Bebe Proljeće 2020 🌼👶🏻🍼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Srpanj 2020. 07:26

Jutro cure ☕
    Kod nas isto jucer problemi sa nekakanjem. Njoj je standard ujutro dvaput obilnije pa eventualno jos dvaput popodne manje. A juce nikako nego tek navece. Bit ce da je kostala cokoladna torta, starijoj je bio rođ, vec 3 kak lete brzo 😊
    Mi dojimo sjedeci i isto nikad ne traje dugo znaci vecinom oko 10 min ako i toliko. Isto se tako tjesim ako su uredno napunjene pelene znaci da dobro jede. Imala je zelenu stolicu kad sam spinat jela. 
    Kosica isto nije je previse imala ali sve je ovo sazuljala odnazad 😂 
    A bljuckanjem premda se nama cini puno to uopce nije puno ml sto oni odliju, ako je 5ml a ni toliko jedino da u mlazovima bljuckaju sto mi je isto napravila nekolka puta, ali tad se bila prejela stvarno.
    Cureee koje se pridrzavaju kako vam ide bez slatkog ako je koja jos ostala 😁

MickeyMouse
    09. Srpanj 2020. 08:46

Mellorine ja se još uvijek držim 🙈 evo tjedan i pol dana, kažu da treba tri tjedna da se stvori navika/očisti organizam - iako svakodnevno još uvijek imam borbe.
    Sagi moja odspava prvi “veliki” san u krevetiću a onda je prebacim kod sebe u krevet i ne vraćam vise, spava samnom ne znam kak bi se inače naspavala 😄

bejb2
    09. Srpanj 2020. 09:00

Pozz curke! Evo i nas malo da dr javimo. Super za dobre preglede mamice, i mene to ceka u ponedjeljak, a i s bebom idemo u pon na 2 pregled i pikicu, nadam se da nece jakooo plakati.
    Netko je pisao, mislim da fever da beba odspava od 8 do ne znam vise koliko, zaboravila od šoka kak tak dugo spava??? Moj mali je ko sat, zaspi tek oko 10 navecer i budi se svakih 2-3h i tako stalno :/
    Mi dojimo sjedecki i lezecki najcesce jer mi je tako najlakse..

skoljka
    09. Srpanj 2020. 11:02

Ovo za slatko necu komentirati ( slab karakter 🙈😶) 

Evo ovako to kod mog izgleda, polucelava beba ali raste nova kosa. A ovo mu je nova fora da se vozi u kolicima na stomakui vriati dok mu ne pomognem da se prevrne. 

sagi
    09. Srpanj 2020. 11:37

Skoljka preslatka mu je poza 💙

Jahanara
    09. Srpanj 2020. 11:51

skoljka

.
    Evo ovako to kod mog izgleda, polucelava beba ali raste nova kosa. A ovo mu je nova fora da se vozi u kolicima na stomakui vriati dok mu ne pomognem da se prevrne.

Fora mu je i frizura, kosica u zraku😀
    .
    Racuna li se sladoled pod slatko🙈 drugih slatkisa sam se odrekla, al sladoleda ne mogu. Jednostavno ne mogu odoljeti kad kcer jede😅

Maja 3
    09. Srpanj 2020. 12:01

skoljka

.

Cupavac!
    Ma narast ce mu kosa..bolje nego da puno ima..da mu je vruce.

sagi
    09. Srpanj 2020. 13:07

Jahanara

skoljka

.

Fora mu je i frizura, kosica u zraku😀
    .
    Racuna li se sladoled pod slatko🙈 drugih slatkisa sam se odrekla, al sladoleda ne mogu. Jednostavno ne mogu odoljeti kad kcer jede😅

Sladoled je obavezan ljeti, to nije slatko 😉🙊

Fever
    09. Srpanj 2020. 13:23

Da da moj prvi taj spavanac bas odvali, sinoc je od 15 do 8-3 ujutro, papao i onda u 6 opet se probudio..
    Imamo rutinu, kupanje papanje spavanje, toliko bude umoran da se nekada i sam uspava kad ga ubacim u krevetic
    Rqskomotim ga da mu je taman ( ne vruce i ne hladno) i nema ga 7-8 h :-D

It’s a baby boy💙

Fever
    09. Srpanj 2020. 13:23

Dobije na bocicu moje izdojeno i to srkne za par min i ukomira se

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.