Sanja, sretno! Tako smo se i mi selili k mojima cuvati macku dok su oni na moru, a na kraju je super spavao!
.
Hvala na cestitkama! Htjela sam sloziti ledene kremsnite, al fjaka. Danas sam stala na vagu, dakle +2,5kg od pocetka lipnja, nije ni cudo s obzirom koliko slatkog tamanim..a to nisam nikad! Ono, keksi i ja, ne 🙄 morat cu se skulirati.
.
Ja ne planiram krenuti s kasicama prije 6 mjeseci
.
Danas pojela cokolino s mlijekom, cekamo reakciju od malog s obzirom da smo muku mucili s busom pa nisam jela mlijecno.
.
Evo i ja malog stavila u kimbu, spava.
Stalno citam hrpe clanaka i istrazivanja kako smo preoptereceni kinderbetima. Tek zadnjih 200 godina bebe se odvajaju od mame, a do tad su bile uz majku. S obzirom da je 200 godina kratak period, jos se nije taj obrazac spavanja upisao u nas dnk. Slicno je i sa bebinim budenjem po noci koje je prirodno ( po noci su ljudi spavali kratko i isli u lov itd. 😁 ).
Ne znam kako druge mame, ali ja ne spavam s bebom zagrljena (jedino kad zaspim dok sisa). Spavam totalno na kontra strani, daleko od njega, pa po noci dopuzem mu dat ciku. Kako da kazem... Mislim da nece imati problema sa odvajanjem.
Al evo hajde, probavamo kinderbet. Nije u bebi problem koliko je on meni tezak zs dizanje, valjda se preopteretim preko dana jer mi ruke trnu 🤷 najbolje da muza uposlim za dodavanje, al zao mi ga je, bar neka se netko naspava u obitelji 😁
.
Ne znam sto sam vise htjela prokomentirati osim da mi je vruce 😁 i da, zapisali kratitke 29.8., 35 ljudi s djecom. Gledam torte i tako. 😁🙈
Mi krecemo za slavoniju…nadam se da ce put proci dobro strah me noci i kako ce on reagirat u novom i nepoznatom
Sretno!
Ma bit će sve ok, mi se na kraju više brinemo, a oni se prilagode bez problema!
Evo mi danas isprobali as.. pola sata bez plača, tak da imamo novi rekord 💪
Do sad je bilo max 15min..
Valjda će s ovom as biti malo lakše nego s jajem..jer ipak u njoj joj je komotnije.
Karla, daj me plz podsjeti sto ste uzeli?
Karla odlicno
Malina sretna 3 mjeseca 💙
Jao di smo mi od kinderbeta, jucer sam ju ubacila, spavala je ravno sat i pol i probudila se, a nije vrijeme budenja 🤷♀️ cesto mi se budila nocas 🙈
Nadam se da ce ova noc biti ok, ne probavam danas, moram se naspavat 🤷♀️ ovo vrijeme me ubija, kao da sam pijana 😴💤
Karla i mene je bolila glava. Bravo za curku i mamu 🙂
Malina sretnih okruglih 3 🥰
.
Joj pa nisam se pohvalila da smo jučer prvi put sjeli na kavu na terasu kafića s malim, ujedno i moja prva kava od početka trudnoće. Pola vremena sam ju pila s malim u rukama, ali nema veze, dobro je prošlo 🙂
Malina umrla sam na ovo 😂😂😂 znaci nocas sve idemo u lov, da li mozda pise da smo bili vampiri pa isli u lov 🙈😂, salim se, volim knjige sumrak sage pa me na to podsjetilo 🙈
Sretna 3 mjeseca 💙
E da vruceeee
Karla super za malenu i da prodje bez temp 🤞🏻, 👍🏻 i bravo za As.
Majo evo ljeva ne prestaje, u daljini grmi i sjeva jako tam prema Draganicu / Krasicu cini mi se, kako je na moru, ustavri neznam ni gdje ste 😂
Sanja ste stigli, nadam se da je put prosao dobro.
.
Ovaj moj malac jedva zaspao, a u 20h urlao je koliko mu se spava i gladan. Ugl gledam ga na kameru i dva puta se prevrnuo na stomak i naravno uolasi se i probudi i u plac, kako mu nisam obukla vrecu jer mu je prevruce lako se okrene, a danas kad sam ga god bilo gdje spustila istog momenta je bio na stomaku i kedan put je odgmizao unateag 🙄 cudno mi to, sta nije rano za to 🙄
Sad sam vidjela da ova trakica ispod kasni. 5 mjeseci je tocno pokazala i onda je negdje zastekala, u subotu nam je bilo 5m i 1w, cudno
Sagi, hvala! Super za kavicu!🥰
.
Dojmovi kinde zadnjih sat vremena:
Mali se prebaci s ledja na bok i onak se skvrci, kao da se grci ili se pokusava okrenuti na trbuh. U svakom slucaju, to rezultira lupanje glavom u ogradu, zaredom onako 5 puta dok ga nisam dignula jer je poceo gundjati i bilo mi ga zao. Sad sam ga prebacila nazad u kindi, klecala na koljenim i skoro pala skupa s njim unutra koliko me prebacilo 😅 tesko da cu to uspijeti vise puta tokom noci.
Skoljka di ce bit rano ima pet mjeseci😀
Malina i ja imam krstitke 29.8. 😁no mi doma rostiljamo tj ovdje u bosni neda mi se po restoranima
.
Mali se prebaci s ledja na bok i onak se skvrci, kao da se grci ili se pokusava okrenuti na trbuh. U svakom slucaju, to rezultira lupanje glavom u ogradu, zaredom onako 5 puta dok ga nisam dignula jer je poceo gundjati i bilo mi ga zao. Sad sam ga prebacila nazad u kindi, klecala na koljenim i skoro pala skupa s njim unutra koliko me prebacilo 😅 tesko da cu to uspijeti vise puta tokom noci.
Jesi luda 😂😂😂 mogu te zamisliti.
Pa jesi stavila ogradicu, i moj tako spava da se skvrci, ne boli ih nista nego im tako odgovara na boku, i mi kad smo na boku skvrcimo se😂
Ja imam najobicniju onu plosnatu ogradicu, nije da mi se svidja ali je super zastita, nema sanse da se lupne.
.
Jesi luda 😂😂😂 mogu te zamisliti.
Pa jesi stavila ogradicu, i moj tako spava da se skvrci, ne boli ih nista nego im tako odgovara na boku, i mi kad smo na boku skvrcimo se😂
Ja imam najobicniju onu plosnatu ogradicu, nije da mi se svidja ali je super zastita, nema sanse da se lupne.
Imam na svim stranam zastitu osim na ovoj koja mi je do mog kreveta i tu je ogradica od 10cm koja viri i u to udara ko manijak 🥴 sad sam ga okrenula na drugu stranu i zaspao. Jos imam kotace na kindi da ga mogu micat, lakse po sobi a u biti ja ga spustam, a kindi ode pa pa na kotacima 😂 joj boze, daj mi pameti 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji