Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    28. Srpanj 2020. 01:59

Skoljka 😂pa zamisli i veceras kad je dojila prvo je sat trazila😂i ja ju okrenem prema satu dojila i smijala mu se😂kaze mi zet pa lijepo zapovijedi tim duhovima da ju ostave na miru😂.
    Jagodica divne slike posebno prva❤️.Da puno cura se nije dugo javilo

My baby
    28. Srpanj 2020. 02:02

Basne znamkako cu kad se vratim u Zg falit ce mi seka😭inace smo jednojajcane blizanke i bas smo jako vezane

sagi
    28. Srpanj 2020. 02:35

Jagodica super si slikice. Prva top 🥰
    Jahanara tak i ja, eto sad papa pa onda mama tipka 🙊
    Maja baš se vidi da uživa 🙂

sagi
    28. Srpanj 2020. 02:44

My baby kad već ne možeš seku povest sa sobom u Zg, makar uzmi sat 😉😂😋

Maja 3
    28. Srpanj 2020. 02:54

sagi

My babykad već ne možeš seku povest sa sobom u Zg, makar uzmi sat 😉😂😋

Odlican prijedlog!

Maja 3
    28. Srpanj 2020. 02:55

ovdje je vruce za popizdit. Prozor sirom otvoren,svi spavaju..a ja se rostiljam po krevetu ko cevap.

Jahanara
    28. Srpanj 2020. 04:03

Maja 3

https://ibb.co/PhLmgrh
    Mala se sunca😀

Uziva zenska🤩

Jahanara
    28. Srpanj 2020. 08:40

Jutro ekipa!
    Mi smo imali dobru noc, zaspao oko 11 za pravo spavanje, do tad je bio neki lagani san. I spavao prvu rundu do 4. Pa pola 6 i od pola 8 budni. Zadovoljna. Jos kad bi i ja otisla spavati kad i on bilo bi puno bolje😂
    .
    Idemo doruckovati i malo van prije nego postane prevruce.

skoljka
    28. Srpanj 2020. 09:24

sagi

My babykad već ne možeš seku povest sa sobom u Zg, makar uzmi sat 😉😂😋

😂😂😂😂😂👍🏻

Maja pa na i ona sta valja, uzivancija. Nemate klimu? Mi kad smo bili kod ovih prijatela smo spavali sa oba prozora otvorena bez deke, malacc samo u pidjami, inace da sam ga pokrila ne bi bilo spavanja.

Majuska ja sam dugo imala iscjedak do prije mj dana, mislila da sam vec pokupila bakteriju, bila na pregledu, radila mi briseve, sve ok, znaci samo ciscenje🙉

28. Srpanj 2020. 10:49

Bome je pakleno vanka, mi izasli u setnju oko 8. Nosila ga u rukama ko ciganka jer gospon hoce gledati van 😁 zaspao za 45min, ja mokra. Dog sam se bas s muzem da idemo u zupni ured sutra dogovoriti neki datum za krstenje krajem kolovoza, samo nasi roditelji i kumovi, a onda cemo za 1.rockas ako bog da napraviti dernek kad vec nismo festali ni rodjenje ni krstitke. Valjda ce korona do tad popustit 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.