Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lena2
    23. Srpanj 2020. 15:32

Dobila sam i za vadit nalaze, dali mislite da bi mi to dao da mu je nesto cudno 

• lena2
    23. Srpanj 2020. 15:39

Dobila sam i slikicu ali beba je skroz malena
    Reko mi je da je tek 5tj 
    Po menst danas 6ravnih
    Reko je da bi trebalo bit sve uredu
    Sta misite da cekam dva tjedna ako mi rece da ne moze iduci tjedan ili da odem privatno

skoljka
    23. Srpanj 2020. 15:53

Sanja89

skoljka

Jutroooo…mi odosmo do Lovrana kod prijatelja na dva dana. Kakvo je sugavo vrijeme izgleda nista od kupanca, al svejedno sam ponijela pratecu opremu 🙈😂😂😂
    .
    Malac ko da je znao da ide na more u pola 6 se zbudio, tako da smo i mi ustali i spremili se, nema se sta cekat, da se dan iskoristi. Sad spava u autu 💪🏻
    .
    Ali inace zadnjih dana od kad sam presla sa sensitiv hrane na pro tako mi slabije spava, poceo se redovno buditi oko 3, nocas ga cujem nesto suska, pogledam na kameru, on se igra sa tjesilicom 🙈
    Bila sam ubjedjena da je ta pro hrana jaca, ali ocito se navikao na srnsitiv pa bolje spavao sa njom.

Stizes u moje krajeve🙂🙂nadam se da ce vas kisa ipak zaobici

Evo imas mahanje 👋🏻sjedimo pored bazena i gledamo kako kisa pada, bas sam htjela na kupanac u more ali mali spavao pa da ga ne budim i sad kisa, mozda sutra bude bolje.. 

• Pupi30
    23. Srpanj 2020. 15:58

Hvala curke...bome vrijeme leti 😱😱

• Pupi30
    23. Srpanj 2020. 15:59

lena2

Reko mi je da je tek 5tj
    Po menst danas 6ravnih
    Sta misite da cekam dva tjedna ako mi rece da ne moze iduci tjedan ili da odem privatno

Nemoj se brinuti...ja sam prvi put bila sa 5 ipo i vidjela se samo vrecica...tek sa 7 tjedana otkucaji

Jahanara
    23. Srpanj 2020. 16:12

lena2

Reko mi je da je tek 5tj
    Po menst danas 6ravnih

Da sam na tvom mjestu izvadila bi sve nalaze i isla na pregled tada kad si narucena. Znam da si nestrpljiva i da jedva cekas al zaokupi se necim ta dva tjedna, brzo ce to proci.😉 

skoljka
    23. Srpanj 2020. 16:21

Pupi sretna okrigla  tri mjeseca 🥳

Jagodica sretan rockas 🥳

My baby
    23. Srpanj 2020. 16:23

Pupi sretnih tri mjeseca❤️
    Jagodica sretan rockas 😘i lijepo se provedi

• lena2
    23. Srpanj 2020. 17:02

Znam da jesam . Ali malo je previse 14 dana pitat cu ga mozda bar u petak znaci 10 dana tj 4 dana prije da me primi a nalaze su otic vadit par dana prije . Dali se u nalazima moze vidjet jel sve uredu? Ovo mi je prva trudnoca pa neznam .ali znam da mi je trebalo 4 mjeseca da ostanem trudna i da sam najsretnija ali isto tako me to i muci

23. Srpanj 2020. 17:06

Lena2, inace se preporuca ici na prvi pregled sa 8-9 tjedana upravo zato da se izbjegne ovo sto ti sad prozivljavas... Strpi se,bude sve ok :) zaokupi se necime jer ovako samo stresiras sebe i bebu. Vrlo moguce da ce ti i poceti brzo kroz koji dan mucnine (meni je bilo tako), e tek onda se ne moras moras vise brinuti 😁 kazem, cesto je tako, nije pravilo! U svakom slucaju javi nam se tu da znamo da je sve ok 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.