ne bude falit ce vam bolesno cak i njihovo prigovaranje..

😭😭❤

skoljka
    24. Rujan 2020. 23:27

My baby

A mame…iskreno,uzivajte znam da nekad nazivciraju ja bi sve sad dala da mogu sa mojom mamom popit kavu i nasmijat se😭jer moja majka nije umrla prirodnom smrcu tako da kad se i posvadate s njima mirite se odnah jer kad ih ne bude falit ce vam bolesno cak i njihovo prigovaranje..

😪🤗

Hany92
    24. Rujan 2020. 23:47

Libica

Opa puzanje vec! Bravo!!
    Ja vec par dana pokusavam iscitat do zadnje stranice zaostatke pa nikako..
    Moja svekrva je cak i ok, nemrem se zasad pozalit, strah me jedino sta ce mu jednog dana davat sve za jest 😄 al to me i za moju mamu strah. Veca briga mi je baka koja ima 85 god i hoce ga nosat, pa uvijek nekak skombiniram nonsalantno da sjedne. Mislim, super se ona drzi, hoda okolo na kave s gospodama svojim, ide na plac, kuha.. al opet mi nije svejedno..
    Umrla sam od smijeha na ovu fotku trganja bebe 😄
    Hany, bit ce sve ok! Mi cemo isto s nekih godinu dana morat ic na operaciju micanja izraslinice s uha, ja sam mislila da se radi pod lokalnom ali ipak je opca, pa sad trtarim

Hvala!Znaci morate i vi.A J je vec bio pod opcom kad su mu magnet radili.Uglavnom dobro to sve oni podnesu,meni bilo stresno gledat kak ga uspavljuju maskom ..kako rukicama mase i samo prestaje,a i pri budenju je vristao,jedva sam ga smirila na odjelu poslje..kao da me nije poznao.Ali kad se skroz probudio,sve bilo normalno👌🤗
    Jos ce tada oni biti jos veci pa manje tako strasnih reakcija🙂

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.