Mame skupljate li zumice? Ja i muz skroz ufurani😂😂😂
Daaa.
Imamo Žalca Genijalca i moj ujak mu je kupio i Zgodnog Zvonea.
A album popunjavam i mjenjam dupliće s malim nećacima 😂
A sad pedijatar. Dakle, baš sam nekak ljuta/razočarana. Baš sam se pripremila ovaj put, imala spisak pitanja. Došli u 10.30,bili naručeni u 10.40 i stajali ispred doma zdravlja do 11,inače su točni u minutu.
I prvo na vratima šok, tata ne smije s nama, do sad je smio. A mali mi zaspao na rukama, pa mi tata davao ruksak, fascikl nekak u jednu ruku, samo san pogledala mrko ovu kad mi je mislila dati dezifocijens za ruke i žena odustala 😂
I došem tamo, i neka nepoznata doktorica, meni niš jasno. Žena se nije ni predstavila. I kame mi tazbudite ga (tip za drigi put, moram ga probudit prije neg uđemo na pregled). Kad sam ga
Odlično ti napreduje! Ova pedijatrica kao moja krava! Stavi ju okrenutu prema zidu i normalno da dijete urla. A prvi put kad smo dosli rekla nam je da se baš vidi da ju stavljamo na trbuh, to radimo.od 2.tjedna. drugi put s 2 mjeseca ista stvar kao kod tebe, ne stavljamo ju na trbuh. Ja onak zeno jel ti slušaš, stavljamo ju svaki dan iako vrišti na trbuhu.. ona opet kako moramo iako plače, nema veze što je nama to teško.
Tad sam ju počela stavljati na trbuh na pilates lopti, poslije presvlacenja obavezno i evo više mi ne plače na trbuhu, izdrži i 10 min bez plakanja. Jedino što sam ja sama primijetila da nešto ne stima kod nje pa sam trazila sama uputnicu s 3 mjeseca za fizijatra. Ona je htjela čekati do 4.mjeseca. Ispalo je da je hipertonicna i ima hipotoniju glavice i trupa i sad vježbamo i to ispravljamo. Svi su mi govorili kako ima vremena i kako je to normalno, ali znaš kad znaaaas da nešto nije u redu. Još uvijek se ne postavlja sama na laktove, prati igračke, ali nema šanse da ih uzme u ruke, da ih prinosi ustima, nikako.. baš je nezainteresirana… malo me.to brine, ali radim sve što mogu da joj pomognem i to je to.. okrenula se 2 puta i to slučajno mislim
Da, ja sam zbog izvijanja htjela na pregled. Nemam ja niš protiv pregleda kod neuropedijatra, nek da vježbe i kaže nam kak da pravilno s njim hebdlamo, dapače. Al pristup doktorice , bože dragi.
Eto sad ga stavim na trbuh, on se smije, drži glavu gore gleda kaj radimo s igračkama 🙈 nije da baš ne želi bit na trbuhu, al mora bit smiren.
Mislim da mi mame najbolje kuzimo dal nesto ne stima, odes na pregled ako je ok mirniji si, ako ne dobijes upute ili kao mi ides na vjezbe 🙈
Meni su govorili da sam paranoicna kad sam isla privatno sa Ritom na preglede, jer kao ona je napredna, ne nije napredna dijete je ukoceno 🙈 tako da ne slusam nikoga osim strucnjaka,nisu svi isti ali🤷♀️ fizijatar nam je vrhunski i osim sta je strucnjak sve ce objasnit, ne radi drame, isto tako gdje vjezbamo bitno mi je da R nije samo tamo neki xy broj , teta s kojom radi se bas istinski veseli svakom uspjehu i mislim da zato i dolazi puno djecice kod nje, jer je i covjek prije svega i ima divan pristup 🙊 danas probali tikvicu, svakakve face radi 🤣😏 nije bas uspjelo 😋
Mi smo danas jeli tikvicu, butternut i ciklu. Napravila sam 120 ml i pojela je trećinu. I kakala je danas prvo pravo govno 😂😂🙈
Mi ne skupljamo, to je u Konzumu jel? Ne Pamtim kad sam otišla u Konzum 🙈
Današnje dnevno spavanje - katastrofa. Jutro pol sata, i sad popodnevno evo uz treće produženje možda je spavala ukupno sat i pol.
Ja vec dva dana imam toliki hemeroid nit migu sjedit,nit lezat po citavu noc ne spavam nema sta ne stavljam krvari uzas.inace ih imam al me nije nikad ovako bolilo😭osjecam seko da sam jucer rodila😂
Uf mybaby, nemam bas iskustva s tim. Imala jednom i sjecam se neke kreme da sam stavljala prije spavanja i da je proslo
Mi smo danas jeli tikvicu, butternut i ciklu. Napravila sam 120 ml i pojela je trećinu. I kakala je danas prvo pravo govno 😂😂🙈
Mi ne skupljamo, to je u Konzumu jel? Ne Pamtim kad sam otišla u Konzum 🙈
Današnje dnevno spavanje - katastrofa. Jutro pol sata, i sad popodnevno evo uz treće produženje možda je spavala ukupno sat i pol.
Konzum da. Mi uglavnom kupujemo tamo zbog dostave i Konzum klika. Počeli kad je krenula korona i super nam je. Skupljam u košaricu kad stignem, naručim i muž pokupi kad ide s posla.
Lik mu lijepo ubaci u auto stvari složene u kutije.
Il mi dostave u stan. 💪
Ja vec dva dana imam toliki hemeroid nit migu sjedit,nit lezat po citavu noc ne spavam nema sta ne stavljam krvari uzas.inace ih imam al me nije nikad ovako bolilo😭osjecam seko da sam jucer rodila😂
Ajoj, nadam se da će ti proć brzo 🤞
Ja sam u trudnoći koristila hemopropin i pomoglo mi je, al nisam imala ni približno jako ko ti.
My baby boli me dok citam 😏 nemam iskustva, imaju navodno neke kreme 🤞 da sto prije prode 💪
Ma stavljam kremu koja mi je inace pomagala ali kazem nije mi nikad ovako bilo da me toliko boli da ne mogu sjesti
Sortiraj odgovore
Najstariji