Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    26. Srpanj 2020. 09:03

Karla preslatka je 🥰 kolko slatkih cura za Tea 😂🙊
    Baš mi je drago da se uspijete odmoriti i da vam je sada lakše 🙂

Jahanara
    26. Srpanj 2020. 09:04

Jutro cure!
    Majo bas vam je lijepo! Uzivajte🤗
    .
    My baby preslatka je🥰
    .
    Sagi kceri sam kad je imala godinu dana napipala kvrzicu na istom mjestu koje si opisala samo s lijeve strane. Dugo ju je imala, poslije sam prestala i pipati. Rekla su mi dva pedijatra da to nije nista, da puno beba ima te kvrzice i da ne brinem. Mislim da su rekli da je limfni cvor u pitanju. Al svakako pitaj kad budete isli na kontrolu.
    .
    My baby i Mellorine bit ce da imamo istu klimu... tako je i kod nas jedan dan prevruce, drugi zima. U stanu nam navecer bude i hladnjikavo.

Jahanara
    26. Srpanj 2020. 09:21

Karla preslatka je!🥰 koliko kosice ima🤩

skoljka
    26. Srpanj 2020. 11:05

Juteo.. A se probudio saf vremena prije nego jucrt i odmah se osjeti nervoza. Maloprije je toliko plakao da je to bilo strasno, muz veli gladan je, ma kako ce biti gladam prije nekih sat je sisao, jesva sam ga smirila. Sad ga dojim, sad smo u 22t jel ima neki skok sad.
    Jucer je bio baas raspolozen, lijepo spavao, igrao se, smijao najglasnije valjda sto moze, a danas drugo djete, mali placljivi mrgud.
    Majo uh sto sam ljubomorna, bas ste fensi sa tim ocalama🙈 necete se izgubiti 😁, ti si ova plava pretpostavljam 😉
    Mybaby kako lijepo okano ❤️
    Karla Mareta ce biti moja snajka, eto rezervirala sam je 😊 Stvarno ima puno kose, ali cini mi se da je i tvoja jako gusta. A je imao jako puno kose kad se rodio, a sad je skoro sve opalo.

Sagi eh ovak, moj A je to imao na obje strane, prvo na jednoj, pa na drugoj. To su ti limfni cvorovi. To je normalno da bebe imaju, i da se pojave pa nestanu pa opet se pojave ili se vise ne pojave, to znaci da normalno hormoni rade koje luce te zlijezde. Ako dodje do naglog povecanja, natecenosti i crvenila onda se odmah javiti pedijatru. Ako se nikako ne opipavaju kod beba te zlijezde nemora znaciti da nesto nije uredu ali isto tak moze biiti znak da nesto nevalja. 

My baby
    26. Srpanj 2020. 11:53

Sagi slazem se to su limfni cvorovi moja mladja kcer je imala kvrzicu oko vrata negdje pa sam ju odvela jer me panika uhvatila no pedica rekla da je limfni cvor i da to nestaje pa se vrati i tako.
    Ja sam u Boani kod sestre zato mi je hladno a kod mene u zg je pakao u stanu mislim
    Da cemo ovdje uspjet iznosat svu zimsku odjecu koja bi nam na zimu bila mala😂

26. Srpanj 2020. 12:07

Zapamtila sam samo preslatke bebe i fredov kolut 🙈
    ❤️❤️

• Sancy3
    26. Srpanj 2020. 12:33

Mi klokanicu koristimo svaki dan, drukcije nebi mogla u ducan nespretno mi je i ovako se nateglim😂😂
    Bebice su predivnee😍😍😍

MickeyMouse
    26. Srpanj 2020. 12:58

Mybaby i karla prekrasne su bebe 😍
    Kod nas isto na donjem katu je hladnjikavo, a gore na katu je bas vruće, vani pakleno - ne znas kak da je obučeš 😄
    Mi se nosimo u ergu ali imam obični 360 tak da imam onaj umetak za novorođenče u njemu. Neki dan sam usisala kuću s njom u tome ☺️
    Nama je jučer bio naporan dan jer je promijenila okruženje, bili smo kod mojih pozdravili se sa sekom,  nećakom i šogorom tak da je slabo spavala i sinoć radi toga bas teško zaspala 🤷🏼‍♀️  

• Sancy3
    26. Srpanj 2020. 13:29

Mi smo krenulii za malinsku ovo nam je prvi duzi put s njim drz te fige!! 

MickeyMouse
    26. Srpanj 2020. 13:31

Sanja sretno! Uživajte na moru ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.