Pupi hvatanje igracki ne ide prije skoro 4 mjeseca
Jahanara cekala sam tvog princa presladak je 🥰🥰i moja ti cucla citavu ruku kad je na trbuhu a tako nase bebe kad su sisoljupci😂
Nama evo prolazi i treći dan bez kakanja 😱 samo prdi jadna. Sad sam se najela svježih marelica možda će pomoći. A sad vidim i da ju muci to kakanje, vježbali smo, puno je na trbuhu 🤷🏼♀️
Mame sa starijom djecom, trebam preporuku za suncane naocale za dijete od 2 godine. Da joj nece pokvariti vid i da imaju UV zastitu.
Vase bebe na trbuhu dizu glave, a mom je glavna zanimacija trpati saku u usta dok tako lezi🙈https://ibb.co/Ssw6dkd
Presladak je
Mame sa starijom djecom, trebam preporuku za suncane naocale za dijete od 2 godine. Da joj nece pokvariti vid i da imaju UV zastitu.
ja sam svojima uvijek u dm-u kupovala. Mala je isla na provjeru vida s 4 godine..i vidi dobro..tak da jesu naocale dobre...neznam..al nisu pokvarile vid..
Jahanara bebač ti je presladak 😍
Ja svojoj nisam još uzimala sunčane naočale tak da ne znam, jedino znam da je seka uzimala svom malom u optici bas (1,5 godinu)
Žene ja sam opet na antibiotiku 🤦🏼♀️ Upalile mi se žlijezde na preponi, danas sam bila kod ginekologa (ovaj put me nije boljelo 🙈), bas mi je teško hodati nadam se da će brzo splasnuti
Bile su mi danas kolegice s posla u babinjama pa sam oko toga bila cijelo popodne...
Skoljka slikam ga sutra
My baby sestra mi je rekla da bi kao vec trebao ne bas hvatati igracke ali kad ih lupne da postane svjestan da je on to napravio sa svojom rukom ali meni se cini da moj to ne kuzi nego samo mlatara bez veze i slucajno udre igracku. Ona je studirala djeciju psihologiju.
E i kad ga stavim na trbuh on lijepondize glavu i drzi je dugo ali kad se umori spusti glavu ravno i place...ne zna je okrenuti lijevi ili desno i opustiti se.Inace spava samo na boku ili ledjima i sad me strah ako se u snu okrene na trbuh da nece znati okrenuti glavu sastrane.
.
Netko je pisao da jede svjeze marelice jer beba ne kaka...radije kompot napraviti nego svjeze.
Sortiraj odgovore
Najstariji