Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    08. Kolovoz 2020. 19:28

Skoljka - moj stariji se osipavao nakon svake nove namirnice pa mi je pedijatrica rekla da ukoliko se crvenilo povuće za sat ili dva onda neka dajem isto drugi dan pa ako se ponovi onda pauza od 3 dana. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

My baby
    08. Kolovoz 2020. 19:41

Juhuu uspjela sam😂
    Hvala mellorine 😘

My baby
    08. Kolovoz 2020. 20:02

Sto se tice odjece za dojenje nemam pdjecu za dojenje koristim sve majice sto sam imala prije koje se mogu razvuci do cice a i nemam ih pretjerano puno uvijek te iste samo saltam i perem a imam ih mozda 5-6

skoljka
    08. Kolovoz 2020. 22:44

Prezivjelo smo prvi pad 😪
    Pao mi je sa prematalice visene 1m, znaci skinula ga presvukla pelenu i okrenem se da iz krevetica uzmem pidjamu, cujem tup, okrenem se, on na podu glavom prema dole, zgrabima ga i krece vrisak. Nesto najgore ikad. Kad je muz dosao poceo mu se smijati kao da nista nije bilo. Ja neznam kakav je on pokret napravio da je tom brzinom uapio pasti i okrenut na suprotnu stranu kao da je skocio prema naprijed. S hitne mi rekli da ipak dodjem pa mi dali uputnicu za rendgen ako hocemo da odemo u Vinogratsku. Ja ipak nisam htjela jer ne pokazuje nikakve simptome niti se ponasa nista drugacije nego inace. Uspjela sam gandrzati budnim skoro dva sata, sad je zaspao, pa cu ga poslije malo buditi da vidim jel cvrsto spava ili reagira kao inace.
    Sad muz tlaci kako ga nisam pazila, jer smo danas komentirali da bi ga trebali presvlaciti na krevetu jos ja velim najbolje na podu, a realno svi znamo da se to svakome moze desiti 😣

Znam da je bilo kod jos par vas da su vam pale bebe, jel poslije bilo sve ok?

bejb2
    08. Kolovoz 2020. 22:55

Jao Skoljka,🥺 najezila se samo dok citam, bas mi je zao, ali mislim da su nase bebice itekako snaznije i cvrsce nego sto izgledaju! Nadam se da je sve okej i vjerujem da ti je sad koma osjecaj, ali bas to svakom se moze desiti, znam da je netko vec pisao iz grupe da mu se to desilo, i kolko se sjecam bilo je sve okej na kraju. Ja kakav sam panicar, vjerojatno bi isla ipak provjeriti. Drzim fige da je sve okej!

Hany92
    08. Kolovoz 2020. 23:07

Skoljka jao,vjerujem da je sve ok.Ali mogu misliti koji los osjecaj.Ja bi isto ipak provjerila.Sta mozes sve je to za ljude.
    Bit ce dobro maleni🙏🙏❤
    Javii 

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

sagi
    08. Kolovoz 2020. 23:14

Jahanara super odijelce, bit će pravi frajer 😎
    . 
    Ja imam par majica i haljina za dojenje, meni to sve šogorica ostavila u nasljeđeAl ja dojim i vani u parku u normalnoj obleki, imam onu maramu pokrov za dojenje, to stavim, dignem majicu i super. 

Skoljka jaooo, mali miš. Nadam se i vjerujem da će sve bit ok. Nemoj se grist, to se događa 🤗😘

Boa35
    08. Kolovoz 2020. 23:22

Jahanara odjelce je super! Maleni će biti oravi frajer! 💙
    Školjka ajme 😣 nadam se da će sve biti ok.. stvarno ih se više ne smije ostavljati niti sec bez nadzora.. 😬

skoljka
    08. Kolovoz 2020. 23:25

Ma ja sam uvjerena da je sve uredu. Da je nesto slomio plakao bi jer ga boli, pojavilo bi se crvenilo, oteklina, poplavilo bi nesto bi se od toga pojavilo. Da je potres ili bi povratio, ili bi bio mlohav, pospan, razdazen.. . On je sve suprotno.

Kako sam se ja osjecala i izgubila u trenutku kad ga je muz primio, do tad sam ga svjesno smirivala, uzas. Nisam znala hitnu nazvati. A tresla sam se ko siba. Sad je samnom u krevetu, normalno se vrti. 

Hany92
    09. Kolovoz 2020. 00:09

Sanja89

https://ibb.co/Krg5dGn

Aaa medeni🤩🤗🤗

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.