Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    01. Rujan 2020. 03:58

Zadnja 2 puta kako je kakao stolica nije zlatno zute boje vec vise boje senfa? Jel to normalno? 

Jahanara
    01. Rujan 2020. 04:06

MickeyMouse

Jahanara kolike sam sreće to će tak sad stajat do idućeg vala rasta 😄 al evo bila sam na rubu da joj dam cepic danas.
    Moja je zaspala u 19, prvo hranjenje u 22:30 i evo sad drugo. Al sad spava kraj mene, biti će sad do jutra vise. I već čujem kak se napinje za kakat tak da i to opet očekujem oko 6 😂 al se voli pokakat tak rano uf

🤞 da izbije ubrzo tj da ne ceka novi val😅
    .
    I vi se pripremate za kakanje...  T je kakao u pola 4 i od tad se evo igra na krevetu, ne pokazuje znakove da mu se spava. 

MickeyMouse
    01. Rujan 2020. 06:23

Evo nas budne, nije kakala još ali cvili i guli po zubima već pola sata 🤦🏼‍♀️
    Jahanara mislim da je normalno i boja senfa kakica 

sagi
    01. Rujan 2020. 07:11

Jutro, uf, ima više budnih. Eto ga prije pol 7, jeo i sad bi se igrao 🙈 a nakon prvog hranjenja mu je trebalo da zaspi. I ujutro glodao rešetku krevetića 🙉

sagi
    01. Rujan 2020. 07:12

Jahanara

Zadnja 2 puta kako je kakao stolica nije zlatno zute boje vec vise boje senfa? Jel to normalno?

Kolko čitam to je sve normalno. 🙂

01. Rujan 2020. 07:41

Jutro, o ima nas dosta za jutarnju kavicu 😀 
    Mi inace od 6 budne ali mi se neda ustajat neg je pustim da me cupa i grebe do 7 😂 a nesmim se hvalit da mi bolje spava, ali ok je 3 buđenja.
    Jahanara joj ja citav dan svako malo nesto slatko trazim. Nece te kile dole otic neg cu se ja pomiriti da mi je to ok tezina i kupit novu robu 😂
    Super za skoro prvi zubic i puzanje 🎉

• socka22
    01. Rujan 2020. 07:46

Da se pridružimo klubu budnih (od 5:30, isto zbog OBILNOG kakanja) 🙈 evo je sad jela i napokon zaspala. Nadamo se boljem danu nego jučer🤞

sagi
    01. Rujan 2020. 08:05

Mah ja se ni ne zavaravam da neću jest slatko. 
    Još da Teo nema goste svako malo pa onda pripremim kolače, kiflice il lisnato s nečim, gosti pojedu malo, a ja ostatak 🙈

skoljka
    01. Rujan 2020. 08:17

sagi

Jutro, uf, ima više budnih. Eto ga prije pol 7, jeo i sad bi se igrao 🙈 a nakon prvog hranjenja mu je trebalo da zaspi. I ujutro glodao rešetku krevetića 🙉

I kod mene isto, samo sto je on kod nas nakon prvog budjenja, od 3:30, zaspao tek oko pol 5 i od pol 7 akcija

skoljka
    01. Rujan 2020. 08:25

Eee kad smo kod kilaze, ja neznam kojim cudom imam 58.9, znaci od kad sam se porodila do prije tjedan dva sam imala tocno 62 i ni makac niti dole niti gore. Redovno svako vece kad ga uspavam jedem  🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.