Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hany92
    24. Rujan 2020. 21:18

skoljka

A je izgleda propuzao, onak bas odize koljena i lijepo grabi rukama napeijed, trbuh u zraku.. 😪😪😪

Opa😉

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Hany92
    24. Rujan 2020. 21:22

Karla89

skoljka

A je izgleda propuzao, onak bas odize koljena i lijepo grabi rukama napeijed, trbuh u zraku.. 😪😪😪

Bravo A!! 💪💪
    M je jučer prvi put iz tog položaja za puzanje sjela na guzu, a da se nije prevrnula i vratila se u položaj za puzanje..
    Danas je valjda zaboravila kak se to radi, nisam je vidjela niti jednom 😆
    A presmiješna je kak puže .. s nogama je skužila kak treba, ali ne zna da mora i s rukama, samo s desnom ide prema naprijed, lijeva još ne..pa onda pomakne noge naprijed i baci se na prsa..opet se digne i napravi sve isto..tak puže 😁😁🤣🤣

🤗🤗🤗🤗👌

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

24. Rujan 2020. 21:27

Cure, jel se bebe prvo posjednu pa propuzu ili obratno? Pricam sa frendicom iz siska, tamo masovno sve bebe moraju ici na vjezbe i to onak, u pol 7 ujutro

brankica09
    24. Rujan 2020. 21:44

Skoljka , Karla bravo za A & M 💙❤💪 jao kud vec 🥰
    Malina prvo puzanje pa sjedenje , neke bebe preskoce puzanje a neke puzaju u rikverc 🙈  procitala sad u grupi na fejsu beba pocela puzat sa 4 mj, sad ima 5 i posjela se 🤓🙊 

sagi
    24. Rujan 2020. 21:46

Nama jučer došla moja svekrva donijet neš od robice od nećaka, stoji kod nje spremljeno. Al svaki put donese par komada robice, kao našla je još to. Valjda da ima izliku dolaziti češće 🤭 uglavnom, donese uz to i od nećaka oblekicu s krštenja,  i velim da mi imamo svoje spremno. I čudi se kaj već ima. Reko srijeda navečer je, a u subotu se krsti, pa naravno da već ima spremno . I svejedno vadi iz vrećice i pokazuje mi,i objašnjava kaj je fora na oblekici 🙈 s tim da to radi ispred našeg balkona, nije ulazila, živimo u zgradi 🙈🙈🙈 i kao pa da mi ostavi, možda se predomislim, rekoh neću. Uvijek ima te neke svoje ideje 🙄

sagi
    24. Rujan 2020. 21:49

Pupi30

E Karla i Skoljka super sto su vam bebaci propuzali, ako ste do sad bile umorne sad cete biti jos umornije 🤣🤣🤣

🤭🤭

sagi
    24. Rujan 2020. 21:51

Skoljka i Karla bravo za puzača i puzačicu 🥰

MickeyMouse
    24. Rujan 2020. 21:56

Skoljka i Karla bravo za puzanje 😍
    Bome i ja čitam zimske, sve su pero laka kategorija naspram svekrve od Grizli 😄
    Morati ću vas sve u imenik po imenima sa foruma da uspijem pokopcat tko je tko 
    Idem sa starijom u utorak na Rebro na kontrolu za oci. Jel ima tko kakve informacije kakvo je stanje tamo? (Trijaža, jel puštaju oba roditelja?) mislim mi moramo ići svi izgleda 🤦🏼‍♀️ Možda će muž moći biti sa malom vani u kolicima u šetnji ak bude dobro vrijeme. Jooooj to mi je sad bas tlaka😨

24. Rujan 2020. 21:59

👏👏 za puzanje!!
    Inace pitam jel prvo sjede ili puzaju posto u SK masovno fizijatri produljuju vjezbe zbog toga jer bebe trebaju prvo sjediti 🤷 mislim da seru bezveze.
    .
    I jel tko upoznat da li bebe idu na sistematski pregled izmedju 6.i 12.mj u bolnicu?

My baby
    24. Rujan 2020. 22:06

Malina ja nemam pojma da bebe idu na sistematski prvi put cujem😂barem nas pedijatrica otkad sam u ovih 12 god kod nje nije nikada slala.
    Mickey ja kad sam isla s malom u Klaicevu na kukove trijaza je bila ispred a na pregled su samo mame ulazile e sad za Rebro ne znam al pretpostavljam da je isto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.