Maja Nina je preslatka 😍😍
Jahanara super za dobar pregled! Corinne nadam se da je i tebi dobro prošlo!
Malina bome pravo dobar napredak! Svaka čast ☺️
Moja danas nešto nervozna, ne bi sastavila ni sat vremena sna, sve se nešto budi, okreće, stenje 🤷🏼♀️ I izbio joj je neki lagani osip po licu, sad ne znam jel radi nečega sto sam ja jela ili vrućine.
Evo i mogl lavica da vidite kako uživa na trbuhu 😄 https://ibb.co/82DcpjL
Maja Nina je preslatka 😍😍
Jahanara super za dobar pregled! Corinne nadam se da je i tebi dobro prošlo!
Malina bome pravo dobar napredak! Svaka čast ☺️
Moja danas nešto nervozna, ne bi sastavila ni sat vremena sna, sve se nešto budi, okreće, stenje 🤷🏼♀️ I izbio joj je neki lagani osip po licu, sad ne znam jel radi nečega sto sam ja jela ili vrućine.
Evo i mogl lavica da vidite kako uživa na trbuhu 😄https://ibb.co/82DcpjL
💙🦁
Mickey gdje si kupila te velike crveno-plave kocke za pod? Trazila sam bas te 🙈
Malina - to je za zubiće? Taj Osanit?
Je.
.
Mog malog jako boli nogice od pikica, stavila sam frescopad odmah ujutro al bas sad place. Koliko lupoceta da mu dam?:(
Za stolicu - nositi bebu da njena leda budu na vasem trbuhu, to je kod nas po novom dobitna kombo
Malina, meni je pedica rekla na njegovu kilazu ( 6 kg) pola lupoceta u duzinu prerezan...
It’s a baby boy💙
Brankice to su tatami kocke, to mi je sestra kupila kao poklon al mislim da je polleo sport ili Fitness.hr nešto tako. Stvarno su fantastične, metar puta metar i dva cm debele, imam ih 6 komada, taman skoro cijeli pod u dječjoj sobi.
Pregled prosao brzo i bezbolno, samo uobicajeno nelagodno. I ultrazvuk isto ok. Sad imam osjecaj da cu dobiti mengu.. ne biiiiiii, bas mi je super ovako :D
Moj se cesto pokaka kad ga nosim da podrigne, tj kad se moj i njegov trbuh griju skupa (ili sise zapravo).
Brankice to su tatami kocke, to mi je sestra kupila kao poklon al mislim da je polleo sport ili Fitness.hr nešto tako. Stvarno su fantastične, metar puta metar i dva cm debele, imam ih 6 komada, taman skoro cijeli pod u dječjoj sobi.
Hvala ti 😊 nisam se mogla sjetit, znam da su odlicne 🙈 to moram kupit 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji