Malina rodila sam prvo dijete sa 22 godine i stalno sam sama bila jer mi je bivsi muz stalno radio,no moj ti je savjet pusti rucak,pusti sve kad malo spava lezi i ti spavat i odmarat,poslije skuhaj nesto za nabrzinu a kad on spava navecer skuhaj za dva dana.Odmaraj kad god beba odmara ako nemas drugog izbora,Ja isto nisam imala podrsku i onda sam si zivot poslozila po sebi i bebi.Jbg mi smo zene i nitko ne razumije da i mi imamo zute minute no sto si prije poslozis u glavi da je veci dio kolaca na tebi bit ce ti lakse
Malina kadmi je doslo da placem plakala sam dok sam se tusirala😂jer nisam htjela pokazat da mi je tesko i onda mi je bilo lakse poslije isplakanog tusa.Svi mi imamo neki drugaciji zivot no nazalost moramo prihvatit da se od nas najvise ocekuje.Kad sam imala temperaturu i kuhala sam,i brinula se za djecu a znate kakvi su muski imaju temperaturu samo sto im sisu ne moras dati😂.Mi veci dio kriza nosimo
Malina sto se tice muza razumijem te potpuno, ali mislim da je i tvoj kao i moj. Ne mislim da oni nece oko djece ili da glume ili da nece da se brinu taman posla, nego su jednostavno takav tip. Jednostavno neznaju pristupiti. Isto kao sro imas one muske koji SVE rade oko djece a zene su samo tu da ih rode. Evo imam primjer svoje frendice, znaci ta zena je rodila dva sina, NIKAD im nije pelenu promjenila, nikad im nije bocicu dala, nije htjela dojiti,u shoping za djecu ide tata, u hranilici ih hrani tata, kupanje tata, i to sve zato sto muz stedi svoju zenu, ono molim, meni je to preseravanje tesko da izvinete ako je jos kod neke tako. E tako imas suprotnost, a to su ova nasa dva 😉Moj nikad nije presvukao pelenu i ja mu to ne zamjeram, ja sam iskreno muslila da ni ja to necu moci, skine on njega, ako se ukako ostavi meni, ako se popiso skine pelenu ali ja oszalo, kupamo ga skupa. Nikad ne ode sam s njim u setnju nego sa nama ponekad. Ako kod mene mali place on ga uzme i uspije ga smiriti, ako ne uspije onda DAJ MU SISU, ako kod njeg pocne plakat odma zove upomoc Eto mame, kuzis, jednostavno nezna sta bi pa me zove Super Mama. Recimo sinoc kad je mali pao on je bio negdje vani predpostavljam da je isao hraniti konje, nisam ga ni pitala, ja sam na prozor vrisnula, on se stvorio zadihan u roku od keks i smirio ga. Kuzis, uleti kad je kriza, a kad ga bezveze treba zabavlat onda nezna sta bi sa njim, pjeva mu, razvlaci ga po sebi, sto mi je nekad slatko nekad ide na zivce, i kad malim dosadi on nezna kako bi ga dalje zadovoljio pa moram ja prekinuti ono sto radim. Recimo ja se sa njim igram u bgymu na podu, on to nikad ne radi. Veli ja imam svoj nacin ti svoj 🤷🏻♀️
Nadam se da sam ti olaksala
Malina08 Nisam tu kombinaciju probala moracu.. Ja sam prije trudnoce pila nomigren, pa su mi rekli kao pauza 3,4 sata od dojenja 🙄 Ne mogu na internetu da nađem je li isti sastav kao imigran. Prije neki dan sam morala popiti, popila oko pola 9 ujutro a dojila opet oko 5 navecer... Ipak cu praviti duzu pauzu ako budem morala piti
Lilo, najbolje da izdajas kad si OK da si stvoria zalihe, ja nikako da krenem :D
Mybaby - ❤️ iako imam pomoc, mama kuha, bar sam tu pokrivena, a s ostalim se ne zamaram, vjeruj. Pokusavam lezat kad i mali al je uspijevam zaspati.
Skoljka - hehe, toooocno to, iako moj presvlaci, on bi ga svakih sat vremena presvlacio :D da te ne ponavljam, tocno to... :) Eto, sad sam potjerana da si legnem u kadu,pa odoh 😍
HVALA CURE 🤗
Moj muž sa prvom je govorio da će on sve od kad napuni godinu dana, da neću znati za nju, ali do tada da ja mijenjam pelene kupam presvlačim oblačim... i onda smo iz financijskih razloga otvorili njemu porodiljni - žene moje on se snašao bolje nego ja u nekim stvarima, od šetnji, igranja, kašica, presvlačenja... stvarno nemam rijeci, samo je morao ostati sam s bebom i to sve dođe. Sad ćemo vidjeti kako će s dvije ženske 😄 ja sam htjela stariju u vrtic, ali on kaže da će on to sve uspjet.
Ne znam kak vaše danas, ali moja beba danas samo place i strašno je nezadovoljna od ranog jutra. Nemam sad apoteku za one kuglice, ali sam uzela od starije detinox ja mislim, on se može 3 puta dnevno, i to kad joj stavim je jedno vrijeme mir, uopće nema ruke u ustima i onda opet kreće igranka 😱 i još bljucka od jutra, jučer sam jela mahune da joj možda to nije sjelo 🤔
Moj muž sa prvom je govorio da će on sve od kad napuni godinu dana, da neću znati za nju, ali do tada da ja mijenjam pelene kupam presvlačim oblačim… i onda smo iz financijskih razloga otvorili njemu porodiljni - žene moje on se snašao bolje nego ja u nekim stvarima, od šetnji, igranja, kašica, presvlačenja… stvarno nemam rijeci, samo je morao ostati sam s bebom i to sve dođe. Sad ćemo vidjeti kako će s dvije ženske 😄 ja sam htjela stariju u vrtic, ali on kaže da će on to sve uspjet.
Ne znam kak vaše danas, ali moja beba danas samo place i strašno je nezadovoljna od ranog jutra. Nemam sad apoteku za one kuglice, ali sam uzela od starije detinox ja mislim, on se može 3 puta dnevno, i to kad joj stavim je jedno vrijeme mir, uopće nema ruke u ustima i onda opet kreće igranka 😱 i još bljucka od jutra, jučer sam jela mahune da joj možda to nije sjelo 🤔
Ma snadju se muski bez problema, a i druga je to energija. :)
Moj ga jedva ceka vozati svuda sa sobom 😂
.
Moj je danas kao i inace, sve po rasporedu. Sto se tice bljuckanja,neki dan sam bas pitala je li neka primjetila pretjerano bljuckanje odjednom. Naims, ja sam pocela uvodit si mlijecno pa sam pojela pola tepsije kremsnita, musaku prelivenu sa litrom vrhnja, cokolino, krastavce s vrhnjem... ugl mali je bljucao par dana, ono uzasno puno. Sad sam sam prestala i opet je sve normalno, slucajnost ili ne 🤷
Malina08 Pocela sam praviti zalihe 😂 Koji je sastav imigrana ako znas?
I da kao sto sve cure kazu odmaraj kada god ugrabis priliku, i samo lezanje ce ti dobro doci, setnja u prirodi kada mozes i slicno. I ja se nadam da su to samo hormoni i da bude sve brzo proslo. Hvala na pomoci 🥰
Bome ne znam osim da je to sumatriptan ako ti to sto znaci.
I hvala :)
Skoljka, ovo sto si rekla za muzeve koji rade sve umjesto zene, imam ja na poslu takvog, bas cekaju bebu. Ja mislim da je taj u stanju dojiti umjesto zene. Jednom se dignuo usred sastanka (radili smo od kuce) i rekao da ide zeni nosit vrecice iz kauflanda 😂 meeting trajao jos 5min. Ja ne bi mogla to rec pred 10 ljudi. Ima masu jos situacija, al kuzis sto hocu rec 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji