Mybaby preslatka buhtlica 😍 friz super
Jahanara ako se nevaram jos vodite borbu sa gljivicama i moja je tad plazila jezik vise
Malina meni je starija 3 god a eto beba skoro 4mj. Zahtjevno definitivno jer mi starija trazi dosta paznje. Velika pomoc od muza, mame i svekrve i onda je super. Da nema njih bila bi ludnica, ali da naravno sve ovisi kakva su djeca 😊
Malina moja kcer je poprilicno samostalna pa mi je utoliko lakse jer se oko puno toga mozemo dogovoriti. Imamo svakakvih dana, kad bi si najradje pocupala svu kosu s glave jer on place a ona trazi da nesto radim s njom, a ima dana kad je sve super. Evo npr jucer njega uspavljujem a ona bi da joj citam knjigu. Njega sam ljuljala na rukama a ona je okretala stranice i procitali smo je. Na kraju svi zadovoljni. Rucak u pravilu kuham navecer za sutra (vecinu kuham u ekspres loncu-pa je to brzo gotovo), ako ne stignem uvijek imam nesto u ledu(npr saft, snicle u umaku, punjenu papriku, cufte, bolonjez to uvijek kuham vise pa jedan dio zaledim). Kupam njega i uspavljujem pa onda nju. Ako se u medjuvremenu on probudi, muz ga preuzima jer s njom citam pricu navecer. Rijetko taj ritual preskocimo jer ne zelim da se osjeca zapostavljeno. I tako... uglavnom je dobro.
Prvo smo muz i ja odlucili da necemo imati vise djece ( problemi u prvoj trudnoci) i onda nam je nakon 3.5 god doslo zao da Tena ostane sama. Sad bi voljela da je manja razlika u godinama izmedju njih, al evo i ovo ima svoje prednosti.
Jahanara sad smo već par tjedana bez dohrane, zadnje smo ga vagali u nedjelju navečer, imao je 4715g, a otpusna težina mu je bila 4040g. Mislim da mu dobro ide, ali u petak idemo na prvi pregled kod pedijatra ps ćemo vidjet kaj će on reć.
Malina baš sam ja to s mužem komentirala, ovak s malim niš ne stižemo, a još je on relativno dobra beba
Kad bi se bavili s starijim da ga imamo ili kak bi bilo s blizancima 🙉🙉🙉
Sto se ciscenja tice to obavim u hodu koliko stignem. Prihvatila sam da trenutno ne moze biti tip top kako sam navikla pa se ne opterecujem previse. Odem s njima van pa ne gledam nered😂
Bitno mi je da imamo sta pojest i da smo cisti😅
.
Sagi super! Lijepo napreduje😀
.
Mellorine to je i meni palo na pamet da mozda zbog gljivica plazi jos vise.
Jahanara i moja tu i tamo isplazi jezik, al mislim da je to normalno.
Malina kod mene je razlika 20 mjeseci, prvih mjesec dana je muž preuzeo na sebe stariju 100% od kupanja, hranjenja, presvlačenja, uspavljivanja i sve. Sad smo uglavnom sami preko dana, a nekad i navečer. Imam sreće sto je bebica prilično dobra (za sada) pa se sama uspava dok ja radim oko starije. Navečer okupam, nahranim i malu stavim u krevetić. Do tada starija gleda crtice jer inače ne bi bilo mira. Onda starijoj dam večeru pa kupanje i uspavljivanje. Mi živimo sa muževima tako da je kuhinja na meni jedno 20% ostalo priprema svekrva. Svaki dan operem mašinu vesa i to objesim, pospremim sto je potrebno.
Ali vidjeti ćeš da je kasnije puno lakše s bebom čim pređe 3 mjeseca, a sad uživa gledati stariju kako se glupira ☺️ Nije mi zao radi male razlike čak štoviše. A umor, s vremenom prestaneš biti umorna, odnosno tijelo se navikne na malo sna i nekad ne možeš vjerovati sto sve stigneš i uspiješ a spavala si par sati 😂 al sam nadrobila sad
Malina kao sto Jahanara kaze kuhalasam vecinom bavecer pa zamrzavala,ciscenje sam obavljala isto kad su spavale.Da da se ne lazemo bude teskih dana al sve se to ishendla dok ne pocnu biti samostalni,bigu hvala i moje su od 4 god bile jako samostalne.
Malina mislis da mi je sad drugacije?
Imam troje djece,dva psa,i cisca mi je kucasada😂
I da, mi planiramo još jedno dijete, ak sve bude po planu ne bi htjela da bude razlika veća od 2/2,5 godine 😄
Bude teških dana, kad je jedna nervozna, druga nervozna ili kad sam ja nervozna onda su obje 😄 pa neće spavat, neće jest neće ništa, neće poslušat pa place, histerizira... al dobro i to prođe
Mickey svaka cast za trece😀 Divim se zenama sa vise djece💪
Susjeda ih ima 4. Najstarija ce na jesen prvi razred, a najmladja ima 6mj.
Ovo sto se tice nervoze je istina, nervozna mama=nervozna djeca.
Mamice za curicama, jeste li kupovale haljinice za krstenje sa kratkim ili dugim rukavima?
Sortiraj odgovore
Najstariji