Pozdrav drage moje, nije me bilo sigurno mj dana na forumu pa da vam se malo javim, napokon smo krenuli u preuredenje kuce tak da nemam vremena disati i jedva cekam da legnem navecer, napokon smo zavrsili komplet zamjenu elektro instalacija, pregradili smo za sobe prostor da imaju kcer i sin svaki svoju sobu, posla preko glave, ugl dosla sam da vas pozdravim i javim da vas nisam zaboravila 😊😊 jucer smo obavili prvo cijepljenje sa 2 mj i hvala Bogu prosli bez reakcija i temp, imamo 5870g i 63cm i spavamo cijelu noc od 20h-8h sa jednim budenjem za jelo i preko dana spavamo jako puno, sat vremena budan pa spava 2-3 sata, beba prespava skoro cijeli dan i noc predobar je, nadam se da su vase bebice zive i zdrave 🤗🤗🤗
Jagodica moj isto zna imati vodenastu, al to mu obicno bude kad su vrucine, kao recimo danas, nije strasno dva puta, ako se u jednom danu ponavlja vise od 4 puta onda zovi ped.
Vaki kako je kod tebe stanje od kad ste sami?
Hvala. Nije bilo vise danas. Vidjet cu kako će sutra bit a kakicom.
Nama su stigle slike sa našeg malog fotosešna haha pa evo par da vidite 😀😀😀
https://ibb.co/0M8DrN5
https://ibb.co/BcFGh7J
https://ibb.co/RvG5F63
Divno ❤
Pozdrav drage moje, nije me bilo sigurno mj dana na forumu pa da vam se malo javim, napokon smo krenuli u preuredenje kuce tak da nemam vremena disati i jedva cekam da legnem navecer, napokon smo zavrsili komplet zamjenu elektro instalacija, pregradili smo za sobe prostor da imaju kcer i sin svaki svoju sobu, posla preko glave, ugl dosla sam da vas pozdravim i javim da vas nisam zaboravila 😊😊 jucer smo obavili prvo cijepljenje sa 2 mj i hvala Bogu prosli bez reakcija i temp, imamo 5870g i 63cm i spavamo cijelu noc od 20h-8h sa jednim budenjem za jelo i preko dana spavamo jako puno, sat vremena budan pa spava 2-3 sata, beba prespava skoro cijeli dan i noc predobar je, nadam se da su vase bebice zive i zdrave 🤗🤗🤗
Monalisa ne moze to tako, ne javljas se dugo i onda se javis da kazes da tvoja beba spava pa cak i po danu 🤭 ljubomorna sam 🤭 salu na stranu, drago mi je da ste dobro 🙈
Super za dobar pregled 💪 sretno s preuredenjem 💪🤩
Skoljka..imamo klimu..al mi taman puse prema kreveticu..pa ju ne palimo po noci..opizdimo ju navecer kad idemo u setnju..i onda ugasimo kad ulazimo u kucu..prozor je otvoren cijelu noc!
Monalisa,bravo za uredjenje kuce..mogu mislit koliko posla! Mi na plazi od 8 ujutro do 11:30..jer gospodja nece spavat kad vidi sve oko sebe..dosli kuci..spava ko top..ja nabrzinu neki rucak napravim..i oko 4 idemo opet na kupanje.
Malina-bit ce vremena za festanje i na 1 rockasu!
Uff sto me docekalo stranica za citati...
Vidjeh preslatke bebice, nisam upamtila tko je postao..
.
Sto se tice spavanja po danu, spava na svom jastuku na razvucenoj kutnoj. Zaspe nakon podoja (ne svakog naravno) i onda ili ostane tako ako sam ga dojila lezeci, ili ga spustim ako je dojen sjedecki. Ali cesto mi se tako razbudi ako ga spustam. Po noci spava u svom kinderbetu kraj naseg kreveta. Prvo vece spavanje i nakon prvog podoja odvali u svom kreveticu, a nakon drugog podoja ostavim ga kraj sebe u krevetu jer se tad napinje vise i muce ga plinovi.
.
Eto, dok ja krenula pisati ovaj post, mali je zaspao u gymu! Znaci inace se uvijek po danu uspava na cici, a nikada sam. Moguce da je do zvuka nape, pa ga je to uljuljkalo.
Taman mama stigne porucati u miru
https://ibb.co/hgbgkZ1
.
Znam da sam htjela jos nesto napisati kao odg na neciji post, ali zaboravih...
Nesto mi se spojebalo 🤣.
Ugl mi smo prvotno htjeli napravit svadbu i krstitke u jednom ali kak je ova korona odlucili smo krstit malu i imat rucak samo s kumovima, mojima i njegovima, a sad svekrva navaljuje da pozovemo jos 3 ujaka jer je ona naravno razglasila okolo da cemo ih zvat iako smo rekli da ne 🤬, uzasno me zivcira i samo se svadim s deckom zbog nje.
Hocu vas pitat dal znate neki restoran u zg da nije skup i da ima otvorenu terasu? Nemam pojma, najradije bi obavila krstitke i svatko svojoj kuci
I ja sam tu. Vecinom citam.. i borim se sa malom koja spava mozda pola sata u 3 sata kako ima razmake za hranjenje. Jedva mi zaspi po noci. Valjda je u skoku. Jedva cekam da to prođe.. Danas se prvi put sama okrenula s trbuha na leđa 😊
.
Mi smo obavili krstenje prije 10 dana. Sve pod normalno ko da nema korone, gosti i restoran. Jedino ovaj put nismo krstili pod misom nego poslije.
Sortiraj odgovore
Najstariji