Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    03. Kolovoz 2020. 21:50

Sta nema kocnice na dva kotaca, stavi nesto uz kotac da neide

bejb2
    03. Kolovoz 2020. 21:52

Sretno mami koja putuje u Slavoniju, drzim fige da bude sve okej :)
    Sagi super za kavicu, tako sam se i ja veselila toj prvoj🤩🥳 a i sad svakoj koju uspijem popiti☕️ I super mamice za bebice koje se migaju ko velike!🥰
    A dalje nemam pojma jer me ovo moje malo cudo izluduje zadnjih dana, svaku vecer borbe sa spavanjem, zaspi i probudi se nakon pola sata i tako par puta..cesta budenja stenje usred noci uz stenjanje (fkt ne znam od kud sad tolko problema s kakanjem, pa zar ne bi sad to vec trebalo biti gotovo, a meni se cini da je tek pocelo😅) prek dana samo bi po rukama i frajer se ljuti ako nije po njegovom! Ima preko 7kg, vjerojatno sad vec i 8 i tolko mi je tezak vec sad da ne znam kak cu ga nosit uskoro🤣🤪 #kronicnoumorna  #trebamalkoholnopice 🤣

• Sancy3
    03. Kolovoz 2020. 22:05

Evo blizu smo odredista, vecinu je prespavao imali smo hranjenje i presvlacenje,bio je sad malo grintast evo opet zaspao😂😂kad malo bolje razmislim lako za malog drz te meni fige da prezivim svekrvu😂😂😂

Maja 3
    03. Kolovoz 2020. 22:27

mmammaa

Maja 3

Karlovcanke,jeste zive?
    Skoljka,jel kod vas bilo nevrijeme?
    Malina,sretna 3 mj!
    Karla-bravo za curku! Bit ce vremena za kasice.

Samo je ljevala kisa, tuce nije bilo.

Kod nas je padala,slupala sajbe na 2 auta..sjebala djecje igraliste..uzas.

Maja 3
    03. Kolovoz 2020. 22:28

skoljka

Malina umrla sam na ovo 😂😂😂 znaci nocas sve idemo u lov, da li mozda pise da smo bili vampiri pa isli u lov 🙈😂, salim se, volim knjige sumrak sage pa me na to podsjetilo 🙈
    Sretna 3 mjeseca 💙
    E da vruceeee
    Karla super za malenu i da prodje bez temp 🤞🏻, 👍🏻 i bravo za As.
    Majo evo ljeva ne prestaje, u daljini grmi i sjeva jako tam prema Draganicu / Krasicu cini mi se, kako je na moru, ustavri neznam ni gdje ste 😂
    Sanja ste stigli, nadam se da je put prosao dobro.
    .
    Ovaj moj malac jedva zaspao, a u 20h urlao je koliko mu se spava i gladan. Ugl gledam ga na kameru i dva puta se prevrnuo na stomak i naravno uolasi se i probudi i u plac, kako mu nisam obukla vrecu jer mu je prevruce lako se okrene, a danas kad sam ga god bilo gdje spustila istog momenta je bio na stomaku i kedan put je odgmizao unateag 🙄 cudno mi to, sta nije rano za to 🙄

Jesam..na moru sam jos..evo i ovdje nevrjeme proharalo..u Umagu smo.

Jahanara
    03. Kolovoz 2020. 22:29

Taman sam se htjela pohvaliti kako oboje spavaju prije 10, kad evo Teo vec budan i ciki.
    .
    Karla velika cura vec! 🤞 da prodje bez temperature.
    .
    Sagi bravo za kavu! Male stvari nas vesele😊 
    .
    Skoljka sad kad si spomenula knjige, trebala bi vratit svoje u knjiznicu. Posudila jos u 2.mj i jos su kod mene. Sumrak sagu nisam citala, al sam sve filmove odgledala. 
    .
    Sanja sretno sa svekrvom! Mi jucer prvi put bili kod mojih svekica sa malim i drzali ga u kolicima. Kaze svekrva ma necu ja tebe drzat jos si mali, bojim se i ne znam kako bi. Mislim si u sebi super. I muz me zvao da mi nesto pokaze i cim sam se odmaknula ona njega cupa iz kolica🙄 dobila popizditis momentalno. Samo sam se zavratila i rekla da ga ne drzi dobro i namjeatila ga kako treba. Koji k... ne kazes da bi ga uzela, pa dala bi ti ga, a ne tako😤

Maja 3
    03. Kolovoz 2020. 22:33

https://ibb.co/FqKy0dQ
    Evo kucice od klinaca..slike od auta necu ni stavljat jer mi se place cim ih vidim.

Maja 3
    03. Kolovoz 2020. 22:34

Sanja89

Evo blizu smo odredista, vecinu je prespavao imali smo hranjenje i presvlacenje,bio je sad malo grintast evo opet zaspao😂😂kad malo bolje razmislim lako za malog drz te meni fige da prezivim svekrvu😂😂😂

drzimo🤞

03. Kolovoz 2020. 23:01

Ajme Majo bas mi je zao, ne mogu vjerovat :(
    .
    Skoljka - kocnice,bravo! Vidjet cu ujutro. Stavljali smo nove kotace

03. Kolovoz 2020. 23:03

bejb2

Sretno mami koja putuje u Slavoniju, drzim fige da bude sve okej :)
    Sagi super za kavicu, tako sam se i ja veselila toj prvoj🤩🥳 a i sad svakoj koju uspijem popiti☕️ I super mamice za bebice koje se migaju ko velike!🥰
    A dalje nemam pojma jer me ovo moje malo cudo izluduje zadnjih dana, svaku vecer borbe sa spavanjem, zaspi i probudi se nakon pola sata i tako par puta..cesta budenja stenje usred noci uz stenjanje (fkt ne znam od kud sad tolko problema s kakanjem, pa zar ne bi sad to vec trebalo biti gotovo, a meni se cini da je tek pocelo😅) prek dana samo bi po rukama i frajer se ljuti ako nije po njegovom! Ima preko 7kg, vjerojatno sad vec i 8 i tolko mi je tezak vec sad da ne znam kak cu ga nosit uskoro🤣🤪 #kronicnoumorna #trebamalkoholnopice 🤣

Bejb, moj stenje ponekad, a strajk sa kakicom vec mj dana, al nikad preko 10! Bas se jucer uflitao nakon par dana, muz ga drzao, a ja tusirala guzu, najlakse 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.