Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    My baby
    26. Srpanj 2020. 00:03

https://ibb.co/Pj5vrjd Evo vam okano jedno

sagi
    26. Srpanj 2020. 01:09

Maja super ste 😎
    My baby preslatko 🥰

sagi
    26. Srpanj 2020. 04:20

Jel koja bebica imala kao kvržice na glavicu, opipala na desnoj strani otraga, negdje u razini sredine uha pomične male kvržice. Sad pipam ima i na lijevoj 🤔

brankica09
    26. Srpanj 2020. 07:03

Maja 3

Evo jedna s plaze-bez najmladjeg clana-spava u kolicima🤣
    https://ibb.co/HHckskC

Uzivanje 🌴 bas ste super 🥰🤩

brankica09
    26. Srpanj 2020. 07:03

My baby

https://ibb.co/Pj5vrjdEvo vam okano jedno

❤ malo

bejb2
    26. Srpanj 2020. 08:10

Jutro curke!
    Jel netko od vas poceo koristiti nosiljke? Ne marame nego bas ergonomske nosiljke? 

26. Srpanj 2020. 08:26

Brankica uf drzim fige da nije prevelika steta, strasno
    My baby preslatke okice male, tako je i kod nas skoro jedan dan ledeno drugi vruce
    Jagodice a neki tako odmah daju komadice, sve i o bebi ovisi, dok sam starijoj zapocimala pa citala tako po forumima i isto ima svega, neke bebe nece uopce skroz blendano, neke nece komadice i tako svasta nesto. Ja sam nesto gnjecila nesto blendala na pocetku, ali naravno da je i tekstura hrane jako bitna i nije to komadici samo za motoriku nego i za govor.
    Sagi imao od frendice mali,cak mislim da i moja starija, ali jedva primjetnu, ped je objasnio sto je ali sam zaboravila, uglavnom nista zabrinjavajuce, ali pitaj svakako drugi put ped da ti objasni pa si mirna.
    Maja super vam je, uzivajte
    Kod nas opet bar 5 puta buđenje, a dobro mora i mene zapasti par neprospavanih noci valjda 😂

Boa35
    26. Srpanj 2020. 08:54

Majo baš ste prava ekipa! Uživajte! 
    My baby koji slatkiš 😍😍
    .
    https://ibb.co/C2Q8fZS
    Evo i nas s plivanja jučer 🏝️ pripremale smo se za moreno 😊 
    Cure, moram se pohvaliti (samo se nadam da neću ureknut sad to) al mi imamo samo jedno buđenje po noći zadnjih nekoliko dana.. zaspi oko 22-23, buđenje između 3-4 i spavanac dalje do 7-8 🤗 tak da smo svi lijepo naspavani. 
    Presuper nam je što je sad malo veća, pa je ujutro stavimo kod sebe u krevet i igramo se svi troje zajedno.. 

Boa35
    26. Srpanj 2020. 08:58

bejb2

Jutro curke!
    Jel netko od vas poceo koristiti nosiljke? Ne marame nego bas ergonomske nosiljke?

Mi smo u klokanici svaki dan . 
    Imamo ergobaby omni 360. 
    Sad nam je super..a prije nije htjela u nju..vrištala bi.. sad zadnjih mj dana je nisam uopće stavljala..i neki dan je izvadim da je probam stavit unutra, kao da vidim ima li smisla nosit klokanicu na more..a ono mala uživa unutra 🙈 kod njih se to baš brzo mijenja.. 
    Tak nam je bilo i s kolicima. 

sagi
    26. Srpanj 2020. 08:59

Bejb2 ja jesam, mislim da je malom draža marama, meni nosiljka čisto zato jer ne moram vezati prvo.
    Nosim ga samo malo po stanu, balkonu nismo još išli na duže van. Imam Ruckeli i super mi je, a imam i Tulu, al nikako da ga stavim i u nju pa da vidim koja mi je bolja.🙈
    Pitala sam Sabola kad sam bila kod njega za nosiljku i reko je da može, i ova s baby handlinga također. Samo treba paziti na ispravan položaj.
    Mellorine hvala 🙂 i ja su muslim da nije niš, al ću nazvat pedijatra čisro da budem mirna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.