Mi krecemo za slavoniju...nadam se da ce put proci dobro strah me noci i kako ce on reagirat u novom i nepoznatom
My baby znaci curka je počela bjezat haha. Izmedu nasih curica je razlika par dana ako se ne varam. I moja se jako počela u zadnje vrijeme okretat. Stavim ju na leda zavrsi mi na boku, samo sto na trbuh ne ode. Mislim da zeli ic na trbuh al jos ne mozw to pa se ljuti haha.
.
Mi smo stigli na Brač. Voznja je prosla super, spavala je negdje do zadra pa smo radili vecu pauzu da jede i protegne se i nastavili dalje.dosli u split na trajekt kad ono guzvaa. Muz morao ostat cekat iduci ttajekt jer auto nije stao na trajekt jer jw bilo previse ljudi i autu. Onda smo malecka i ja same otisle s tim prvim trajekton preko da ne cekamo po suncu u splitu. Bas me razljutio pristup ljudi na trajektu. Morala sam s njom bit dolje u salonu jer gore na vrhu jako puse, a dolje znaci u zatvorenom hrpaa ljudi, nikakav razmak ne drze i jos ne nose svi maske. 50% ljudi nije imalo maske. Ja sjela u jedan separe i rasirila stvari okolo svuda da nitko ne moze sjest pored nas. Nije mi ugodni bilo, imam ja masku al malena nema jbg i jis kad tak drugi ljudi nemaju masku….
.
Idem malo odmorit dok baka i deda čuvaju haha 🙂pa ćemo predvecer do mora s malenom.
Uzivajte kolko god mozete😘
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Mi krecemo za slavoniju…nadam se da ce put proci dobro strah me noci i kako ce on reagirat u novom i nepoznatom
Sretno 🤞
Mi krecemo za slavoniju…nadam se da ce put proci dobro strah me noci i kako ce on reagirat u novom i nepoznatom
Sretan put!
.
Jagodica uzivajte na moru!
.
My baby 🤞 da prihvati kindac! A s obzirom kako je dobra beba vjerujem da nece biti problema.
Evo i mene napokon!
Ludi dan 🥴 opet me glava bolila ..očito je do ovog mutavog vremena.
Imale smo danas cijepljenje.. bilo je plača, al to kratko traje..za sad smo bez temp, pa se nadam da će tak i ostati.
Cura ima ravno 7kg i 66cm 🤗
Što se kašica tiče mi smo uzeli philips avent kuhalo, ali ono 2u1..znači kuha na pari i miksa. . Naletili u mall.hr na 25% popusta..
Pedijatrica nam je rekla da pošto idemo sad na more, nek krenemo s kašicama kad se vratimo..da ne bi došlo do neke alergijske reakcije, a dolje smo.. pa mislim da ćemo tak i napraviti ..
Karlovcanke,jeste zive?
Skoljka,jel kod vas bilo nevrijeme?
Malina,sretna 3 mj!
Karla-bravo za curku! Bit ce vremena za kasice.
Sretno!
Ma bit će sve ok, mi se na kraju više brinemo, a oni se prilagode bez problema!
Evo mi danas isprobali as.. pola sata bez plača, tak da imamo novi rekord 💪
Do sad je bilo max 15min..
Valjda će s ovom as biti malo lakše nego s jajem..jer ipak u njoj joj je komotnije.
Karlovcanke,jeste zive?
Skoljka,jel kod vas bilo nevrijeme?
Malina,sretna 3 mj!
Karla-bravo za curku! Bit ce vremena za kasice.
Samo je ljevala kisa, tuce nije bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji