Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    05. Rujan 2020. 08:17

Jutro, 
    hvala cure, ma više me ona iživcirala nego se brinem.

Kava i doručak u trbuhu, banana bread u pećnici. Teo opet na sisi. Eto našeg jutra 🙊🙈

sagi
    05. Rujan 2020. 08:22

Mellorine

E da po meni robica pepco i c&a se donekle prate kao manji model, a lidl i h&m su mi veci

Tak je i meni. 
    A next ima drugačije veličine, mi odavno nosimo 3-6 mjeseci.
    C&a i pepco 68, h&m 62, nešto 68.
    Lidl 62/68.
    Benetton smo donedavno nosili 62,trebala bi vidjet dal mu to još paše.

MickeyMouse
    05. Rujan 2020. 08:27

Jutro žene! I kod nas milijun buđenja, Mellorine može i meni litra kave 😄 još mi starija došla j krevet u 6, probudila malu a i mene 😂
    Sagi slažem se sa curama, sve su to nijanse i najbolje da vidiš sa svojim pedijatrom, sigurna sam da će bolje obratiti pažnju i odgovoriti na pitanja ako kažeš da je dobar ☺️
    Vidjela sam jučer i preslatke bebe i jednu mamu ☺️
    Sto se tiče crtica slažem se sa Mellorine. Bas budu kao da se najedu slatkiša neki hiperaktivni. Starija je puno vani, a kad sam sama s njih dvije onda su mi crtici po 10 minuta dadilja samo da uspavam malu, a onda stariju micem 😄

Jahanara
    05. Rujan 2020. 09:04

Jutro cure!
    Jutros je netko drugi kuhao kavu za sve😊 
    Nasa noc ok, zaspao u pola 10, budjenje pola 2, pola 4, pola 7. I tad ga uvalila muzu. Tako da smo seka i ja do pola 9 odspavale😃 boli ju grlo od jucer i temp od sinoc tako da sam i to po noci pazila.
    .
    Slazem se za crtice i slatkise. Moja kad pojede slatkog dobije krila😅 a crtice isto dam kada moram imati mir i tisinu za uspavati. 

05. Rujan 2020. 09:11

Jutro! I nama milijun budjenja i vec spava prvi spavanac..
    .
    Karla, pitala si me za seks. Uopce ne znam kad bi se seksali kad je beba non stop tu, a ja sam toliko iscrpljena. Muz nije preveliki inicijator nikad bio, a i nas seks traje minimalno sat vremena, pa mi se sve to skupa cini kao nemoguca misija. Ja bih nesto nabrzaka s nogu, ali nije taj tip 😁  idem tek sad ubrzo na prvi pregled nakon poroda i nadam se cuti nesto pametno jer stalno osjecam posljedice katetera kad sjedim! Ili se jos sve vraca na svoje.. 🤷 

Boa35
    05. Rujan 2020. 09:27

Jutro svima! 
    Mi se izgleda vratile u normalu 🥳🥳
    Zadnje dvije noći samo po dva buđenja 💪 zaspi oko 21, prvo buđenje oko 1, drugo oko 3-4 i pravo buđenje u 7-8. Mama naspavana, beba sretna! 
    Već smo obavile tržnicu, ribarnicu, lidl, popile kavu, pojele burek i evo M je pravo začorila a mama i tata se bacaju (ne na sex😜) nego na pečenje paprika i kuhanje ajvara 🥘🌶️🍆🧄

sagi
    05. Rujan 2020. 10:24

malina08

Jutro! I nama milijun budjenja i vec spava prvi spavanac..
    .
    Karla, pitala si me za seks. Uopce ne znam kad bi se seksali kad je beba non stop tu, a ja sam toliko iscrpljena. Muz nije preveliki inicijator nikad bio, a i nas seks traje minimalno sat vremena, pa mi se sve to skupa cini kao nemoguca misija. Ja bih nesto nabrzaka s nogu, ali nije taj tip 😁 idem tek sad ubrzo na prvi pregled nakon poroda i nadam se cuti nesto pametno jer stalno osjecam posljedice katetera kad sjedim! Ili se jos sve vraca na svoje.. 🤷

Moj muž je čista suprotnost glede inicijative, a može i nabrzaka, sve prolazi 😂🙉
    Radiš Kegelove? Meni je ginekolog na prvom pregledu rekao da obavezno radim. 

neverland
    05. Rujan 2020. 10:55

sagi

A sad pedijatar. Dakle, baš sam nekak ljuta/razočarana. Baš sam se pripremila ovaj put, imala spisak pitanja. Došli u 10.30,bili naručeni u 10.40 i stajali ispred doma zdravlja do 11,inače su točni u minutu.
    I prvo na vratima šok, tata ne smije s nama, do sad je smio. A mali mi zaspao na rukama, pa mi tata davao ruksak, fascikl nekak u jednu ruku, samo san pogledala mrko ovu kad mi je mislila dati dezifocijens za ruke i žena odustala 😂
    I došem tamo, i neka nepoznata doktorica, meni niš jasno. Žena se nije ni predstavila. I kame mi tazbudite ga (tip za drigi put, moram ga probudit prije neg uđemo na pregled). Kad sam ga 

Odlično ti napreduje! Ova pedijatrica kao moja krava! Stavi ju okrenutu prema zidu i normalno da dijete urla. A prvi put kad smo dosli rekla nam je da se baš vidi da ju stavljamo na trbuh, to radimo.od 2.tjedna. drugi put s 2 mjeseca ista stvar kao kod tebe, ne stavljamo ju na trbuh. Ja onak zeno jel ti slušaš, stavljamo ju svaki dan iako vrišti na trbuhu.. ona opet kako moramo iako plače, nema veze što je nama to teško.
    Tad sam ju počela stavljati na trbuh na pilates lopti, poslije presvlacenja obavezno i evo više mi ne plače na trbuhu, izdrži i 10 min bez plakanja. Jedino što sam ja sama primijetila da nešto ne stima kod nje pa sam trazila sama uputnicu s 3 mjeseca za fizijatra. Ona je htjela čekati do 4.mjeseca. Ispalo je da je hipertonicna i ima hipotoniju glavice i trupa i sad vježbamo i to ispravljamo. Svi su mi govorili kako ima vremena i kako je to normalno, ali znaš kad znaaaas da nešto nije u redu. Još uvijek se ne postavlja sama na laktove, prati igračke, ali nema šanse da ih uzme u ruke, da ih prinosi ustima, nikako.. baš je nezainteresirana... malo me.to brine, ali radim sve što mogu da joj pomognem i to je to.. okrenula se 2 puta i to slučajno mislim 

neverland
    05. Rujan 2020. 10:58

Lidl mi ima ogromnu robicu, 62/68 nam sad s 4 mj veliko,  ima 64cm..najrealniji mi je hm, ali njihova roba koja nije 172728kn je shit, tanki rastetljivi materijal visi na djetetu🙄 ja bih u Lidlu uvijek uzela manji

• Sancy3
    05. Rujan 2020. 11:47

Mame skupljate li zumice? Ja i muz skroz ufurani😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.