Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    26. Srpanj 2020. 23:51

Karla a igračke? Koliko sam puta glumila klauna u autu da mi je muka od vožnje 😂 a jednom sam, kad smo isli na Krk u svatove, joj dala da cica dok sjedi u sjedalici jer nisam vise mogla slusat plakanje. Znaci ona gospođica u jajetu a ja iznad nje i ona duda 🤦🏼‍♀️ I bas se sjećam prvi put kada nisam glumila klauna nego smo se samo odvezli od točke A do točke B je imala 1 godinu i 9 mjeseci .

27. Srpanj 2020. 07:50

Jutro cure,
    Nesto fakat je u zraku kad su nam bebe lude ili svi skacu 😁 moj zaspao tek u pola 11, ali zato me pocastio jednim podojem u 2 ujutro pa je krmio sve do pola 7. 😍 Ja se vec automatski budim non stop po noci, al on je i dalje spavao. 
    https://ibb.co/X8k6Bvq 

skoljka
    27. Srpanj 2020. 08:43

Jutrooo.. 
    Stigla vjestica 😵, sad bar znam uzrok jucerasnjem #necucicugladansam i deranju
    Malina vidjet ces za koji pjesec kad se probudi prije tebe pa te pocne loviti za nos, lice... Nezamjenjivo 💙💙💙

Boa35
    27. Srpanj 2020. 09:02

MickeyMouse

Karla a igračke? Koliko sam puta glumila klauna u autu da mi je muka od vožnje 😂 a jednom sam, kad smo isli na Krk u svatove, joj dala da cica dok sjedi u sjedalici jer nisam vise mogla slusat plakanje. Znaci ona gospođica u jajetu a ja iznad nje i ona duda 🤦🏼‍♀️ I bas se sjećam prvi put kada nisam glumila klauna nego smo se samo odvezli od točke A do točke B je imala 1 godinu i 9 mjeseci .

Imamo i torbu punu igračaka i tablet s crtićima.. sve je to kratkog vijeka.. po 5min zanimljivo .. 
    Kad krene šiza ni dragi bog je nebi smirio 🥴🥴
    .
    M sinoć zaspala oko pol 11, buđenje u 3 i spavanje dalje do 7.. super mi je to, jedno buđenje po noći i onda oko 7-8..pa bude budna sat dva i opet spavanje.. ali stvarno ne znam što je to zadnje dvije večeri s uspavljivanjem.. užas.. 
    Nadam se da se danas neće to ponoviti opet.. 🙈

brankica09
    27. Srpanj 2020. 10:10

Karla mi smo isto sizile u as i u kolicima,ali da razumijem te, kad krene sizit ne pomaze nista, ajde kolica je prihvatila, i voznju bolje nego prije ali ima trenutke , nosim i ja cuda sa nama ali nema pomoci kad ju prebaci 🙈 mozda te iznenadi kad krenete na more 😊 imam cvilidretu  😂🤷‍♀️ tako me zapalo 🤷‍♀️🤭 

Corinne
    27. Srpanj 2020. 11:47

Gdje vase bebe spavaju preko dana? Moj noću u kindebetu ali zadnjih dva tjedna preko dana samo na rukama mi spava, cim ga spustim bilo gdje, budan je isti tren. Sta da radim?

• Anita91
    27. Srpanj 2020. 12:52

Mi smo setale jutros i ja sam nadobudno sjela na klupicu, dreka galama lamace nogama...digla sam se koda me osa upikla za guzicu 🤣.
    Corinne moja se probudi isti tren kad ju spustim na ledja ali ako ju na bok sve je ok, valjda se trzne na ledjima

27. Srpanj 2020. 12:55

Moj spava gdje i po noci - u nasem krevetu. Spustim njega i sebe paralelno i tako lezim s njim. Isto trzne nekad pa se probudi, taj refleks navodno nestaje nakon 4 mj. E i kad se krene buditi uvalim mu ciku i tako nekad produzi san.

• Sancy3
    27. Srpanj 2020. 13:26

Moj je i preko dana i preko noci na nasem krevetu sad ga pokusavamo odviknut pa ga preko dana stavim u njegov, ok prihvaca...

27. Srpanj 2020. 13:28

Sanja89

Moj je i preko dana i preko noci na nasem krevetu sad ga pokusavamo odviknut pa ga preko dana stavim u njegov, ok prihvaca…

Sanja koliko je star tvoj malac? Uvijek zaboravim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.