Jutro cure 🙈
Mi imamo 3 mjeseca 🙈 nekako to brzo ide
https://ibb.co/PWMx8br
Na 3 ppc smo presli kad je imala oko 6 kg cini mi se jer je izlazilo iza 🙈
Slatkica 😍🥰
Jutro curke
Mi vec dve noci ne spavamo, uspavamo ga oko 8/pola 9, nakon hranjenja u ponoc nastupaju problemi… Jako stenje i napinje se i baca po kindicu… Temperaturu nema, inace kad su nam ono tek krenuli grcevi je i jako plako i vristo dok ih je imo… Sad ne place, samo ovo sta sam navela, onda kad ga dignemo na ruke se smiri i zaspi
Preko dana je super, ima i jutarnje i popodnevno spavanje, normalno jede i piski i kaka
.
Mi koristimo ppc i jedinica nam je bila super, sad smo na dvojci, al znaci ko da su druge pelene u pitanju 😳
Cim se i malo popiski tolko nabubri taj gel unutra i cijela pelena se napuhne
.
Skoljka u koje mjesto idete?
I mi planirali do Krka pocetkom 9 mjeseca, jer je dovoljno blizu, a Crikva nam se cini uvijek prenatrpana
.
Cure kako ste rijesile podizanje krevetica?
Jeste noge stavile na nesto ili samo ispod madraca da se nakosi?
Kaze mi frendica da je crikva prazna, a ona je prosle god isle u 9.mj s malom bebom isto, kaze nigdje nikog osim baba i djedova iz njemacke :D mi cemo mozda u 9.mj isto tamo negdje okolo ( Dramalj).
Jos ne voli voznju autom. I sve mi se cini da mu je jaje malo. Jel to moguce?
Jutro cure!
Skoljka sretan put i lijep provod🤗
.
Sagi moj frajer bas voli spavati na rukama🙈 i cim ga krenem spustiti on otvara oci😅
.
Koliko su vam imale bebe kg kad ste presli na pelene br.3?
Mi imamo oko 5.2kg i razmisljam da kupim pelene Babylove br.3 jer mi se cini da su mu ove male, ostaje mu oko nogica trag i kad se pokaka ode sve do ruba na ledjima.
Mi smo isto na 3. Od njegovih nesto manje od 5kg. Jer dvojka bi mi isto tako ostavljala preizrazene tragove od gumice, a kakica bi mu otisla previse naprijed u peleni pa sam se bojala da mu pisek ne bude u pokakanom...
malinao8 zapela mi za oko ova tetrica kojom je pokrivena beba. Nisam jos takvu vidjela. Gdje si ju kupila? Trenutno sam u potrazi za kvalitetnim tetra pelenama; da su mekane i bar 70×70cm. Sve mi ispadnu ostre i grube nakon prvog pranja osim jednog seta iz Lidla i onih na koale iz Pepca. Iz Bubamare i losije iz Lidla (citaj: jeftinije) su postale ostre. Imam iz Ethereal od bambusa, ali te su me najvise razocarale. Vec nakon prvog pranja su se namucale i izgubile prvobitni oblik, postale su neupotrebljive.
Isto iz Etherala od bambusa, meni se uopce ne mucaju, stvarno su mi super i ekstra soft. Perem na 40, 600 okretaja pa prodjem peglom jos
Ja sve bebino perem na 50 i 1400 okretaja + susilica
Mozda su je okretaji onda unistili :/nemam pojma evo, bas gledam sad, nema mucica a inace mrzim svoju vesmasinu jer guzva jako ves
Kako su bile 3 tetrice u paketu, jedna se napola namucala i nije vise bila za nista, a druge dvije su se stisle na rubovima i ne mogu ih vise rasiriti normalno, a kada probam onda pocne pucketati kao da se trgaju. Mislim da ne mogu staviti ispod 1000 okretaja zbog susilice. Inace imam novu Beko perilicu od 11kg. Sve ostalo je ok, cak i druge tetrice i robica bilo koje vrste.
Jutro curke
Mi vec dve noci ne spavamo, uspavamo ga oko 8/pola 9, nakon hranjenja u ponoc nastupaju problemi… Jako stenje i napinje se i baca po kindicu… Temperaturu nema, inace kad su nam ono tek krenuli grcevi je i jako plako i vristo dok ih je imo… Sad ne place, samo ovo sta sam navela, onda kad ga dignemo na ruke se smiri i zaspi
Preko dana je super, ima i jutarnje i popodnevno spavanje, normalno jede i piski i kaka
.
Mi koristimo ppc i jedinica nam je bila super, sad smo na dvojci, al znaci ko da su druge pelene u pitanju 😳
Cim se i malo popiski tolko nabubri taj gel unutra i cijela pelena se napuhne
.
Skoljka u koje mjesto idete?
I mi planirali do Krka pocetkom 9 mjeseca, jer je dovoljno blizu, a Crikva nam se cini uvijek prenatrpana
.
Cure kako ste rijesile podizanje krevetica?
Jeste noge stavile na nesto ili samo ispod madraca da se nakosi?
Kaze mifrendica da je crikva prazna, a ona je prosle god isle u 9.mj s malom bebom isto, kaze nigdje nikog osim baba i djedova iz njemacke :D mi cemo mozda u 9.mj isto tamo negdje okolo ( Dramalj).
Jos ne voli voznju autom. I sve mi se cini da mu je jaje malo. Jel to moguce?
Nije moguce da je jaje malo bebi od 2 mj. Bebe mjenjaju jaje s sjedalicom s cca godinu dana..mozda malo prije ili kasnije. Jedino ako imas umetak za novorodjence unutra..to mozes izvadit.
Nakon crvene kose ja sam isto se odlucila za malo ljetni ugodaj pa sam pramencice htjela al na kraju nisam imala toliko vremena za to pa mi je posvjetlila kosu ja nemam problem sa ispadanjem pa evo saljem vam slikicu🥰
https://ibb.co/7gzhNg6
Sortiraj odgovore
Najstariji