Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    09. Kolovoz 2020. 00:42

Uf Skoljka znam kako se osjecas i sto prozivljavas. Nemoj se kriviti, dogadja se. Nas nisu slali na slikanje. Pregledali ga na hitnoj i rekli da ga malo pratimo. Bit ce to sve dobro 🤗. Ako ces biti mirnija odvedi ga na slikanje, mada i ja mislim da je nesto slomljeno da bi se vidjelo.

Jahanara
    09. Kolovoz 2020. 08:12

Jutro cure!
    Skoljka kako je prosla noc? Sve ok?

sagi
    09. Kolovoz 2020. 08:37

Jutro,
    I ja došla vidjet kako je mali Školjkić 🙂

Unazad par noći nakon prvog podoja nikako zaspati, pol sata, sat, dva uspavljivanja. Nadam se da to nije novo normalno 🙄

09. Kolovoz 2020. 08:47

Jutro ☕
    My Baby isla i ja sebi promijeniti pa se sjetila kako točno ide, nek su sve curke na broju 😂
    Skoljka uf mogu misliti koji je to strah, zato ja te prematalice nikad nisam htjela jer nikad neznas kad ce se poceti tako naglo okrecati, ja na kaucu presvlacim i to jos sjednem pokraj nje jer me muz psovao da otpast ce ti leđa. Ma svakome se moze dogoditi meni nisu kao bebe( zasad, nadam se da ni nece) ali starija je kasnije nadoknadila kad nemozes vise toliko paziti. Uvijek ce biti udaraca samo se nadas da nije potres i da nije nista slomljeno. Vidjet cete da ce biti mala beba mala briga, velika beba velika briga 😀
    .
    Ja se nadam da je nama ona regresija sna prosla jer sinoc opet lipo samo dva buđenja 😊

• Lilo45
    09. Kolovoz 2020. 09:06

@Jahanara Hvala na dobrodošlici 🤗
    @Mellorine I ja imam problem sa prejakim mlazom, i isto mislim da je lijen, sisa 5 minuta i zaspi, a i ako se desi da doji nekih 15 i ja pomislim super najeo se, nakon toga mu ponudim izdojeno i sve pojede 😪 Imas li savjet kako negdje duze krenuti, nosis izdojeno ili? Zbog ovih vrucina me je strah nositi to van 🙄
    @Karla Pokusavam, ali nekada se tako iznervira kada mu pridjem da sisa to bude takav vrisak... :( Hvala na savjetu 🤗
    @Jagodica_bobica25 Imas super kanal na youtube Mama iz Magarece klupe, a cak sam i gledala da ta zelena stolica zbog koje sam i pocela izdajati a mali nakon 15 dana dobio skoro 800 grama... ne znaci da je beba gladna moze da bude nesto sto si ti pojela ili jednostavno previse zraka, stolice "gladi" su kada nemaju nikakav sadrzaj vec sama voda... 
    @Skoljka Nadam se da je mali miš dobro, ali stvarno to se desava, ne trebas se gristi ali znam da je lakse reci nego u  stvarnosti. 😤

brankica09
    09. Kolovoz 2020. 09:18

Skoljka jel sve ok? Kako je mis? 
    Kod nas puuno budenja, vise ni sama ne znam jel sanjam, dal sam budna 🤦‍♀️🙇‍♀️

brankica09
    09. Kolovoz 2020. 09:19

Lilo dobrodosla 🥰

• Pupi30
    09. Kolovoz 2020. 09:56

Skoljka mene je toga strah...bas su nepredvidivi. Bitno da je sve ok,oni su kao od gume.Nadam se da si se ti smirila,normalno je da si se prepala....

• Pupi30
    09. Kolovoz 2020. 09:58

Mi smo imali prvi kupanac u moru jucer...nije bio pre sretan ali nije ni njurgao...bio je ravnodusan 😅

skoljka
    09. Kolovoz 2020. 10:03

Jutro.... 
    Cjelu noc nisam spavala, stalno osluskivanje jel dise, pa ga pomazim jel ima reakcije, sve je bilo ok, normalno se probudio oko 4 da sisa i produzio do 7h. Jutros ga pregledala i sve ok, sad na dnevoj svjetlosti vidim koljeno sa vanjske strane malo plavo, na dodir ga ne boli, nema reakciju. Sad vidim da na nalazu pise AKO bude povracao ili promjeni ponasanje tad otici na rendgen, malo me grizlo sto nisam odmah otisla da ne bi bilo da sam ne odgovoran roditelj, ali sad kad sam to vidjela kuzim da dr nije mislila da odmah idemo nego u slucaju promjena 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.