❤️🤗
.
Sanja a joj, raspad sistema, sta cete sad, otkazivat, ili, vjerujem da nas dosta ima koronu a da ni neznamo 🤷🏻♀️
Mybaby sta to kod vas snijeg pa je ljepotica tako toplo obucena 🙈😂salim se, znam da si rekla da seka ima dobru fasadu 😁
Jagodice to ona tebe savjetuje da krenes sa BLW tehnikom. Neznam, ja nisam za to na pocetku. Nakon nekog vremena cu mu nuditi ponesto da sam jede, ali ne bas cijeli obrok da mi mrljavi i nateze i pola daba izgubim sa stim, nemam ja zivce za to niti me taj nacin privlaci, motoriku razvija na druge nacine, nemora mu to biti prioritet.
Karla ma uzivat ce u moru, vidjet ces, bitno je samo na prvu da se ne uplasi, prvo je bez koluta u vodu lagano mocite pa poslije u kolut, vidket ces srecu😊
Brankica uh, gadno, nadam se da nece biti ogromne stete ni kod roditelja niti na autu. 🤞🏻 Brz oporavak
Majo jeste ponjeli one koktelcice 😉, 🍹🏖️☀️ uzivajte
Karla očito sam neš pomiješala, tj krivo shvatila kad putujete 🙊
My baby dobra je ljuljačka i slatkica u njoj 🥰 i jaja primijetih kak je obučena 😁
Brankica uf, kad te krene 🙄 nadam se da starcima ipak neće na kraju biti velka šteta, a i vama 🤞
Jagodice pa neke bebe nikad ne prihvate kašice i odmah jedu komadiće.. nama je mama samo vilicom izgnječila hranu i tak nas hranila..nije blendala ništa.. ja ću svakako blendat na početku, a kad će kužit polako onda joj uz kašicu ponudit komadiće na hranilicu da ona paralelno se igra/jede sama..mada vjerujem da će tog više bit okolo nego u ustima 🙈
❤️🤗
.
Sanja a joj, raspad sistema, sta cete sad, otkazivat, ili, vjerujem da nas dosta ima koronu a da ni neznamo 🤷🏻♀️
Mybaby sta to kod vas snijeg pa je ljepotica tako toplo obucena 🙈😂salim se, znam da si rekla da seka ima dobru fasadu 😁
Jagodice to ona tebe savjetuje da krenes sa BLW tehnikom. Neznam, ja nisam za to na pocetku. Nakon nekog vremena cu mu nuditi ponesto da sam jede, ali ne bas cijeli obrok da mi mrljavi i nateze i pola daba izgubim sa stim, nemam ja zivce za to niti me taj nacin privlaci, motoriku razvija na druge nacine, nemora mu to biti prioritet.
Karla ma uzivat ce u moru, vidjet ces, bitno je samo na prvu da se ne uplasi, prvo je bez koluta u vodu lagano mocite pa poslije u kolut, vidket ces srecu😊
Brankica uh, gadno, nadam se da nece biti ogromne stete ni kod roditelja niti na autu. 🤞🏻 Brz oporavak
Majo jeste ponjeli one koktelcice 😉, 🍹🏖️☀️ uzivajte
A morat cemo, medu njima je i kum...
Hahha cure drage u kuci kod seke je toliko hladno da ne bi vjerovali i prehladno joj je u kratkim rukavima i u ovom joj budu hladne rukice😂vani smo samo u kratkim rukavima.ni ja nisam u kratkim rukavima izadjem van u dvoriste da se ugrijem😂
Curke svekrva mi kaze da zasto ja ne bi davala meso i ppvrće na sitne komadiće narezano da je to bolje. Naravno da zelim počet s kašicama i to sam joj rekla ali ona tvrdi da je bolje ovako narezano i na kraju se nismo uspjele slozit jer je svaka tupila svoje haha. .. Samo me zanima kad se bebi moze tak dat na sitno narezano. Čisto da joj drugi puta znam odgovorit kad mi da neki svoj čudan savjet 🤦🏻♀️
Zavisi od bebe do bebe, a recimo da tamo s 8,9mj krecu komadici naravno ako beba ne pokaze interes ranije,ja recimo imam problem s malim on meni jos slinu nije savladao i svako malo mu se zagrcne i krene se gusit,mene je moja pitala jel iduci tj. Krecemo s kasicama jer je ona vidjela da mogu s 4mj ma mislim...neznam kako cu krenut ni sa 6mj ako se ovako bude nastavljalo a kud ranije...
Curke svekrva mi kaze da zasto ja ne bi davala meso i ppvrće na sitne komadiće narezano da je to bolje. Naravno da zelim počet s kašicama i to sam joj rekla ali ona tvrdi da je bolje ovako narezano i na kraju se nismo uspjele slozit jer je svaka tupila svoje haha. .. Samo me zanima kad se bebi moze tak dat na sitno narezano. Čisto da joj drugi puta znam odgovorit kad mi da neki svoj čudan savjet 🤦🏻♀️Jagodica samo ti radi po svom, pusti babu 😊 skuzit ces kad ce ti htjet otet zlicu , ( 8-9mj.) super je da za finu motoriku no nema svrhe da samo gnjeci a ne moze do usta 🤷♀️ sve u svoje vrijeme, kaj bi baba da beba odmah gloda snicle 🤦♀️
Na ovo sam se odvalila
skoljka,sretnih 5 mj...neznam jesam vec rekla.. kud prije?
My baby..mala uziva!
Poplave..ja naucena na njih...odrasla u tom sranju...ali rade goleme stete. Uzas.
Krstenje-hvala Bogu mi obavili..nadam se da cete uspjet sve po planu.
Evo jedna s plaze-bez najmladjeg clana-spava u kolicima🤣
https://ibb.co/HHckskC
Skoljka-nema koktelcica...bar zasad. Vidjet cemo do kraja. Sutra se spremamo cijeli dan na plazu..pa bi mi mozda i trrbali-ko prezivi...pricat ce.
Sortiraj odgovore
Najstariji