Maja sretno sa svime 🙂
.
Mi obavili prvi pregled kod pedijatra, sve je ok 🙂 Imamo 4870g i 59.5cm, otpusna mu je bila 4040g, tak da napreduje sad dobro. U 9.om idemo na cijepljenje, uzet ćemo tad i rotu.
Karla ak se dobro sjećam, vi ste išli privatno na uzv kukića? Samo se ne sjećam kamo?
Skoljka ja ti se vec dosta dugo ne izdajam tako da neznam koliko imam, samo bih ja rekla po osjecaju u cicama da je manje mlijeka ali njoj ocito toliko treba, a meni i dalje doji po noci, redovno oko 2/3 pa onda svakih 2 h u zadnje vriijeme, ako se pokaka po noci onda bolje spava. Tvoj malisa je jos malo pa spreman za kasice 😊
Nestizem ostale komentirati nego samo citam jer imamo krstitke i rođ ovaj vikend pa je guzva 😊
Majo sretno na pregledu!
.
Sagi bravo za dobar pregled! Lijepo je malac narastao!😀
.
Skoljka kad je vec Mellorine spomenula kasice, kad pocinjete? Jesi razmisljala o tom?
Sagi 👍🏻 super raste
Melorine aaa znaci ne izdajas se vise, joj ja bi isto prestala sa tim iudajanjem u 23, iskreno dosadilo mi je, nekad mi se bas jako spava a drzim se budnom da se izdojim.
.
Ovaj moj se dere cjelo jutro, trpa prste u usta toliko da se iziritira na povracanje 🙈evo sad sisa ali mrlja li ga mrlja, vise kao da se tjesi, moram ga stalno poticat da vuce. Nekako mi je topal na dodir po glavi, temp 37. Jucer mu se jako jako bjelilo zubno meao, danas nista nevidim neznam sta ga muci ovoliko.
.
Tek sam mu prosli tjedan pocela davati vodu, ali on to par kapljica nesto mrlja vise pljuje, ustvari fora mu vuci iz kljunasice a vodu pljune 😂 mislim da on jos nije spreman za dohranu, ipak cu jos pricekat bar mjesec dana.
Sa kceri sam pocela sam 5 i pol mjeseci, tako sam mislila i s njim. Al vidjet cemo kako cemo do tada napredovati, lako se predomislimo.
Na kraju sam maloj uzela suncane naocale u dm-u. Za pocetak su solidne. Bar mi nece biti zao ako ih slomi kao sto bi mi bilo da sam uzela Beabu.
.
Pedijatar ce reci kada trebas krenuti s kojim vjezbama za bebu i pokazati ce ti ih. Mi smo sa 1 mjesec krenuli vjezbati kukove, a sada sa 2 mjeseca trebamo raditi vjezbe dizanja glave.
Sretno s rođendanima! Puse!
Nemojte ni prekrasno s dohranom. Ja sam krenula probat tek sa šest mjeseci i nije htio ništa. Tek je s osam mjeseci prihvatio nešto osim cice.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji