Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    04. Kolovoz 2020. 11:16

Jahanara, Mellorine i ja 🙉 svi mršave dojeći, ja se debljam 🙉

sagi
    04. Kolovoz 2020. 11:18

Cure super su vam kašice, volim kad je hrana šarena, tak da bi mi po žlica uz piceka dobro došla  😁

skoljka
    04. Kolovoz 2020. 11:43

sagi

Jahanara, Mellorine i ja 🙉 svi mršave dojeći, ja se debljam 🙉

✌🏻 Tuu saaam 😅

skoljka
    04. Kolovoz 2020. 11:46

Vi koje ste tikvicu davale vrec, jeste ju gulile, ja nisam, jako je mlada, bas lijepo mirisala kad se kuhala, ja sam ju malo prosla stapnim  tak da nije skroz kremasta

• Sancy3
    04. Kolovoz 2020. 12:13

Pupi30

Ne znam jel netko vec pitao ali zasto ste se odlucile za kasice prije navrsenih 6 mj?Ja sam sad bila u uvjerenju da ne smiju prije 🤣🙊🙈 pretpostavljam da sam zabrijala…

Meni nije bila namjera krenut prije 6mj.medutim po preporuci pedijatra zbog gutanja da to savlada, odlucili smo s punih 4

• Sancy3
    04. Kolovoz 2020. 12:16

Evo javljam se, decko odspavao noc u komadu tako da je top, a... Svekrva vec krenuli komentari kasica, zasto mu miksam, zasto ovo zasto ono... I da dobili smo komentar da je razmazen... 

04. Kolovoz 2020. 12:20

Sanja89

Evo javljam se, decko odspavao noc u komadu tako da je top, a… Svekrva vec krenuli komentari kasica, zasto mu miksam, zasto ovo zasto ono… I da dobili smo komentar da je razmazen…

Ti njoj reci: moze mu bit!🥰

My baby
    04. Kolovoz 2020. 12:45

Ja isto krecem s 4 mj s kasicama moja vec mljacka kad jedem😂.
    Da prijavim citavu noc kinderbeta tek sam ju u sedam uzela podojit pa je ostala kod mene do 11 tako da je meni sinoc teze palo sto je spavala u kinderbetu falio mi njen miris😭😭.
    Hany ja kad jedem cips mojoj nije nikad smetalo a doduse nije joj nikad nista smetalo i sta ako je razmazen ja cu svoju pravo razmazit zadnja mi je pa cu ju tetosit kako god😀

Vaki
    04. Kolovoz 2020. 12:46

Uh, kašice... Moj je do 3. godine jeo sve osim mesa. Onda se prebacio i počeo jesti samo meso. Jede juhe, ali ne želi varivo. Ne voli krumpir i rižu, a sva djeca to vole. U juhu mu ubacujem sve živo jer jedino tako pojede povrće. Dobro, voli i salatu (ali ne rajčicu i ciklu). Kako sad da postignem kod maleckog da zavoli povrće kad ga je i stariji volio do nedugo, a sad vrti drugi film... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    04. Kolovoz 2020. 13:03

Vaki mislim da je to sve kod njih neka faza. Moja isto po novom ne voli variva, rizu,...po tjestenini ne smijem politi saft jer ona to ne jede, a kad je odvojeno jede. Juhu jede al nece rezance. Ciklu isto nece,a do neki dan ju je jela. Isto meso voli jako. I tako. Za dorucak vec valjda 2 mjeseca jede mlijecni namaz i kruh i ponekad ubaci malo cajne ili domace kobasice. Vjerujem da ce proci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.