Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sagi
    09. Srpanj 2020. 23:16

RitaM

Malina,
    Joj hvala puno, puno, stvarno mi znace te preporuke! Sve ce mi dobro doci. Informiram se i ja na yt, i to ce mi valjda pomoci, ali iz prve ruke nekako najbolje dode. Brine me to da cu nesto propustiti dati bebi, tipa te probiotike - valjda ce mi to reci. Ili da cu neke vjezbice propustiti - kad se vjezbaju kukici i kad se bebu stavlja na trbuh da vjezba glavicu? 🤔

Bez brige, ja sam tolko čitala i tu komentirala pa zaboravila na probiotik (waya) i počela nakon 2, 3 tjedna. I živi smo i dalje 😉
    U bolnici će ti reć da K1d3 ide od 8.dana, tak smo i počeli, nismo primijetili da mu smetaju, tako da dajemo to i wayu.
    Svakako preporučam da proučiš o dojenju (ako želiš dojiti, naravno), o zastoju mlijeka  i mastitisu. Tako da ako slučajno imaš problema možeš odmah reagirati , ja sam tako spriječila mastitis.
    Pripremi se na hormone, ja sam bila jako plačljiva, u trudnoći mi nisu divljalu, ali nakon poroda, koma.
    I ako ćeš slučajno imati epiziotomiju (držim 🤞da nećeš), dječji kolut na napuhavanje  je bio moj prijatelj kod sjedenja 😉 i iako misliš da se dobro osjećaš nakon što dođeš iz bolnice , nemoj hodati i sjediti jer će kroz dan dva doći na naplatu. 

sagi
    09. Srpanj 2020. 23:18

RitaM

Jahanara, Skoljka, hvala puno! Oprala me panika pred porod 😂. Naravno, prelistat cu ja i vasu temu i imam svoje cure na ljetnim temama, stvarno mi to neizmjerno pomaze, ekipa je izvrsna. Sretno vam, zelim vam da sve ide kako treba, da su bebe zdrave i sretne, a mame raspolozene 😊. A ja cu se opustit 😂😁. Pozdrav svima!

I mene je oprala tak panika, više me brinulo kak će bit poslije nego samo porod.
    Sretno 🙂

skoljka
    09. Srpanj 2020. 23:21

Vec par noci imam 50ml izdojenog, bas mi se smanjilo, nekad je znalo biti 120 ali vecinom 90 🤷🏻‍♀️, ali po danu on ne trazi nista vise od onog koliko ima u sisi 🤷🏻‍♀️, mozda se sad nesto promjeni nakon ove nervozne faze. 

• RitaM
    09. Srpanj 2020. 23:27

Hvala puuuuno, Sagi! Sve sam si sejvala, stvarno ce mi dobro doci. Hvala na lijepim zeljama! Zelim ti sretno i lijepo majcinstvo 💕. I svim ostalim mamama, naravno! 😊

Maja 3
    10. Srpanj 2020. 07:41

RitaM

Jahanara, Skoljka, hvala puno! Oprala me panika pred porod 😂. Naravno, prelistat cu ja i vasu temu i imam svoje cure na ljetnim temama, stvarno mi to neizmjerno pomaze, ekipa je izvrsna. Sretno vam, zelim vam da sve ide kako treba, da su bebe zdrave i sretne, a mame raspolozene 😊. A ja cu se opustit 😂😁. Pozdrav svima!

Ne trebq te hvatat panika,svi su nekad imali 1 dijete..i ucili sami. Ja dok nisam rodila svoje..nisam drzala ni jedno dijete ispod 6 mj🤣.
    Za vjezbice ce ti pedijatar rec i pokazat..isto tako za siroko povijanje..neki prakticiraju..neki ne.
    Za d vitamin..neznam..ja nisam davala srednjem djetetu do zime..a ni maloj sad ne dajem.. dosta su vani..i ne treba im..isto cu kasnije pocet. 
    Postoji ti velika sansa da dobis hemeroide..pa budi spremna i na to.
    A za probiozik neces zaboravit..dq vidis kak se svw uz bebu moze zapamtit..a ostalo sklizne samo.

Maja 3
    10. Srpanj 2020. 07:52

Mi danas idemo kukice slikat. I onda se bacam na kolace. Malom je u pon rodjendan. Dutra slavimo!

MickeyMouse
    10. Srpanj 2020. 08:49

Dobro jutro svima!
    RitaM Cure su ti dosta toga rekle ali ja bi dodala da je meni nakon prvog poroda najveći sok bio krvarenje/količina i dugotrajnost i emocije koje su me znale toliko baciti u negativu (hormoni). Provjeri si željezo i pij ja ako je potrebno, ja sam nakon prvog imala veliki manjak i puno sam bolje bila nakon terapije. Hoću reci da su svi ti osjećaji normalni, pričaj sa mužem/prijateljicama i isplači se i biti će sve uredu ☺️
    Skoljka jesi ti mene pitala da li se izdajam još? Ja se nisam nikad izdajala 😂 ne mogu iz cica izvuc ništa izdajalicom, al voljela bi 

MickeyMouse
    10. Srpanj 2020. 08:50

Maja sretno na UZV! I kasnije sa kolačima ☺️ Beba i ja soliramo danas, imam velike planove za pospremanje ali evo ona spava a ja pijem toplu kavu 🙈

skoljka
    10. Srpanj 2020. 10:04

Miki ma jesam tebe sam pitala ali sam te pomjesala sa Melorine 🙈😂 da nisi reagirala ja ne bi ni skuzila 😂
    Maja 🤞🏻 Da bude sve ok sa kukicima

• RitaM
    10. Srpanj 2020. 11:09

Mickey M, Maja, hvala cure. U pravu ste...  Za hemeroide i željezo - imat ću na umu. 😊 hvala puno na savjetima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.