Zapamtila sam samo preslatke bebe i fredov kolut 🙈
❤️❤️
I ja 😂😂.
Cure jel normalno dajete bebama oleovit d3 kapi iako je ljeto, mislim ima dosta sunca? Mi smo danas napunile 3 mjeseca pa pocinjemo s kapima 😊
Mi smo krenulii za malinsku ovo nam je prvi duzi put s njim drz te fige!!
Sanja,sretan put!!:)
Mi smo krenulii za malinsku ovo nam je prvi duzi put s njim drz te fige!!
Uzivajte 😊😊
Zapamtila sam samo preslatke bebe i fredov kolut 🙈
❤️❤️
I ja 😂😂.
Cure jel normalno dajete bebama oleovit d3 kapi iako je ljeto, mislim ima dosta sunca? Mi smo danas napunile 3 mjeseca pa pocinjemo s kapima 😊
Ja dajem Oleovit vec mjesec dana. A sta ja znam, nece im nista bit, nekad zaboravim 😁
Ajme koliko slatkoce u tim bebicama! 🥰
Nisam znala za taj kolut, moram ga obavezno kupiti, super mi je ovo kupanje u kadi!!
Jel vi tusirate bebe nakon izlaska iz mora odmah ili kad dodete doma s plaze?
Meni je pedijatrica isto rekla, kvrzica iza uha je limfni cvoric, povukao se nakon tjedan dana otprilike. Bez brige
Sretan put svima koji ovih dana putuju! Ako imate neke savjete kako sto bezbolnije podnijeti put, slobodno tipkajte. Za tjedan dana mi putujemo iz Praga u Zagreb
Sanja sretan put! Uzivajte!
Pisite o morskim avanturama😀 mi se spremamo kad malcu budu 3mj, al uopce ne zna kako ce to izgledati😅
Juteo.. A se probudio saf vremena prije nego jucrt i odmah se osjeti nervoza. Maloprije je toliko plakao da je to bilo strasno, muz veli gladan je, ma kako ce biti gladam prije nekih sat je sisao, jesva sam ga smirila. Sad ga dojim, sad smo u 22t jel ima neki skok sad.
Jucer je bio baas raspolozen, lijepo spavao, igrao se, smijao najglasnije valjda sto moze, a danas drugo djete, mali placljivi mrgud.
Majo uh sto sam ljubomorna, bas ste fensi sa tim ocalama🙈 necete se izgubiti 😁, ti si ova plava pretpostavljam 😉
Mybaby kako lijepo okano ❤️
Karla Mareta ce biti moja snajka, eto rezervirala sam je 😊 Stvarno ima puno kose, ali cini mi se da je i tvoja jako gusta. A je imao jako puno kose kad se rodio, a sad je skoro sve opalo.
.
Sagi eh ovak, moj A je to imao na obje strane, prvo na jednoj, pa na drugoj. To su ti limfni cvorovi. To je normalno da bebe imaju, i da se pojave pa nestanu pa opet se pojave ili se vise ne pojave, to znaci da normalno hormoni rade koje luce te zlijezde. Ako dodje do naglog povecanja, natecenosti i crvenila onda se odmah javiti pedijatru. Ako se nikako ne opipavaju kod beba te zlijezde nemora znaciti da nesto nije uredu ali isto tak moze biiti znak da nesto nevalja.
Skoljka frendica mi je kupila knjigu kad sam rodila, zove se cudesni tjedni i tamo pise sve o skokovima i kako ce nam bebe evoluirati u svakom tjednu :). Ima i neka tablica sa skokovima https://ibb.co/xqX4gQ7
Anita ja ne dajem svaki dan i pedica je rekla danema potrebe jer ima sunca.Sto se tice puta mi smo putovale u Bosnu skoro pet sati i sve je prespavala i voli biti u autu cim ju stavim vec spava
Hvala za odgovore za nosiljku! Ja se bojim da je jos premali? Znaci nije? Imam isto baby tulu standard, nemam onaj umetak za novorodence :/ iako on ima vec 7,5kg
Sortiraj odgovore
Najstariji