Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    04. Kolovoz 2020. 13:43

Meni svi s moje strane govore da je razmazen a vrhunac je moja mama koja svaki dan ponavlja da je bio razmazen jos trbuhu 🤦‍♀️ sto komemtirati na to....A sveki i ekipa s muzeve strane nista ne komentiraju.Njima je sve ok...i nosenje po rukama i duda i spavanje bebe s roditeljima u krevetu...

sagi
    04. Kolovoz 2020. 14:14

Pupi30

Meni svi s moje strane govore da je razmazen a vrhunac je moja mama koja svaki dan ponavlja da je bio razmazen jos trbuhu 🤦‍♀️ sto komemtirati na to….A sveki i ekipa s muzeve strane nista ne komentiraju.Njima je sve ok…i nosenje po rukama i duda i spavanje bebe s roditeljima u krevetu…

Haha, kaj previše si mazila trbuh pa je razmažen 🙉😂 il si previše hodala pa se naviknuo na ljuljuškanje 🙊

skoljka
    04. Kolovoz 2020. 15:25

Jel vam djeca danas spavaju, ovaj moj ko da je pojeo 5 velikih Nutela ima energije valjda za 10ero djece 🙉, spavalo mu se i proslo ga

Hany92
    04. Kolovoz 2020. 15:31

My baby

Ja isto krecem s 4 mj s kasicama moja vec mljacka kad jedem😂.
    Da prijavim citavu noc kinderbeta tek sam ju u sedam uzela podojit pa je ostala kod mene do 11 tako da je meni sinoc teze palo sto je spavala u kinderbetu falio mi njen miris😭😭.
    Hany ja kad jedem cips mojoj nije nikad smetalo a doduse nije joj nikad nista smetalo i sta ako je razmazen ja cu svoju pravo razmazit zadnja mi je pa cu ju tetosit kako god😀

A da,ne mora znaciti.Mozda mu se jednostavno zrak nakupi,a njega zna imat 🤔

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

Jahanara
    04. Kolovoz 2020. 15:40

skoljka

Jel vam djeca danas spavaju, ovaj moj ko da je pojeo 5 velikih Nutela ima energije valjda za 10ero djece 🙉, spavalo mu se i proslo ga

Moj je malo spavao jutros. Poslije nikako, preokrece ocima za zaspati al ne da se🤦‍♀️

Hany92
    04. Kolovoz 2020. 15:41

Skoljka moj imao malo veci razmak,vjezbali smo i opet ga mucilo kakanje pa je obavio i onda bio cendrav pred spavanje.Sad spava vidit cu koliko.Inace zna po danu po 2 sata .Ali nama se sad spojio vjerojatno skok sa 3 mj.🤪

https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png

• Pupi30
    04. Kolovoz 2020. 16:10

Sagi ne znam obrazlozenje..tj. znam...moraju nesto govoriti pa ne znaju sto ce 😅😅
    Skoljka i moj slabo danas spava 🤔

My baby
    04. Kolovoz 2020. 16:29

Oko hrane vidjet cete kad udju u pubertet 😂ja ne znam od ceg moja najstarija zivi od zraka valjda😂

Jahanara
    04. Kolovoz 2020. 19:09

Mi jos ne spavamo🙉

skoljka
    04. Kolovoz 2020. 20:33

Jahanara

Mi jos ne spavamo🙉

Moj je uspio 2 puta po 20 min nakon dva danasnja dojenja 🙉😵, evo sad ga dojim za bocno spavanje ba bumo videli kak ce ici 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.