Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    10. Srpanj 2020. 21:32

🙄❓❗
    Di ste zenske? 

MickeyMouse
    10. Srpanj 2020. 22:32

Evo nas 😄
    Mi danas bili bez starije Seke, mala je spavala u miru, jela u miru sve opušteno 😂 ali nam ipak fali seka da nam daje puse i grli i skače oko glave. 

Jahanara
    10. Srpanj 2020. 22:40

Mi smo u nekom ludom ritmu bili danas😅 bili vani oko 9 do pola 11. I onda uspavljivanje do 2🙄 jedva zaspao. Predvecer opet van isli i evo lezim uz kcer, ona spava a meni se ne da dignuti😂😂 Teo s muzem u boravku budan al bar je dobre volje.
    .
    Majo jel gotova torta, kolaci?
    .
    Ima netko kolica Kinderkraft? Gledam njihova kisobran da bi uzeli, a ne znam nikog da ih ima. kad idemo nekud ova nam zauzmu pola gepeka...

Maja 3
    10. Srpanj 2020. 22:59

Jahanara

Mi smo u nekom ludom ritmu bili danas😅 bili vani oko 9 do pola 11. I onda uspavljivanje do 2🙄 jedva zaspao. Predvecer opet van isli i evo lezim uz kcer, ona spava a meni se ne da dignuti😂😂 Teo s muzem u boravku budan al bar je dobre volje.
    .
    Majo jel gotova torta, kolaci?
    .
    Ima netko kolica Kinderkraft? Gledam njihova kisobran da bi uzeli, a ne znam nikog da ih ima. kad idemo nekud ova nam zauzmu pola gepeka…

Ne zelim ni slikat kolace🙈
    Kuglice super,cupavci solidni,neki sa sirom ok..becke su mi podlile cokoladu..i jos ih klinci sredili jad su iz vrtica dosli...tortu je kuma rekla napravit..tako da sam mirna..i jos 1 kolac..i druga kuma eadi 1 kolac. Al najavljuju nevrjeme..a ja uzela i dvorac na napuhavnje..i svasta nesto..i neznam di cu smjestit sve ljude u kucu..imala u planu dvoriste i garazu..
    Evo sjela na terasu s muzem popit pivu..da se malo dobim. Luda sam vec. Slikam sutra..a slike stavim kak stignem.

Maja 3
    10. Srpanj 2020. 23:01

inace,curke iz Ka;djecji vrtic bubamara-na baniji,ima te gluposti na napuhavanje..ako kom treba-da ih reklamiram malo-300 kn najam..al sam ides po njega i vracas ga. Super povoljno,jer smo inace placali 500/600 kn. Pa da znate.

Maja 3
    10. Srpanj 2020. 23:07

Jahanara,svi ih hvale..neznam tocno za kisobran..ali 3 u 1 samo pozitivna iskustva culi. Ja ih nemam...imamo neka kod seke na moru...obicna iz ducana...za cca 300 kn. 2 god su malog izdrzala...a bit ce i za Ninu sljedece godine. Meni doma netrebaju..sve s sportskim djelom obavim...pa si necu ni kupovat bezveze.. a i kupili smo sad nova kolica...pa da ih iskoristimo. Za Tenu smo isto nova kupili...pa ih je Luka nasljedio(unisex)...al ih je on i dokrajcio...fizicki su ok...al izgledom...kao da su stara 10 god. Kosara i jaje super...a sportski dio koma..

Jahanara
    11. Srpanj 2020. 00:04

Ajme koliko kolaca! Svaka cast!
    🤞 da vas zaobidje nevrijeme ili neka bar priceka dok proslavite! Uzivajte!

11. Srpanj 2020. 00:09

Maja, ma svaka ti cast na kolacima, ja bih istog trena narucila
    .
    Evo moj VALJDA napokon zaspao iz desetog pokusaja od 20h. Sad sam mu dala kapi za grceve iako mislim da ih nema i odmah je zaspao. Doduse, te kapi su i za nemir i razdrazljivost pa nekad upali. Manje place navecer, al spavanje je lutrija veceras, mozda se prespavao tokom dana. Stalno se nosimo trbuh o trbuh,pridrzavam glavicu a on gleda svuuuda okolo. Najdrazi mu je jedan prozor, nalukava se van kao stara baba i ozbiljno razmislja 

sagi
    11. Srpanj 2020. 01:23

Maja bravo 🙂

Jučer i ja bila na prvom ginek pregledu, sve ok. Rekao mi da radim Kegelove i dao zeleno svjetlo za normalan život  😁

Teo je zadnjih dana uspavan, lijepo i dosta spava.

• MiniMa
    11. Srpanj 2020. 07:58

Jutro svima 
    Majo svaka cast na kolacima 🎂🍰🧁🥧
    Da vas bar vrijeme posluzi, ti napuhancisu super stvar... Mi planirali uzet za krstitke jer cemo imat ok0 30 djece, pa da im ne bude dosadno, a i da roditelji mogu malo predahnut 🙈

I ja jucer obavila ginica... Uzv mi nije raden, samo vaginalni pregled i izvana stisnuo trbuh da vidi jel se maternica vratila.... Nije bilo bolno, vise neugodno jer sam ja sva bila stisnuta zbog straha od rane hahaha
    Al kaze da je sve lijepo zacijelilo da se ni ne vidi da sam rodila
     dao zeleno svijetlo za druskanje s muzem, al kolko god bi ja htjela, nekaj me u glavi koci, tak dda cemo vjv pricekat jos malo... 

Mi jucer imali prvi posjet na hitnu 😳
    Znaci u cet navecer stavili cistu pelenu i unatoc dva podoja tokom noci, pelena je bila suha do pol 8, onda se posteno popiskio i u pelenu i jos svuda okolo dok sam ga presvlacila.... Jutro proslo normalno, a onda opet ista prica negdje oko 11,pa do 18bez mokre pelene.... To u 18 smo vec bili na Rebru i tam su me popljuvali kao pa mokra je pelena, al znam koliko on inace napuni pelenu, a ova je bila nesto sitno popisana s obzirom da nije piskio 7 sati... I cijeli dan mi je prespavao, nisam ga opce mogle onak na skroz probudit, i prematanja i hranjenja smo obavljali u polu snu i svejedno je bas lijepo jeo.. A kad smo usli u ambulantu, on se smijao i gugutao i sestrama i doktoru, znaci drugo dijete 
    Doslovno me pitali sta smo dosli
    Na kraju mu stavili vrecicu za urin i izvadili krv i svi nalazi uredni i ovako doktor dok ga je gledao nije nista komentirao da ne valja.... 
    Nemam pojma sto je to jucer bilo, al evo nocas su pelene bile normalno mokre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.