Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jahanara
    11. Srpanj 2020. 08:28

MiniMa i sta su ti rekli za te suhe pelene? Moj rijetko kad preko noci piski, znaci od 11,12 navecer pa ujutro dok se ne razbudi. Isto imamo 2 podoja u noci, oko 2-pola 3 i oko 5. Preko dana puni pelene svako malo. Pitala sam pedijatra al mi nije nista konkretno rekao, da ako preko dana uredno puni da je sve ok. Idemo 21.k njemu pa cu ga uzivo zagnjaviti s tim.

My baby
    11. Srpanj 2020. 08:44

Mi obavili cjepljenje znaci nije zakmecala sve super od proslog puta je dobila 1500💪💪i 60 cm rekla mi pedica samo nastavite s dojenjem jer ja nju samo dojim

Jahanara
    11. Srpanj 2020. 08:49

My baby bravo za odlican pregled! 

• MiniMa
    11. Srpanj 2020. 09:32

Jahanara

MiniMa i sta su ti rekli za te suhe pelene? Moj rijetko kad preko noci piski, znaci od 11,12 navecer pa ujutro dok se ne razbudi. Isto imamo 2 podoja u noci, oko 2-pola 3 i oko 5. Preko dana puni pelene svako malo. Pitala sam pedijatra al mi nije nista konkretno rekao, da ako preko dana uredno puni da je sve ok. Idemo 21.k njemu pa cu ga uzivo zagnjaviti s tim.

Iskreno nisam nista pametnija od tog pregleda, receno mi je samo dalje pratit stanje i to je to jer su svi nalazi uredni i kao spolovilo mu normalno izgleda, tj prepucij je otvoren, pa kao nema ni fizicke zapreke da normalno mokri.... Nama se evo to sad prvi put desilo, s tim da znaci i noc i dan je bio skoro suh cijelo vrijeme i jos u kombinaciji sa tim cjelodnevnim spavanjem... Ufff
    Makar za spavanje se tjesim da mozda nadoknaduje, jer od proslog vikenda pa do jucer su nam i  noci i dani bili kaoticni
    Al evo i jutros kad je bio skroz budan djeluje zadovoljno, ne cvili, nema temperaturu, smijulji se, normalno jede.... Vidjet cu kako ce nam vikend proci, pa sljedeci tjedan lako odem pedijatru da cujem sta ce ona rec....

Fever
    11. Srpanj 2020. 09:38

Moj od kad spava duze po novi npr zaspe u 20.00 prvo buđenje za papat oko 2-3 suha pelena
    Tek ujutro bude mokra, zo mi je pod normalno sad, preko dana piski normalno.
    Mi i dalje imamo problem preko dana sto se probudi cim ga se spusti u krevetic, ono nisam osla u drugu sobu upalit babyphone eto ga.
    Zato bude umoran ko pas to za kupanje i opatosi se poslije.
    Idem ovih dana kod gin na prvi pregled

It’s a baby boy💙

My baby
    11. Srpanj 2020. 10:09

Pa i moja kako spava navecer kad ju u snu idem presvuci u toku noci zna joj pelena biti suha pa to smatram isto pod normalno nego mi naucile da pisaju po sto puta i tako kakaju😁pa cim se to smanji mi mislimo da je nesto tako sam i ja mislila

My baby
    11. Srpanj 2020. 10:10

To sam u zadnje vrijeme primjetila dosad je znala imat i nocu popisane pelene ali sad joj se zna desit u toku noci da joj bude suha pa ujutro nastavi sve normalno

Jahanara
    11. Srpanj 2020. 10:36

Onda je to normalno, ipak spavaju po noci. Moj se probudi za papanje 2 puta al ne razbudi se. Znaci popiski se ujutro kad se bas razbudi. 
    .
    Fever mi imamo takaav problem po noci nakon prvog budjenja oko 2,pol 3. Pojede i ne mogu ga tad prebacit u kinderbet jer se budi pa ostanemo nas dvoje u boravku spavat.

11. Srpanj 2020. 10:37

Fever

Moj od kad spava duze po novi npr zaspe u 20.00 prvo buđenje za papat oko 2-3 suha pelena
    Tek ujutro bude mokra, zo mi je pod normalno sad, preko dana piski normalno.
    Mi i dalje imamo problem preko dana sto se probudi cim ga se spusti u krevetic, ono nisam osla u drugu sobu upalit babyphone eto ga.
    Zato bude umoran ko pas to za kupanje i opatosi se poslije.
    Idem ovih dana kod gin na prvi pregled

Tako se i nas budi pa ostanem s njim lezat. Danas cu probat bez toga ako ne spadnem s nogu

sagi
    11. Srpanj 2020. 11:51

My baby super za pregled 🙂

Da, i našem se znači dogodit da ima suhu pelenu po noći pa nadoknadi ujutro 🙈

Eto mi danas osim javnog presvlačenja u kolicima obavili i i prvo javno dojenje u parku 💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.