Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    09. Kolovoz 2020. 18:18

Malina ma kuzim 😉, ali najbolje mi je kod ove mojepametnice kad mi kaze kak je preumorna po cjeli dan neki moving, a bebu od mjesec dana je uvalila mami pd 10 ujutro do 15h kao da ga privikava kad ce ici u vrtic 🙉, poslije15h tata preuzima kad zavrsi sa poslom, umedjuvremeni ona je po kavama sa curama, kod tate na poslu, u kupovini i tak. Tako i sa drugim, samo je ovog prvog hitila u jaslice. Neosudjujem ja to, daleko od toga, to je njen izbor i pravo i njegov naravno i njihov zivot u ostalom.
    Mislim nevalja biti niti previse macho tip pa nehtjet nistaaa, a niti papak i potrcko 🤷🏻‍♀️
    Miki umrla sam na tvoje slijetanje sa ceste 🙈😂😂😂
    Mybaby i ja placem da me nitko ne vidi 🙈, ali ne pod tusem, nesjetim se 😂😂😂

• Sancy3
    09. Kolovoz 2020. 18:21

Ja neznam di nalaze takve muskarce, al ja sam za nas brak rekla ako opstane do djetetove 1.godine ja sam heroj evo... Znaci netrazim ni ciscenje ni spremanje ni kuhanje ni oko malog nista ja to sve sredim ujutro ili navecer jer na njega nemogu racunat radi od 7 do 17h ali brate mili da nemozes pospremit stol za sobom daj me nemoj j...! 😂😂😂😂
    I onda sam si poslozila u glavi da sam sama a on ako uleti uleti... Zivo me zanima kako misli zivjet kad se vratim radit

MickeyMouse
    09. Kolovoz 2020. 18:40

Skoljka sad mi je smiješno, ali tada sam ozbiljno razmišljala o tome, al kao ne jako nego tek toliko, jednu noc da budem na promatranju dok spavam 🤦🏼‍♀️😂 i onda sam došla kod zubara i zaspala tamo na stolcu 😂
    Joj e da i ja plačem pod tušem 😂 fino izađem svježa haha 
    Malina sjetila sam se da si ti pričala da je tvoj mali pojačano bljuckao, mislim da je moja radi toga sto joj je ruka do grkljana gurnuta unutra, i onda vrati sav sadržaj 🤦🏼‍♀️ 
    Premorena je danas, evo okupana i zaspiva lagano na cici pa ću je prebaciti u krevetić.
    A da ne pričam kako mi starija već dva dana tuli od jutra do mraka, na sve, ne da place nego tuli bezveze. Jer neće pelene, neće gaće neće majicu, neće jest, neće pit, neće zavezat rep, neće/neću - ajme nemrem premorena sam i ja 😂 za par dana joj je drugi rođendan čini mi se da kreće terrible two faza. Sva sreća pa je sve faza 😂😂

• Lilo45
    09. Kolovoz 2020. 20:35

Malina08 Hvala 🤗

09. Kolovoz 2020. 20:53

MickeyMouse

Skoljka sad mi je smiješno, ali tada sam ozbiljno razmišljala o tome, al kao ne jako nego tek toliko, jednu noc da budem na promatranju dok spavam 🤦🏼‍♀️😂 i onda sam došla kod zubara i zaspala tamo na stolcu 😂
    Joj e da i ja plačem pod tušem 😂 fino izađem svježa haha
    Malina sjetila sam se da si ti pričala da je tvoj mali pojačano bljuckao, mislim da je moja radi toga sto joj je ruka do grkljana gurnuta unutra, i onda vrati sav sadržaj 🤦🏼‍♀️
    Premorena je danas, evo okupana i zaspiva lagano na cici pa ću je prebaciti u krevetić.
    A da ne pričam kako mi starija već dva dana tuli od jutra do mraka, na sve, ne da place nego tuli bezveze. Jer neće pelene, neće gaće neće majicu, neće jest, neće pit, neće zavezat rep, neće/neću - ajme nemrem premorena sam i ja 😂 za par dana joj je drugi rođendan čini mi se da kreće terrible two faza. Sva sreća pa je sve faza 😂😂

Miki, moja necakinja ima 2,5 god, sve je NECE 😁
    "Hoce Ena sok?" - "Nece" 😂 ugl na sve ne 😁

09. Kolovoz 2020. 21:02

Uh ja mislim da svaka od nas ima dana kad bi utekla na pusti otok 😂 mislim ja  stvarno imam i preveliku pomoc i mogu se poklopiti u usporedbi sa nekima od vas koje ste vecinu dana same sa djecom. Meni ce i muz napraviti sve sto ga ja zatrazim, ali da se razumijemo nece se nikad skoro sam sjetiti da nesto napravi nego uglavnom kad ja recem. On je vecinom zadužen za stariju, ali i bebolini ce presvuc pelenu i sam obe pricuvati bez problema. Cak je i sad ovih dana kad sam ja bila premorena od nespavanja isao sa obe u setnju, je da je isao do svojih, ali opet i to mi je puno znacilo.
    Tako da cu opet ponoviti skidam kapu vama koje ste vecinu dana same sa djecom i sve morate same. Moj isto savjet ostavite sve sto nije hitno i uzivajte sa bebama jer to ce vrijeme tako brzo proci. Znam da je tesko vama koje bebe trenutno ne spavaju i morate ih puno nosati, ali necete se ni okrenuti, a oni vise nece biti bebe.

brankica09
    09. Kolovoz 2020. 21:20

Joj zene sta se tice muzeva 🙈 moj ode oko 7 dode oko 5 , ode sam s njom u setnju ponekad da ja odmorim , moze i ostat sam s njom bez problema ( da odem frizeru, na obrve ili tako nesto) dok nije gladna 🙈 no mislim da se njima treba rec , nacrtat, potaknut kako god 👀 nemaju razvijen taj dio mozga 🤷‍♀️ sto se tice hrane znaju mi skuhat i mama i svekrva to me ne muci ( mogu jest i hrenovke )  no mene najvise nered u kuci muci 👀 mozes ribat svaki dan uvijek imas sta 🤦‍♀️ da se razumijemo nisam bolesna na cistocu nego uz bebine lose dana ne stignem jednostavno nista 🙈  mislim da mi sebi zadamo previse ciljeva, jednostavno smo mame i mame sve mogu 🤷‍♀️ ne znam 🤷‍♀️ sto se tice zena koje su navikle da drugi sve rade, svasta sam vidjela i cula jer sam dadilja ( pritom ne mislim povremeno baybsitanje nego full radno vrijeme 8-10 sati minimalno i prijava na mirovinsko i zdravstveno obavezno)  🙈 🙊 znate li da postoje zene koje imaju i dnevne i nocne dadilje a ne rade  🙈  i pazite umorne su 😂 hm 😂 

brankica09
    09. Kolovoz 2020. 21:27

Cure ako nekom treba 🙈 za kasice 🙈 aventovo je na popustu 
    https://ibb.co/ZGCb6JV

MickeyMouse
    09. Kolovoz 2020. 21:37

Brankice bas zanimljivo, daj me podsjeti jesi ti u Hrvatskoj ili vani negdje? Nisam još čula oko sebe da je netko bas dadilja prijavljeno i to kao ti ☺️
    Mellorine ma i ja bolje da šutim, živimo sa svekrvom koja mi pomaze apsolutno sve i žena je zlatna, mama i tata nam uskoče sa apsolutno svime (dosta i financijski - npr ne znam jesam u dve godine kupila par paketa pelena), šogorica živi dve minute od nas i isto je super i pomaze mi puno oko starije. I onda se ja nanerviram jer nisam objesila veš kad sam zamislila ili nisam usisala u pravo vrijeme, nekad stvarno trebam samu sebe po prstima 🙈

brankica09
    09. Kolovoz 2020. 21:47

MickeyMouse

Brankice bas zanimljivo, daj me podsjeti jesi ti u Hrvatskoj ili vani negdje? Nisam još čula oko sebe da je netko bas dadilja prijavljeno i to kao ti ☺️
    Mellorine ma i ja bolje da šutim, živimo sa svekrvom koja mi pomaze apsolutno sve i žena je zlatna, mama i tata nam uskoče sa apsolutno svime (dosta i financijski - npr ne znam jesam u dve godine kupila par paketa pelena), šogorica živi dve minute od nas i isto je super i pomaze mi puno oko starije. I onda se ja nanerviram jer nisam objesila veš kad sam zamislila ili nisam usisala u pravo vrijeme, nekad stvarno trebam samu sebe po prstima 🙈

Mickey u Hrvatskoj, da 🙈 dadilje su ustvari kod nas jako trazene ( pogotovo kod imucnijih ljudi ) dok ne udes u to ni ne znas , nisam ni ja znala dok nisam pocela 🙊 da vecina ih radi na crno, sto je do agencije ili jednostavno je curama im je draze imat vecu placu a ne davat za doprinose 🙈 no ima nas i prijavljenih, ne puno ali 🤷‍♀️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.