Moj je spavao 2 put po 20,pa 15, 10 min, i onda se baš unervozio, plakao, pa mi spavao na rukama 40,50 min i onda još jednom nakon sisanja skoro dva sata.
A da ne zapisujem u aplikaciju, niš nebi znala kolko je jeo, kolko spavao, napunio pelena 🙈
Znaci danas svi lose spavaju... valjda je do vremena. Ne znam kako vasi al Teo reagira na grmljavinu, bas se trgne.
.
Zaspao je prije pola sata i seka ga je probudila😤😤 evo opet se uspavljujemo na sisi.
Moja danas spava ko i inace i ovdje grmi ali ona necreagira na grmljavinu
Moj mali danas
1. Ujutro sat vremena
2. Od 11 do 14 (douspavljivanje cicom)
3. i 4. put po 5 min 😂
Cak nije bio ni previse cendrav. Uglavnom precudno. Danas mi je gugutao 2 sata,vise nisam znala sto mu pricati 😂
My baby - meni je super kak se mi ovdje jadamo, a onda se javis ti sa kontra situacijom : moja spava😂 nemoj me slucajno krivo shvatiti, meni je to predobro 😁
Moj je danas odspavao ni sat vremena u komadu sveukupno cijeli dan. Pa je zaspao u pola 9 poslije kupanja na cici i naravno za 20min opet budan🤪🤪🤪 izluduje me taj mali!! Sad opet sisa vec 20 min i ne spava jos uvijek...🥱🥱🥱
Skoljka ja sam gulila tikvicu za pocetak, a vjerojatno isto nisam trebala jer je mlada mekana.
Pupi ja sam se odlucila da joj ranije dam kasice jer mi je bilo toliko zao kad nas gleda kako jedemo, s ona se sva uzbudi i razmase nogama, pocme mljackati. Također sam mislila cekat 6mj uvjerena da do tad necu sigurno i eto prelomilo u meni kad je ona spremna da i ja moram biti. Citala malo po netu i vidila da novija istrazivanja u biti se zalazu za uvođenje hrane od 4mj i tako odlucila krenuti 😊
I danasnja kasica prosla odlicno, sve se pojelo 😁
Spavanje standard po nekolka puta po pola sata ☺
Sagi ah ja to nista ne pisem ni ne pamtim, dam kad je gladna, stavim na spavanje kad joj se spava, presvucem kad treba, nist ne brojim izludila bih 😂 odustala sam od rutine dok vrucine ne prođu 😌
Ja opet kasnim s citanjem 🙈.
Mi isto pocinjemo s kasicama s navrsenih 4 mj, pedijatrica nam je rekla da ako vidimo da ne dobiva puno na tezini da uvedemo.
.
Mi smo se danas kupali ko Karla 😁😁.
https://ibb.co/cxxmfz9
Ja opet kasnim s citanjem 🙈.
Mi isto pocinjemo s kasicama s navrsenih 4 mj, pedijatrica nam je rekla da ako vidimo da ne dobiva puno na tezini da uvedemo.
.
Mi smo se danas kupali ko Karla 😁😁.
https://ibb.co/cxxmfz9
Bravo!
Sortiraj odgovore
Najstariji