Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    27. Srpanj 2020. 16:15

jagodica_bobica25

Joj cure moja M je danas imala dvije stolice i obje su bile jako vodenaste? Jel mislite da je to proljev i da zovem doktoricu ili da jos malo pratim kakva će bit?

Moj ima već 4 dana takvu stolicu. Znači, nije se povećao broj stolica, ali su vodenaste i borimo se sa zubima. Kaže pedica da su upravo zubići razlog tome. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Anita91
    27. Srpanj 2020. 16:17

Corinne

Probat cu kao sto Anitaiz kaze, na bok. U naš krevet sam probala, upali jedino ako i ja ostanem lezati. Mozda je stvar u tome da je sad sve teži, pa moje spustanje u kinderbet ne ide vise savrseno.

Javi jel uspjelo, ja ti isto ostanem lezat s njom nekih 20 min do pola sata cisto da budem sigurna da je zaspala i onda se polako isuljam iz kreveta, isto spava preko dana u nasem a preko noci je u kinderbetu :)

27. Srpanj 2020. 18:26

Bas smo mame nindze 🥴✅

Boa35
    27. Srpanj 2020. 20:09

Moja M svako spavanje u krevetiću i dan i noć.. zaspi na rukama ili sisi i nakon 2-3min je samo spustim u krevetić.. nekad me pogleda nasmije se i okrene glavu.. ima jastuk s kojim spava pa se uz njega stisne i samo nastavi spavati. 
    ..
    Neka je pisala da joj beba neće sisati..i mi smo to prošle ali s jednom cicom..par dana nam je trajalo i onda dalje sve kao da nije ništa bilo 🤷

sagi
    27. Srpanj 2020. 20:21

malina08

Jutro cure,
    Nesto fakat je u zraku kad su nam bebe lude ili svi skacu 😁 moj zaspao tek u pola 11, ali zato me pocastio jednim podojem u 2 ujutro pa je krmio sve do pola 7. 😍 Ja se vec automatski budim non stop po noci, al on je i dalje spavao.
    https://ibb.co/X8k6Bvq

Kako slatko spava 🙂

sagi
    27. Srpanj 2020. 20:26

Naš spava u krevetiću noću, po danu jedan san barem u krevetiću , ostalo il krevetić il kauč u dnevnoj, kolica.
    Od jučer smo kod mojih u Zagorju, tu spava s nama u krevetu, jučer zaspao oko 15 do 10, probudio se oko 2, i iduće oko pol 7 pa smo ustali. Zaspao ubrzo opet, bilo bi super da je uvijek tak 😁

Corinne
    27. Srpanj 2020. 20:59

Isprobala. Dakle  podojim ja njega, zaspe mi u krilu, stavim na bok u nas krevet (ziher je ziher) legnem kraj njega i 45 minuta poslije - ja se budim  a on nes svoje brije, gleda si prstice i tak.. dobro spavanje, mama zadovoljna 

• Anita91
    27. Srpanj 2020. 21:37

Corinne

Isprobala. Daklepodojim ja njega, zaspe mi u krilu, stavim na bok u nas krevet (ziher je ziher) legnem kraj njega i 45 minuta poslije - ja se budima on nes svoje brije, gleda si prstice i tak.. dobro spavanje, mama zadovoljna

Hahaha vidis kak je dobar, on se igrao u tisini da mamu ne probudi 😂😂

Boa35
    27. Srpanj 2020. 21:50

Corinne

Isprobala. Daklepodojim ja njega, zaspe mi u krilu, stavim na bok u nas krevet (ziher je ziher) legnem kraj njega i 45 minuta poslije - ja se budima on nes svoje brije, gleda si prstice i tak.. dobro spavanje, mama zadovoljna

🤣🤣🤣🤣
    Eto, nema se mama što buniti..dijete dalo da malo odspavaš. 😆🤗

skoljka
    27. Srpanj 2020. 21:53

😂😂😂😂😂 Corinne bas sam se nasmijala
    Miki a bit ce da i tebi vjestica stize 🤷🏻‍♀️, meni se danas skroz smanjilo mlijeko, prije podne sam mu nakon "dojenja" dodala izdojeno i poslije svakog iduceg Ad 🤷🏻‍♀️, danas je kao i htio dojiti ali zavrsi u roku keks ja probam jel ide jos, ma nista, reko daj Ad da ne gladuje. Ej mene nista ne boli i jako malo mi ide.
    Pupi ti ko da opisujes moga A kad je u normalnom stanju. Bas sam se pitala gdje si, nisi se javljala.

Fever, MiniMa, Minie, Maybaby,Medleo, tina, jos hrpa cura u zadnje se vrijeme prestala javljat.

Anita tak ja po danu. Prije mi se iz tjesilicu uspavljivao i dudu, i u zadnje vrijemr nema sanse, deracina teska, tako da ga moram dojiti i kad zaspi jos pricekam pa sr izvucem, stavim jastuke oko njega i svoj stavim sa moje strane, bas smo ga danas gledali na kameri stavi rukicu na jastuk, reko sine moj to ti je podvala 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.