Brankice preslatka je 😍 a zubeekiii 😍😍
Moja se evo napokon naucila vratiti s trbuha na leđa i u snu tako da je to dobro! Al trajalo je kojih mjesec, mjesec i pol dana.
Danas je jela jabuku, bananu i proso. Moram ubaciti novu žitaricu 🙈 iduće će biti palenta
Ajme muz i ja sinoć valjda do ponoci gledali slike i videe od starije dok je bila stara kao mlađa sada. I naravno da smo se rastapali i pitali se gdje to vrijeme leti 😱 a to je bilo prošle godine! I naišli smo na video kako stoji uz uzglavlje kreveta sa 7 mjeseci, al dobro ona je bila brza sto se toga tiče, sa 9,5 je prohodala samostalno skroz (nismo je forsirali, ni držali za ruke)
Evo ja obavila pregled sve ok rekla mi je da menga nije jos na vidiku jer mi je jos tanja sluznica meni dobro neka je jos malo😁.papu mi izvadila i to je to
Mickey tako su moje starije prohodale sa nepunih deset samo ustale i krenule😁
Miki, dakle jos malo sa se strpim! Ajme sto onda tek bude s okretanjima🙈
.
Vidis skoljka, moj danas nikak sa spavanjem. 2x po 35min 🙄 ostatak vremena je krenky i samo se hoce nositi i da plesemo na nove fosile i oasis. 😂
My baby super za pregled, vau već ti je radila papu. Ja mislila da svi čekaju prvu mengu prije.
Skoljka da, sad ima samo veličine prek 80. 😕
Ovo je zamjena
Hmm Mybaby meni je moj ginekolog rekao da dođem na papu poslije prve menstruacije 🤔 ne znam zašto tek tada tko zna kad će biti. I super za dobar pregled!
Malina jao e onda nema gdje neće spavati. Moja je noćas spavala u donjem dijelu krevetića uz ogradicu 🙈
Ona je meni uvijek radila papu i u prije porodima pa ocito ginekolozi ko i pedijatri svi drugacijecrade😂
Sagi pa dobro nije lose, sam taj materijal malo neozbiljan, al ok
.
Kad sam bila na prvom pregledu rekla mi da nakon prve menge dodjem na papu, al evo ja dobila vec tri puta i nikako se naruciti 😏
.
Ja hocu uvesti meso, a nikako da kupim komad mesa, neznam ni sta da u ducanu uzmem od Cekina ili,??? nemam domace, mislim da cu u nedjelju pokusat.
Skoljka bolje ti u mesnicu otici..nije ni to toliko sigurno ali donekle je..pa piletinu uzmes ili nesto
Sortiraj odgovore
Najstariji