Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    20. Rujan 2020. 12:02

Nikitta

Vaki hvala ti. Preda mnom je teška odluka. Javim se što se događa. ❤️

Dobro razmisli što ćeš, znam da ti je teško i javi nam se! Želim ti puno sreće... 💕

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    20. Rujan 2020. 12:04

Sagi - možda i njega muče zubi!? Ne vjerujem da su sad krenuli grčevi. Ipak je sad već pravi dečko. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Mom
    20. Rujan 2020. 12:06

Ima li i jedna od vas vremena za sebe u danu da niste s djetetom? Ne mislim na vrijeme kad beba spava. Sat vremena za sebe da radite nešto za sebe, odete negdje da se isključite iz svega. 

20. Rujan 2020. 12:21

Jel se tusiranje navecer broji kao vrijeme za sebe?🙄 Ja nekad uspijem uvaliti dijete muzu na 15min al onda me gnjave i nist od toga

• Sancy3
    20. Rujan 2020. 12:33

Mom

Ima li i jedna od vas vremena za sebe u danu da niste s djetetom? Ne mislim na vrijeme kad beba spava. Sat vremena za sebe da radite nešto za sebe, odete negdje da se isključite iz svega.

Evo ja sad imala, posto nisam spavala cijelu noc oni su isli đirat da odmorim... Inace ne

My baby
    20. Rujan 2020. 13:22

Mom imam vremena kad se tusiram i ok ajde popijem kavu sama jer su mi djeca non stop vani vec su velike.ali da rijetko da imam uvijek nesto radim,perem kuham itd.
    Nikitta sretno mojaje sestra imala tesku endometriozu na crijevima i svugdje isto ju jedan dr spasio.zbog tog je imala puno pobacaja cak i kad je isla na umjetnu pobacila je blizance.evo sad je trudna prirodno vec sedam tjedana i nadamo se pozitivnom ishodu svi.
    Cure zaboravih vam reci oko nase dohrane.Na kraju sam otisla u pevex jer imaju 15%popusta a i frendica mi tamo radi i uzela lonac za kuhanje na pari.u pocetku nije bas bila odusevljena no sad joj stavim izdojeno mlijeko i pojede fino no ne dajem joj previse 5-6 zlica za pocetak.

• Pupi30
    20. Rujan 2020. 13:31

Mi smo super spavali sinoc,samo sa jednim budjenjem ali naravno s nama u krevetu 😄

MickeyMouse
    20. Rujan 2020. 13:38

Pozdrav svima!
    Izlobiralo me i dok sam se sjetila šifre 🤦🏼‍♀️
    Corrine super za spavanje! 
    Mellorine nadam se da će vam brzo biti bolje! 
    Propustila sam tipkanje o čišćenju - usisavam često ali u kući da dva puta dnevno usisavam ne bi bilo dosta, a ostalo onako pospremim. Ja bi rado pospremala al nemam kad 🤷🏼‍♀️ Kupaonu i ribanje riješi muž. Neki dan sam rekla da bi voljela da vrijeme stane i da obavim sve po kući i da opet krene 😂
    Jučer i danas palenta i jabuka - odlično prošlo 😄
    Danas je muče zubi strašno nešto, desni su joj crvene, natečene, samo cvili čak ni ne place neg onak tužno cvili. Bas mi ju je zao 🙁 mažem joj gel, dala sam kuglice...
    Mom tuširam se kad cure zaspu i poslije gledam TV 😂 zato i hodam ko zombi jer uživam u dva sata tišine u kući kad obje spavaju. Ali sto god treba uzme ih muž, ak idem obaviti nešto. 

sagi
    20. Rujan 2020. 13:39

Skoljka hvala, već je puno bolje ❤️
    Vaki mogućd, mislim slini i stavlja u usta već neko vrijeme teško mi je raspoznat zubiće od oralne faze. Nema temp, al je nekako puno nervozniji. Vidjet ćemo.
    Mom pa mi uglavnom imamo dogovor da am lrkeo tjedna ja s malim ujutro, a nakon posla muž vipe preuzme. Odu van šetat pa ja ostanem napravit po stanu kaj trebam, bome sam znala i odspavat il popit kapućino. Vikendom smo zajedno, on čuva dok ja kuham il ak dolaze gosti pa da ja napravim kaj treba.
    I svekrva ga je par puta šetala. Ostavila ga kod mame u Zagorju i ošla u sujedstvo na kratku kavu frendici. Generalno sam zadovoljna. 😁

• Pupi30
    20. Rujan 2020. 13:43

Pobjegla mi tipkica za slanje.
    Uh zaboravila sam sad sto sam htjela napisati.Ugl sto se tice sredjivanja...ja sam u kategoriji ovisnica o sredjivanju ali tek sad kad sam rodila jer sam ionako u kaosu a kad mi je stan u kaosu onda se osjecam totalno izgubljeno.I isto tako zivimo u stanu od 38 kvadrata pa se svaki oblik nereda kuzi.
    .
    Nikitta sretno! 😊
    .
    A sto se tice vremena za sebe...imam ga kad ga stavim u baby bjorn pored sebe ali ili nesto procackam na mobitelu ili pogledam malo tv...nista posebno,ne mogu se opustiti.Muz radi do 8,9 tako da sam preko tjedna sama uglavnom.Trenutno smo opet u dalmaciji ali se vracamo za 10 dana i onda do bozica necemo nikud na duze,samo vikendom. Ugl potres je bio oko 13 h i dosta se osjetilo,bas sam se najezila od traume iz Zg 😏😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.