Jutro curke! Mi smo rani danas, noc je bila tak tak. Ali bolje nego zadnjih dana. Mi vec bili u setnji i sad mali zaspao fala bogu🤪
Jel se vase bebe probude dok zaspu navecer vec nakon 10min prvi puta? Moj to stalno radi zadnjih dana🤔
Skoljka kak je malac?
Jutro curke! Mi smo rani danas, noc je bila tak tak. Ali bolje nego zadnjih dana. Mi vec bili u setnji i sad mali zaspao fala bogu🤪
Jel se vase bebe probude dok zaspu navecer vec nakon 10min prvi puta? Moj to stalno radi zadnjih dana🤔
Skoljka kak je malac?
Moj to radi stalno, ubije me to. 🤪
Skoljka - sigurna sam da je sve o. k.! Sve me sram kad se sjetim koliko puta je stariji pao... Ograđivala sam ga jastucima kad je spavao, a to mu je tek zapriječilo put kod spuštanja pa je svako malo pao.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
O. K., moj bio je stariji kad je padao pa razumijem strah... No, htjela sam reći da su žilava naša dječica. Još uvijek mu modrica ode za par dana, a meni ostaje mjesecima...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Lilo ja sam ti kud god bi isla na duze nosila izdajalicu sa sobom ili bih izdojila pa bila mirna sljedeca 3 h, ali tad nije bilo ovako vruce tako da najbolja opcija nosi sa sobom izdajalicu.
Brankica taman skoro isto beba stara kad je i mojoj pocelo sa tim ludim buđenjima svakih sat vremena pa mozda isto regresija sna. Evo sad dvi noci zaredom da su dva buđenja pa se nadam da ce tako i ostati 😊
Pupi super za kupanac, sad mu je to drugacije i novo pa ce vjerojatno vec u drugome vise uzivati 😀
Skoljka ma bitno da bebacu nije nista i da se ok ponasa, proci ce plavica 💪 sve su roditeljske odluke teske pa tako i voditi dijete doktoru ili ne ako smatramo da je sve ok. Jer isto vjerojatno nije nikome do toga da bespotrebno sad razvlaci dijete po bolnici pogotovo uz ovu koronu. Najbitnije pratiti kako se dijete ponasa, ali naravno ko je i nesiguran bolje provjeriti nego ostatak provoditi u stresu.
Skoljka rendgen je ipak zracenje pa te ne mora gristi..da je malecki povracao,spavao dugo i takve stvari onda ok..Moja mladja kcer kad je imala nepuna cetiri mjeseca pala je s kreveta na drveni pod.Strasno mi je bilo za vidjeti no pratila sam ju i bilo je sve ok.No znam taj osjecaj,desavat ce se jbg
Skoljka drago mi je da je sve okej, a ovo je tek početak, biti će toga još. Treba samo pratiti dijete kasnije.
I ja sam sad doživjela isto sok, mala je bila u teretanici i igrala se i okrenula na trbuh, i tako se igrala na trbuhu i odjednom se okrenula na leđa i malo drmnula glavom od mekanu podlogu. Ona je toliko počela plakati jako da sam je jedva smirila. Utjehu je nasla u cici i zaspala i evo još uvijek spava, skoro dva sata, i sad sam neka u brizi 😨 al to nije bilo ni visoko, i još je na mekano. Al ona se valjda toliko uplašila jer je i prvi put išla sa trbuha na leđa. 🤷🏼♀️
Lilo dobrodošla ☺️
Pupi super za kupanje ☺️
Skoljka jel sve ok? Kako je mis?
Kod nas puuno budenja, vise ni sama ne znam jel sanjam, dal sam budna 🤦♀️🙇♀️
E brankica, tak i meni, kad me pitaju koliko se puta budio najcesce ne znam rec, al zapamtim ako je dva puta 😁
Ja sam vec oguglala na to 🙄🤷
.
Skoljka, o jebemu sve! A sta da ti kazem, cure sve vec rekle. Moramo se svi pripremiti na te padove😵 ja svom slozila apartman na podu, al tamo je zasad najrjedje. Muz ga cesto ostavlja samog na prematalici i rekla sam da to ne radi vise. Nikad ne znas kad ce se zarolati.
.
Pupi, 👏👏 za kupanac, cekaj sutra, danas si jos bude razmisljao da li mu se ipak svidja😁
.
Sinoc mi je mali tako plakao oko pola 8, samo odjednom poceo, taman se zezali prije kupanja s njim. E on je tako poceo plakati i to takav plac koji jos nismo culi,ja nunala,nudila ciku, pa muz nunao pa ja,jbt nikak stat! Pocela sam se bas brinuti jer nije kao kad su bili grcevi, jedva zaspao nakon skoro sat vremena i jos dugo u snu jecao :(
Bili smo kod svekrve popodne 2 sata, puno ga mrcvari pa mu mozda bilo previse. 🤷🙄 I meni skuhala kavu tako jaku da sam protrnula do noznih prstiju, inace izbjegavam piti jer slabo spavam al me glava boljela pa ajd.
Ugl, danas sve ok. 😁🤷
Htjela sam jos pitati... Da li netko od ovih mama sto imaju prvu bebu se osjecaju iznimno psihicki lose? Prvenstveno zbog nespavanja... Mene prebaci navecer a i tokom dana uzasno plakanje, znam prelezati po 3 sata s malim i ne mogu zaspati, a i po noci je tako. Toliko sam iscrpljena. Nekad se uhvatim da ne znam sloziti recenicu, ili ju ponavljam vise puta jer mi se plete jezik. Muz ga ne zna cuvati ni pola sata, stalno mi se vracaju u sobu. Po noci mali spava a ja se rostiljam po krevetu. Pred jutro MOZDA zaspim. Sad vise ni ne znam ni sto je san,a sto java. Dode mi da zapalim travu i prekinem dojiti jer imam osjecaj da cu izgoriti 😵
U svaku setnju moram s njima, hodam samo sto se ne srusim
A muz kao da se ne zna nositi s mojim stanjem, pa ili misli da izmisljam ili suti kao da se boji jer je svjestan. Ali opet nista ne poduzima. Vidi da tipkam po forumu i i kaze da mi se spava, da bi spavala.🙄 Kako god ga je, nije normalno da dnevno spavas u minutama. Mozda bih trebala ja malo olabaviti i ne pokisavati biti snazna pa mozda shvati
Sortiraj odgovore
Najstariji