Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    26. Srpanj 2020. 20:05

Moja jako slini i gura sake u usta al sreca nije nervozna jedino sto danas po danu ne spava nista.stavila ju u kolica provozala i zaspala je

Jahanara
    26. Srpanj 2020. 20:24

Mickey sto se tice povracanja moja je isto povracala u voznji i netko mi je rekao da kad idemo na put da joj ne dajem mlijeko. Poslusala sam i mala prestala. Najgore mi je bilo jer niti jedne tablete nisu za djecu ispod 5-6 godina, jedino ona liza Lizi se vozi al ju ona nije htjela.

skoljka
    26. Srpanj 2020. 20:32

Sanja koja uzivancija, zna i on sta valja 👍🏻
    Karla e bas sam htjela predloziti da idete ili jako rano, mozda poslije jutarnjeg podoja kad zaspi pa je odmah smjesti u jaje, ili navecer kad idete na spavanje 🤷🏻‍♀️
    Jel palite klimu u autu, mozda joj je vruce. Kod nas je klima obavezno ali pozada iskljucim puhanje samo naprijed lagano puse, a on je svakako okrenut prema natrag. I imam tetru u jajetu da se manje znoji, znaci ako mu je vruce o da je nepodnosljiv, ako mu pasu svi uvjeti onda je ok..
    Mybaby a gdje si sad u Bosni, mislim koji grad/selo, da nisi mozda u Sa 🙄💖
    Miki vidis mozda bi i ja trebala izdajati svaki obrok i dati mu jer jw ludnica kad doji. Ali kad se probudio izdojio je sve za cas. 

skoljka
    26. Srpanj 2020. 20:35

malina08

Skoljka, i moj je u crnom i grmljavini od prekjucer😂😂 spavao danas po 20min oko 4x mislim, bit ce navecer show🙄

Mog je valjda ljulja oneavjestila 🙈😂, stvarno je bio nepodnosljiv, znaci dere se kao da namjerno to radi, fakin mali

MickeyMouse
    26. Srpanj 2020. 21:04

Jahanara probali smo sve, ak jede povrati, ak ne jede ujutro nakon buđenja a krećemo povrati samo kiselinu 🤷🏼‍♀️ Probali smo te Lizzy (ti si mi jednom prilikom savjetovala) i bile su dobre, nije povratila. Sad već neko vrijeme nije  povratila, nadam se da smo prošli tu fazu 🤞🏼
    Skoljka probati ću nakon dnevnog podoja svakog izdojiti koliko ide pa možda skupim za navečer. Večeras nije ništa jela na cicu pa sam izdojila 120 ml - najviše ikad 😄

Jahanara
    26. Srpanj 2020. 21:27

Mickey zaboravila sam da sam vec to pisala za Lizzy 🙈 jede moja prije puta ali ne mlijeko. Znaci pojede nesto suho-npr kruha i namaza, ne dajem joj kakao kojibi inace uz to pila, ne dajem cokolino ili griz. Joj, poznato mi je to kad se dize zeludac od kiseline. Do nedavno nam je tako bilo. Ako dorucak kasni pet minuta, zeludac ide van🤦‍♀️ al nam je i dalje ostalo ako se jako rasplace da povrati od te sline sta joj se skupi. 

sagi
    26. Srpanj 2020. 21:34

Hvala cure,  mirnija sam kad čujem da je kod vaših bilo tako i da je to normalno :)

My baby i moj slini i gura šaku u usta 🙉
    Sanja super za put i baš je sladak mali, uživa 🙂

My baby
    26. Srpanj 2020. 22:04

Skoljka nisam u Sarajevu u Vitezu sam😁znam da je u Sarajevu najvise zarazenih

skoljka
    26. Srpanj 2020. 22:15

My baby

Skoljka nisam u Sarajevu u Vitezu sam😁znam da je u Sarajevu najvise zarazenih

Ah ti si tam medju sumama u prirodi, tamo sigurno nema korone 😂. 

Boa35
    26. Srpanj 2020. 23:06

Sanja super za put! 
    Ms nama ne pali ništa kod vožnje..probali smo je uspavati, pa staviti u jaje, al čim jaje klikne na bazu ona je budna..ili čim čujr zvuk auta ona je budna.. 
    To da je uspavamo i idemo po noći nam je samo jednom upalilo kad je imala dva mj, poslje više nije.. 
    Klima nam uvijek radi, nije do toga.. jednostavno se ne voli voziti.. isto kao i u kolicima.. 🤷
    .
    Ja ne znam što je danas, ali od dva popodne je pere neka nervoza.. od 18 sati je ona budna, tek sad zaspala.. od 21h je uspavljujem.. poludila sam..koma.. ona nervozna, plače, neće jesti..ma užas živi.. 
    Sad je napokon zaspala al će se vjerojatno brzo probuditi jer je prije 9 jela.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.