Anita nama je plan bio da obavimo isto rucak sa mojima, njegovima i kuma. Neki s moje strane i kumovi od kceri su se sami pozvali a bilo mi je glupo ih odbiti, tako da smo onda pozvali najblizu rodbinu s kojom smo bas dobri dobri. Tako da ce nas biti oko 25-30.
Zaspao, u snu se prevrnuo na stomak, jaaoooo koje plakanje, uplasio se nije znao sta ce, a nezna se vratiti nazad. 🙈😂 Uspio je ponovno zaspati
Monalisa weee, tu si. O spavanje rano ljuta, 😂😂😂, salim se i moj rekativno dobro spava u odnosu na druge, mada je zadnjih dana malo zivcanio. Nadam se da cete uskoro zavrsiti sa radovima, jel perilica napokon na mjesu ili i dalje ides na donji kat, ako se dobro sjecam 🙈
Anita 😂😂😂😂
Imas Olivu na Savskom kod studenskih, meni je tamo super. Imas na Rakitju na jezeru u kampu ali je vise pizzerija ali je suuupeer. Moram se sjetiti jos neceg da je malo izolovano a lijepo 🙄
Daisy ej na prvu ko da sam vidjela svog A 🙈😂. Ljepotan mali umorio se pa zaspao.
Pozz svima! Zapamtila slike od Jagodice🥰🥰😍 i monalisu kak se “hvali” svojim bebacom koji puno spava!! Super da je tako, pogotovo sto imate i radove u kuci! Ipak priznam da sam ljubomorna na spavanje🤣😎🥱
Jagodica moj isto zna imati vodenastu, al to mu obicno bude kad su vrucine, kao recimo danas, nije strasno dva puta, ako se u jednom danu ponavlja vise od 4 puta onda zovi ped.
Vaki kako je kod tebe stanje od kad ste sami?
Hvala. Nije bilo vise danas. Vidjet cu kako će sutra bit a kakicom.
Nama su stigle slike sa našeg malog fotosešna haha pa evo par da vidite 😀😀😀
https://ibb.co/0M8DrN5
https://ibb.co/BcFGh7J
https://ibb.co/RvG5F63
😍😍😍😍
Prelijepo ❤️
Jagodica bobica moj je prije isto znao imati vodenastu stolicu. I to po par puta u danu, najcesce prijepodne. Ali proslo je samo od sebe.
Uff sto me docekalo stranica za citati…
Vidjeh preslatke bebice, nisam upamtila tko je postao..
.
Sto se tice spavanja po danu, spava na svom jastuku na razvucenoj kutnoj. Zaspe nakon podoja (ne svakog naravno) i onda ili ostane tako ako sam ga dojila lezeci, ili ga spustim ako je dojen sjedecki. Ali cesto mi se tako razbudi ako ga spustam. Po noci spava u svom kinderbetu kraj naseg kreveta. Prvo vece spavanje i nakon prvog podoja odvali u svom kreveticu, a nakon drugog podoja ostavim ga kraj sebe u krevetu jer se tad napinje vise i muce ga plinovi.
.
Eto, dok ja krenula pisati ovaj post, mali je zaspao u gymu!Znaci inace se uvijek po danu uspava na cici, a nikada sam. Moguce da je do zvuka nape, pa ga je to uljuljkalo.
Taman mama stigne porucati u miru
https://ibb.co/hgbgkZ1
.
Znam da sam htjela jos nesto napisati kao odg na neciji post, ali zaboravih…
Ajme koja kosica💙presladak je
Jagodica prekrasne slike! 😍
Daisy mali je bombon 😍
Monalisa ne trljaj nam sol na ranu 😂 ovak se tješimo da su sve bebe takve. Moja spava evo drugi san danas, buđenje u 7 i oko 10 je pol sata i evo sad tek, a i to će biti pol sata.
E moram vam reci za napu! Znaci moja spava uz napu savršeno, a napa ima zvuk bas jaki, kao da avion polijeće i neki dan crkne i svekar je popravi, svekrva opere sve unutra i sad radi tako tiho 😨 nikakve koristi od nje, kao da je nema - reko vraćaj naslage i prljavštinu i olabavi šerafe hoću za zvoni 😂
Daisy presladak 💙
Monalisa bome imaš spavalicu 🙂
Skoljka i moj se tak jednom prevrnuo dok sam ga umotala, previše ga stavila na bok 🙊🙈
😂😂😂😂😂Corinnebas sam se nasmijala
Mikia bit ce da i tebi vjestica stize 🤷🏻♀️, meni se danas skroz smanjilo mlijeko, prije podne sam mu nakon "dojenja" dodala izdojeno i poslije svakog iduceg Ad 🤷🏻♀️, danas je kao i htio dojiti ali zavrsi u roku keks ja probam jel ide jos, ma nista, reko daj Ad da ne gladuje. Ej mene nista ne boli i jako malo mi ide.
Pupiti ko da opisujes moga A kad je u normalnom stanju. Bas sam se pitala gdje si, nisi se javljala.
.
Fever, MiniMa, Minie, Maybaby,Medleo, tina,jos hrpa cura u zadnje se vrijeme prestala javljat.
.
Anita tak ja po danu. Prije mi se iz tjesilicu uspavljivao i dudu, i u zadnje vrijemr nema sanse, deracina teska, tako da ga moram dojiti i kad zaspi jos pricekam pa sr izvucem, stavim jastuke oko njega i svoj stavim sa moje strane, bas smo ga danas gledali na kameri stavi rukicu na jastuk, reko sine moj to ti je podvala 😂😂
Bas nisam aktivna ovih dana...ne uspijem sve ni procitati a pogotovo pisati.Idemo u petak na more 3 tjedna...ja mozda i produzim jos koji dan kod svojih.I moji i muzevi su iz dalmacije tako da sam u pranju,peglanju...pripremama svega...kupovanju poklona svoj toj djecici,necacima itd. dole...ubacila sam cak i da mi dodju u babinje ovaj tjedan...tako da sam slomljena.E da i krstenje ce biti dole isto tako da smo i u tome 🥱🥱 A ove vrucine su me ubile...toliko sam usporena u svemu tome.S jedne strane jedva cekam odmor a s druge strane kad se sjetim da ce nas 12 biti u kuci i da ce mu se poremetiti ritam spavanja i svega...jao jao lose mi je 😅😅
Malina da, takav je i naš plan vezano za krstitke sad i rođendan kasnije 😁
Anita ajoj, tvoja zvuči ko moja 😂😂
Mickey niš, kupit neku polovnu, zmazanu 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji